Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο PC σε Mac (Τελικά Αξίζει ? )

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες, μην ελπιζετε αδικα, οι τιμες στα Mac (υπολογιστες) κατεβαινουν σχεδον παντα, οταν βγαινουν νεοτερες γενιες για να διωξουν stock.. οποτε μην ελπιζετε αδικα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μην ελπίζετε σύντομα σε αλλαγές στους Mac Pro. Το τρέχον μοντέλο κυκλοφορεί στην αγορά 53 ημέρες. Η Apple κατά μέσο όρο παρουσιάζει νέα μοντέλα Mac Pro κάθε 236 ημέρες. Οπότε, τα λέμε του χρόνου...

(πηγή: http://buyersguide.macrumors.com/#Mac_Pro)

Μάλιστα. Δεν το ήξερα. Επομένως φίλε δες τι ανάγκες σου και αναλογα πράξε. Το Mac Pro τώρα που το βλέπω έχει πλεον Nvidia κάρτες γρφικών και πιστεύω σε καλύπτουν για video editing.

Μην ελπίζετε σύντομα σε αλλαγές στους Mac Pro. Το τρέχον μοντέλο κυκλοφορεί στην αγορά 53 ημέρες. Η Apple κατά μέσο όρο παρουσιάζει νέα μοντέλα Mac Pro κάθε 236 ημέρες. Οπότε, τα λέμε του χρόνου...

(πηγή: http://buyersguide.macrumors.com/#Mac_Pro)

συμφωνο +1

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη! Καταρχήν φίλε "vag3d" είμαι κάτοχος MacBook Pro. Η γνώμη μου είναι αν δεν το βιάζεσαι περίμενε λίγο τώρα πoυ ακούγεται ότι η Apple θα βγάλει τα Snow Leopard όπου θα είναι και 64bit αλλά γενικά περίμενε μήπως βγάλει σύντομα και νέα Mac Pro. Πάντως σαν νέος χρήστης Mac απο πλευράς λειτουργικού μέρα με τη νύχτα κατα τη γνώμη μου σε σχέση με τα Windows.

Υ.Γ.: Θέλω να μου πεί κάποιος στα σίγουρα αν τα νέα MacBook Pro θα μπορούν να δεχτούν τη μελλοντική έκδοση των Snow Leopard 64bit? Δηλαδή ο επεξεργαστής τους θα τα υποστηρίζει επειδή διάβασα διάφορα και έχω μπερδευτεί...

Ευχαριστώ πολύ!

Βεβαίως και θα τρέχουν το Snow Leopard! Που διάβασες το αντίθετο;

• Super Moderators
Κάτι διάβασα στην 7 σελίδα αυτού το θέματος για CD2 αλλά και γενικά σε άλλα site.

Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Το Snow Leopard θα υποστηρίζει όλους τους Μacintosh με επεξεργαστές Intel. Το μόνο ερώτημα είναι για την υποστήριξη των PowerPC Macintosh.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μα δεν χρειαζεται να αγορασετε mac εκτος φυσικα αν θελετε το καταπληκτικο design Εχω εβαλα το macosx leopard στο pc μου me gigabyte , 4gb ram, nvidia 8800 gts σε οθονη 24 lg/tv και πεταει στην κυριολεξια !! , ειχα μπει και εγω στην αρχη στο τρυπακι να αγορασω ena macmini or imac αλλα οι τιμες ρε παιδια ειναι φωτια !!!! 700Ε για το μινι με 4 ram και 1700Ε για το imac24 ελεος !!!!! , εδω στην ελλαδα εχουν μπερδεψει το δολαριο με το ευρω , αισχως !!!!

Τωρα αν αξιζει η αλλαγη απο pc - mac για μενα οποιος γνωρισει και δουλεψει μια μερα με το leopard απλα δεν υπαρχει επιστροφη , οπως και με το iphone βεβαια

Τωρα αν αξιζει η αλλαγη απο pc - mac για μενα οποιος γνωρισει και δουλεψει μια μερα με το leopard απλα δεν υπαρχει επιστροφη , οπως και με το iphone βεβαια

Yπαρχει υπαρχει.

Κανείς macακιας δεν χρησιμοποιεί μόνο macintosh αλλά αναγκαστικά και windows.

Βλέπεις το ένα συμπληρώνει το άλλο.

• Super Moderators
Yπαρχει υπαρχει.

Κανείς macακιας δεν χρησιμοποιεί μόνο macintosh αλλά αναγκαστικά και windows.

Βλέπεις το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Αυτή τη "στατιστική" από που την έβγαλες; :-)

Σε πληροφορώ ότι δεν έχω Windows μηχάνημα σπίτι μου.

Αυτή τη "στατιστική" από που την έβγαλες; :-)

Σε πληροφορώ ότι δεν έχω Windows μηχάνημα σπίτι μου.

Δεν παίζεις ποτέ με windows μέσα στο mac σου? :rolleyes:

Εντάξει μπορεί να ακούστηκε υπερβολικό ενας απλός χρήστης άντε και λίγο pro οκ μπορεί να χρησιμοποιήσει ενα μόνο μηχάνημα mac βλέπεις όμως οτι επαγγελματικές και μη εφαρμογές έχουν έλλειψη στα macintosh.

