mistral Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Έχω στήσει lamp σε debian stable Το port 80 είναι ανοιχτό. Ο apache τρέχει κανονικά Βλέπω δηλ. localhost κανονικά στον firefox όπως και php phpmydmin Dyndns δεν έχω δημιουργήσει ακόμα. Τι δίνω σε κάποιον για να ελέγξω αν μπορώ να δεί το localhost μου απ το internet? Συγχωρέστε μου αν κάτι δεν έχω διατυπώσει σωστά αλλά έχω λίγο μεσάνυχτα Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Την ιπ σου πρεπει να του δωσεις. (την ιντερνετικη προφανως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Την ιπ σου πρεπει να του δωσεις. (την ιντερνετικη προφανως) Δίνω την ip μου και πρέπει να εισπράξει το «It works!» του apache? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Πρεπει να βγαζει οτι βγαζει οταν πατας στο δικο σου μηχανημα localhost... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ενα tip για να κανεις δοκιμες είναι να επισκεφτεις τον server σου απο εναν virtual proxy ή virtual browser ωστε να δοκιμαζεις αν φαινεται «απ' έξω» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.