Cue Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Road to Mac OS X 10.6 Snow Leopard: 64-Bits Currently, Mac OS X Leopard hosts both 32-bit and 64-bit apps on top of a 32-bit kernel Apple is expanding its 64-bit support in Snow Leopard down into the kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 http://blog.adamopoulos.net/mac-os-x-in-dell-mini-9/ Αν συμβαίνουν αυτά σε ένα netbook τότε καταλαβαίνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 http://blog.adamopoulos.net/mac-os-x-in-dell-mini-9/ Αν συμβαίνουν αυτά σε ένα netbook τότε καταλαβαίνετε! Τι καταλαβαίνουμε δεν κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simewn Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Νόμιζα πως ανάλογα την εγκατάσταση αλλάζει και ο Kernel.Πάντως τρέχει 64-bit εφαρμογές και χρησιμοποιεί πάνω από 4 gb μνήμης (εγώ έχω δει με 8gb σε λειτουργία). Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για να το λέτε ότι είναι 32-bit ο kernel, αλλά τότε τί μας κόπτει να βγει το snow leopard με 64-bit kernel και να αφήσει απ'έξω όλους τους παλιούς χρήστες με 32-bit επεξεργαστές που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους;Για να πουλήσει μηχανήματα η apple; Πάντως επειδή σας πιστεύω αλλά κι επειδή πιστεύω και αυτό που βλέπω, καταλαβαίνω πως ξεπερνά τίς (απλές) γνώσεις μου για το πώς γίνεται να δουλεύει η σχέση 32-bit με 64-bit υποστήριξη και θα ήταν ενδιαφέρον κάποιος να ανέφερε λίγα παραπάνω για το θέμα, αν δεν είναι πολύ off-topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για να το λέτε ότι είναι 32-bit ο kernel, αλλά τότε τί μας κόπτει να βγει το snow leopard με 64-bit kernel και να αφήσει απ'έξω όλους τους παλιούς χρήστες με 32-bit επεξεργαστές που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους;Για να πουλήσει μηχανήματα η apple; Έχει η Apple 32bit μηχανάκια;Τα C2D είναι 64bitα. Τα PPC κόβει προς όφελος των νέων χρηστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simewn Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τα core duo όμως ειναι 32bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Yeap, τα πρώτα macbook είναι CD (32bit) και με έχει ξενερώσει γιατί η καταραμένη Apple δεν έχει βγάλει ακόμα Java 6 και μου χει μείνει αμανάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τι καταλαβαίνουμε δεν κατάλαβα Ούτε εγώ (που έγραψα και το blog post) δεν κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ούτε εγώ (που έγραψα και το blog post) δεν κατάλαβα. 1. Kαταρχήν να σε συγχαρώ για το blog post σου, αναλυτικότατο και λεπτομερέστατο. 2. Ούτε και γω καταλαβαίνω τι θα έπρεπε να καταλάβουμε.... 3. Κάτι για να χαμογελάσετε.... http://www.theinquirer.net/inquirer/opinion/666/1051666/apple-fanboys-upset-microsoft-adverts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Παιδιά για να καταλάβω... Macbook και iMac είναι 64bit ; Όταν βγει το snowleopard θα μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το snow leopard θα βγαινει κ σε 32bit εκδοση(θα εγκαταστιθεται βασικα αυτοματα η αναλογη εκδοση) για τους πρωτους intel core duo 32bit φορητους που ειχαν τα πρωτα macbook/macbook pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Επειδή 2 φορές αναφερθήκατε μόνο στα macbook ότι είχαν τον απλό CD, να προσθέσω ότι και οι πρώτοι intel imacs (σαν τον δικό μου ) είχανε τον ίδιο 32μπιτο επεξεργαστή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πάντως παιδιά, τώρα που απέκτησα iPhone (Mac OSX μέσα κατα κάποιον τρόπο - ειδική έκδοση για το τηλέφωνο) νομίζω οτι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω "τι πρέπει να σημαίνει mac"....!!!! Πρέπει να σημαίνει αυτό που είχε αναφέρει κάποιο απο τα παιδιά σε κάποιο προηγούμενο post. (το λειτουργικό κάνει χαρούμενο τον χρήστη..χιχιχι) :-) :-) Φανταστικό feeling....!!! Αψογίλα που λέμε..χχιχ...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 φοβερός τρόπος γραφείς εικασιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ye ye ye . Εάν δεν ξέρεις και πολλά απο Computer είναι καλή φάση το Mac , χωρις ιούς και κολλήματα , κάνεις την δουλειά σου εύκολα (μουσική , βίντεο , σέρφινγκ , κατεβάσματα , μετατροπές σε πολυμέσα) και πάντα δουλεύουν σαν την πρώτη φορά . Μια χαρά πολυμεσικά μηχανήματα είναι , τα καλύτερα που κυκλοφορουν κατ' εμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.