Ειναι αναγκαίο κακό τα windows σε αρκετούς ανθρώπους.

• Super Moderators
Δεν παίζεις ποτέ με windows μέσα στο mac σου? :rolleyes:

Εντάξει μπορεί να ακούστηκε υπερβολικό ενας απλός χρήστης άντε και λίγο pro οκ μπορεί να χρησιμοποιήσει ενα μόνο μηχάνημα mac βλέπεις όμως οτι επαγγελματικές και μη εφαρμογές έχουν έλλειψη στα macintosh.

Ειναι αναγκαίο κακό τα windows σε αρκετούς ανθρώπους.

Ανάλογα το τι επαγγελματίας είσαι.

Αν πχ ασχολείσαι με μουσική, μπορείς άνετα να μην χρησιμοποιείς Windows (βλ. Logic).

Εάν χρειάζεσαι επεξεργασία κειμένου, φύλλων λογιστικής και στατιστική, πάλι δεν χρησιμοποιείς Windows (βλ. OpenOffice ή και Word, Excel, SPSS).

Οπότε μην σου φαίνεται περίεργο. Δεν έχουμε όλοι ανάγκη προγράμματα αποθήκης (που υπάρχουν μόνο σε DOS). ;)

Από εφαρμογές, δεν έχω διαπιστώσει κάποια σοβαρή έλλειψη στο Macintosh μου. Εκτός από παιχνίδια βεβαίως.

Ανάλογα το τι επαγγελματίας είσαι.

Αν πχ ασχολείσαι με μουσική, μπορείς άνετα να μην χρησιμοποιείς Windows (βλ. Logic).

Εάν χρειάζεσαι επεξεργασία κειμένου, φύλλων λογιστικής και στατιστική, πάλι δεν χρησιμοποιείς Windows (βλ. OpenOffice ή και Word, Excel, SPSS).

Οπότε μην σου φαίνεται περίεργο. Δεν έχουμε όλοι ανάγκη προγράμματα αποθήκης (που υπάρχουν μόνο σε DOS). ;)

:P αν εισαι προγραμματιστής video games αν είσαι κανάλι Αντ1,Μεγα κλπ αν είσαι ραδιόφωνο αν είσαι προγραματιστης κλπ κλπ ε windows θα χριαστεις.

Κανένα os δεν ειναι τέλειο αν τα macintosh ειχαν (που θα εχουν) εφαρμογές όπως τα windows τότε θα μπορεί κάποιος να πει ναι τα windows είναι άχρηστα και δεν υπάρχει επιστροφή.

Εγω χρησιμοποιώ macintosh για καθημερινές δουλειές και windows όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι στο leopard ;)

Aπλα να κρατάμε μια αντικειμενικότητα και όχι το τι κάνουμε εμείς και αν ήμαστε οκ από windows ή macintosh ή linux να λέμε οτι τα άλλα συστήματα ειναι άχρηστα και τέλος έτσι απλα..

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις πως το εννοώ (γραπτός λόγος :mad: :lol:)

Σίγουρα τα mac είναι οτι το καλύτερο αλλά σε αρκετά πράγματα είναι πίσω αν και αυτό αρχίζει αποτι βλέπω να αλλάζει κάθε μέρα καθώς ολο ένα και περισσότερες εταιρίες βγάζουν τα προϊόντα τους και για macintosh στην αγορά.

• Super Moderators
[...] αν είσαι κανάλι Αντ1,Μεγα κλπ αν είσαι ραδιόφωνο [...] ε windows θα χριαστεις.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί, εάν έχω τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό, χρειάζομαι Windows; Ειλικρινά δεν το κατάλαβα.

[...] Κανένα os δεν ειναι τέλειο αν τα macintosh ειχαν (που θα εχουν) εφαρμογές όπως τα windows τότε θα μπορεί κάποιος να πει ναι τα windows είναι άχρηστα και δεν υπάρχει επιστροφή.

Εγω χρησιμοποιώ macintosh για καθημερινές δουλειές και windows όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι στο leopard ;)

Aπλα να κρατάμε μια αντικειμενικότητα και όχι το τι κάνουμε εμείς και αν ήμαστε οκ από windows ή macintosh ή linux να λέμε οτι τα άλλα συστήματα ειναι άχρηστα και τέλος έτσι απλα..

[...]

Δεν έγραψα πουθενά ότι το MacOS είναι το τέλειο λειτουργικό ή ότι τα Windows είναι άχρηστα. Μου έκανε, απλώς, πολύ εντύπωση η βεβαιότητα με την οποία έγραψες ότι κάθε χρήστης Macintosh έχει και μηχάνημα Windows. Σε διαβεβαιώνω λοιπόν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πέραν εμού γνωρίζω τουλάχιστον άλλους τέσσερεις ανθρώπους που δεν έχουν Windows σε κάποιον υπολογιστή τους.

Πέραν αυτού, ουδέν. Ούτε ζήτημα αντικειμενικότητας έθεσα ούτε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...