Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο PC σε Mac (Τελικά Αξίζει ? )

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νόμιζα πως ανάλογα την εγκατάσταση αλλάζει και ο Kernel.Πάντως τρέχει 64-bit εφαρμογές και χρησιμοποιεί πάνω από 4 gb μνήμης (εγώ έχω δει με 8gb σε λειτουργία).

Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για να το λέτε ότι είναι 32-bit ο kernel, αλλά τότε τί μας κόπτει να βγει το snow leopard με 64-bit kernel και να αφήσει απ'έξω όλους τους παλιούς χρήστες με 32-bit επεξεργαστές που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους;Για να πουλήσει μηχανήματα η apple;

Πάντως επειδή σας πιστεύω αλλά κι επειδή πιστεύω και αυτό που βλέπω, καταλαβαίνω πως ξεπερνά τίς (απλές) γνώσεις μου για το πώς γίνεται να δουλεύει η σχέση 32-bit με 64-bit υποστήριξη και θα ήταν ενδιαφέρον κάποιος να ανέφερε λίγα παραπάνω για το θέμα, αν δεν είναι πολύ off-topic.

Δημοσ.

Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για να το λέτε ότι είναι 32-bit ο kernel, αλλά τότε τί μας κόπτει να βγει το snow leopard με 64-bit kernel και να αφήσει απ'έξω όλους τους παλιούς χρήστες με 32-bit επεξεργαστές που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους;Για να πουλήσει μηχανήματα η apple;

Έχει η Apple 32bit μηχανάκια;Τα C2D είναι 64bitα.

Τα PPC κόβει προς όφελος των νέων χρηστών.

Δημοσ.

Yeap, τα πρώτα macbook είναι CD (32bit) και με έχει ξενερώσει γιατί η καταραμένη Apple δεν έχει βγάλει ακόμα Java 6 και μου χει μείνει αμανάτι :(

Δημοσ.
Ούτε εγώ (που έγραψα και το blog post) δεν κατάλαβα. :-)

1. Kαταρχήν να σε συγχαρώ για το blog post σου, αναλυτικότατο και λεπτομερέστατο.

2. Ούτε και γω καταλαβαίνω τι θα έπρεπε να καταλάβουμε....

3. Κάτι για να χαμογελάσετε....

http://www.theinquirer.net/inquirer/opinion/666/1051666/apple-fanboys-upset-microsoft-adverts

Δημοσ.

Παιδιά για να καταλάβω...

Macbook και iMac είναι 64bit ; Όταν βγει το snowleopard θα μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε;

Δημοσ.

Το snow leopard θα βγαινει κ σε 32bit εκδοση(θα εγκαταστιθεται βασικα αυτοματα η αναλογη εκδοση) για τους πρωτους intel core duo 32bit φορητους που ειχαν τα πρωτα macbook/macbook pro.

Δημοσ.

Επειδή 2 φορές αναφερθήκατε μόνο στα macbook ότι είχαν τον απλό CD, να προσθέσω ότι και οι πρώτοι intel imacs (σαν τον δικό μου :-D) είχανε τον ίδιο 32μπιτο επεξεργαστή..

Δημοσ.

Πάντως παιδιά, τώρα που απέκτησα iPhone (Mac OSX μέσα κατα κάποιον τρόπο - ειδική έκδοση για το τηλέφωνο) νομίζω οτι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω "τι πρέπει να σημαίνει mac"....!!!! :D

Πρέπει να σημαίνει αυτό που είχε αναφέρει κάποιο απο τα παιδιά σε κάποιο προηγούμενο post. (το λειτουργικό κάνει χαρούμενο τον χρήστη..χιχιχι) :-) :-) :-) :-) Φανταστικό feeling....!!! Αψογίλα που λέμε..χχιχ...!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ye ye ye . Εάν δεν ξέρεις και πολλά απο Computer είναι καλή φάση το Mac , χωρις ιούς και κολλήματα ,

κάνεις την δουλειά σου εύκολα (μουσική , βίντεο , σέρφινγκ , κατεβάσματα , μετατροπές σε πολυμέσα)

και πάντα δουλεύουν σαν την πρώτη φορά .

Μια χαρά πολυμεσικά μηχανήματα είναι , τα καλύτερα που κυκλοφορουν κατ' εμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...