domal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 φιλε μου μονος σου λες οτι βαριεσαι να κανεις το δικο μου το τεστ , γιατι να κανω εγω το δικο σου (αν και το εκανα.... και μια χαρα πηγε ο imac ) Τωρα βασικα εγω δεν θελω να πεισω κανενα ουτε και με ενδιαφερει να παρει καποιος imac η να μη παρει αν καταλαβες καλα Απλα εκανα μια διαπιστωση ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ο,τι αισθανομαι πολυ μα$%$#ας τοσα χρονια που ξοδευα τα χρηματα μου σε μαιμουδες υπολογιστες Οτι και να μου λες , και virtualreality να τρεχει ενας υπολογιστης , αν βασιζεται στο λειτουργικο με την ονομασια windows 7,8,10 26 klp για ΜΕΝΑ ειναι απλα για πεταμα Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω , ουτε και να αποδειξω σε κανενα τιποτα , ειμαι στον imac μου απο το πρωι μεχρι το βραδυ και απλα .. επιτελους μετα απο χρονια το χαιρομαι και το απολαμβανω , μου θυμιζει εποχες amiga ,,, αλλα τι λεω τωρα , αραγε γνωριζεις την amiga ????? που ειχε windows οταν τα pc τρεχαν dos ???? ααα η μηπως και σημερα 2009 κατω απο το περιτυλιγμα τρεχει και παλι το dos ????? anyway τα 2 βιντεακια τα τρεχει ανετα το asus1000 που εχω δεν τα τρεχει το imac χεχεχεχχε, μαλλον ποτε σου δεν ειδες απο κοντα ενα mac ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 screenshot παλικάρι μου... άσε τα "δεν θέλω να πείσω κανέναν" και τα "ξέρεις από amiga"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 φιλε μου μονος σου λες οτι βαριεσαι να κανεις το δικο μου το τεστ , γιατι να κανω εγω το δικο σου (αν και το εκανα.... και μια χαρα πηγε ο imac ) Βασικα δεν το εκανες καν το τεστ..Screenshot δεν ειδαμε ποτε..(οπως αλλωστε προβλεψαμε) Οπως σου ειπα το δικο σου τεστ δεν στρεσσαρει ιδιαιτερα τον επεξεργαστη. Ειναι σχετικα μη απαιτητικο για τον επεξεργαστη . Φυσικα απαντηση για αυτο δεν πηραμε: Τελος' date=' εχει καποιο προβλημα το ([b']μαλλον "φανταστικο"[/b]) παραδειγμα που ειπες:μου φαινεται τελειως αφελες να απαντησες σε κληση video με skype και παραλληλα να μην σταματησες το παιξιμο της ταινιας. Μεχρι στιγμης εσυ λες οτι εχεις κανει αυτα τα 2 τεστ(το πρωτο ειναι σχετικα απλο και ο iMac σου μπορει να το κανει) στον καινουριο imac σου. Ομως screenshot δεν ειδαμε για κανενα απο τα 2. Aπο την αλλη ,εγω παρεθεσα screenshot με το δευτερο αρκετα απαιτητικο τεστ στο 2 χρονων μηχανημα μου.. Μαντεψε λοιπον ποιος απο τους 2 λεει λογια τυο αερα: αυτος που παραθετει screenshot και αποδειξεις ή αυτος που πραγματι λεει μονο λογια του αερα χωρις αποδειξεις-screenshot? anyway τα 2 βιντεακια τα τρεχει ανετα το asus1000 που εχω δεν τα τρεχει το imac χεχεχεχχε, μαλλον ποτε σου δεν ειδες απο κοντα ενα mac ..... Τετοια ψεμματα λες και χανεις οποιο δικιο μπορει να ειχες.. Ακου τρεχει ανετα το asus1000 αυτο εδω το full hd1080p video με bitrate 28mbps .. (φυσικα ουτε για αυτο θα δουμε ποτε screenshot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Στο δικό μου Macbook Alu στα 2,4 πάντως το βίντεο κολλούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 φιλε μου μονος σου λες οτι βαριεσαι να κανεις το δικο μου το τεστ , Για να μην εχεις παραπονο, εκανα το παρακατω τεστ που ειπες(σε μηχανημα 2 ετων): παιδια ο,τι και να λενε τα τεστ η καθημερινη χρηση κανει την διαφορα , απο τοτε που πηρα τον imac 24 με την 9400 και full hd mkv βλεπω ανετα , και παραλληλα γραφω στο dvd και παραλληλα κατεβαζω απο rapidshare και παραλληλα ξεζιπαρω πολλα μεγαλα αρχεια,κληση με βιντεο ανοιχτο δεχτηκα με το skype και ολα αυτα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!!!! Μαλιστα το πηγα και ενα βημα πιο περα: εκτος απο full hd ταινια, εγγραφη dvd, κατεβασμα rapidshare, ζιπαρισμα αρχειων μερικων GB, απλη skype κληση (δεν εχω καμερα), εβαλα επιπλεον να κατεβαζει και torrent (σιγα το πραγμα), αλλα του εβαλα να κανει και μετατροπη video.(για να γινει κ λιγο παραπανω απαιτητικο για τον επεξεργαστη) Εδω εισαι: (σημειωτεον οτι ειναι σε διπυρηνο μηχανημα 2 ετων) Προσεξε τα κοκκινα βελακια που δειχνουν: α)οτι το 1080p video παιζει ζωρις να κανει καρε (λεει framerate 24fps, οσο δηλαδη ειναι τα fps του video), β)οτι το video ειναι αυτο που καναμε λογο πριν και εχει 28mbps bitrate, ειναι δηλαδη ενα αρκετα απαιτητικο video, οχι ενα απλο 1080p video γ)το cpu usage. Περιμενουμε τα δικα σου screenshot με το πρωτο(το δικο σου,το οποιο ειμαι σιγουρος οτι μπορει να το κανει κ ο iMac γιατι δεν ειναι απαιτητικο) κ το δευτερο τεστ, οπως και το screenshot οπου το asus1000 παιζει αυτο εδω το full hd 1080p video με bitrate 28mbps. Μεχρι τοτε, καποιοι θα μιλανε με λογια του αερα και αλλοι με αποδειξεις και screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 screenshot αποδείξεις και ονόματα... στην πράξη ένας καθημερινός mac χρήστης βλέπει τη δουλειά του να γίνεται πολύ πιο ξεκούραστα και αβίαστα απ' ό,τι σε ένα windows μηχάνημα όπου κάποιος φοβάται κάθε στιγμή μήπως το λειτουργικό τον "κρεμάσει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ναι, αυτά τα θεωρητικά τα έχουμε ξαναπεί... ζούμε με τον τρόμο κάθε μέρα... αλλά το θέμα μας ήταν αυτό που είπε ο domal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εντάξει είσαι υπερβολικός. Ο μέσος χρήστης ενός mac δεν νομίζω ότι θα δει και καμία ιδιαίτερη διαφορά. Εκτός κι αν κάνει σαφάρι στις διάφορες πορνό ιστοσελίδες και γεμίσει με ένα σωρό malware, οπότε ναι, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για κάτι τέτοιο στο mac μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ψεματα δεν ειπα ποτε και δεν εχω κανενα λογο αλλωστε , τωρα επειδη πραγματικα βαριεμαι να σου απαντησω , ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ PC ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ , ποτε εχεις προγραμματισει το επομενο format ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εντάξει είσαι υπερβολικός. Ο μέσος χρήστης ενός mac δεν νομίζω ότι θα δει και καμία ιδιαίτερη διαφορά. Εκτός κι αν κάνει σαφάρι στις διάφορες πορνό ιστοσελίδες και γεμίσει με ένα σωρό malware, οπότε ναι, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για κάτι τέτοιο στο mac μηχάνημα. Μα και αυτα μονο με την συγκαταθεση του μπαινουν.. (αν δηλαδη δωσει adminstrative rights) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ---------- ψεματα δεν ειπα ποτε και δεν εχω κανενα λογο αλλωστε , τωρα επειδη πραγματικα βαριεμαι να σου απαντησω , ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ PC ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ , ποτε εχεις προγραμματισει το επομενο format ??? Δεν ειναι τρομερο το pc, ενα μηχανημα 2 χρονων..Και ουτε τα παραθεσα για να πει(ς) καποιος μπραβο. Τα παρεθεσα για να δουμε ποιος κανει στην πραγματικοτητα τα τεστ και ποιος στο μυαλο του! Kαι φυσικα βαριεσαι να απαντησεις, αφου μονο με λογια του αερα απαντας, οχι με αποδειξεις-screenshot. Φορματ δεν κανω, παρα μονο οταν ειναι να βαλω windows. Εδω και κανα διμηνο εβαλα τα windows 7 , το προηγουμενο "format" ηταν πριν 2 χρονια που εγκατασταθηκαν για πρωτη φορα τα windows xp. Οσο για τα ψεμματα, ας δουμε δυο τυχαιες δηλωσεις σου: φιλε μου μονος σου λες οτι βαριεσαι να κανεις το δικο μου το τεστ , γιατι να κανω εγω το δικο σου (αν και το εκανα.... και μια χαρα πηγε ο imac ) anyway τα 2 βιντεακια τα τρεχει ανετα το asus1000 που εχω δεν τα τρεχει το imac χεχεχεχχε, μαλλον ποτε σου δεν ειδες απο κοντα ενα mac ..... Περιμενουμε τα δικα σου screenshot με το πρωτο(το δικο σου,το οποιο ειμαι σιγουρος οτι μπορει να το κανει κ ο iMac γιατι δεν ειναι απαιτητικο) κ το δευτερο τεστ, οπως και το screenshot οπου το asus1000 παιζει αυτο εδω το full hd 1080p video με bitrate 28mbps. Μεχρι τοτε, καποιοι θα μιλανε με λογια του αερα και αλλοι με αποδειξεις και screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κάτι για mac os x troll λέγαμε προχθές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 κανέις δεν είπε οτι κάνεις την δουλεία σου πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα. προσπάθησε να κάνεις ότι ο ΗαΗα στο screenshot και πες μου μετά αμα κολάει ο δίας. Πρωσοπικά εγώ κάτι μεγάλο να πάω να ξεζιπάρω (4G+) σέρνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ποτέ δεν κατάλαβα τι νόημα έχει να κάτσουμε να κάνουμε τεστ, όταν το καλύτερο τεστ είναι πολύ απλά η προσωπική εμπειρία. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγάζουμε ψεύτες όσους μας μεταφέρουν αυτές τους τις εμπειρίες. Μερικοί έχετε μια εντύπωση ότι το ίντερνετ είναι γεμάτο τσιράκια της Apple μου φαίνεται. Επί τη ευκαιρία, το MacOSX έχει μονίμως ενεργοποιημένες μερικές λειτουργίες, όπως zoom (απίστευτα χρήσιμο), τράβηγμα screenshot (και ταυτόχρονα αποθήκευση σε εικόνα, επίσης απίστευτα χρήσιμο), Spaces, Expose κ.α. που δεν υπάρχουν στα Windows (τουλάχιστον όχι στα XP που είχα εγώ), καθώς και dashboard για σημειωματάκια, calculator κτλ κτλ. Εγώ που τα ήθελα όλα αυτά, όταν τα εγκαθιστούσα πάνω στα WindowsXP (όσα υπήρχαν μέσω τρίτων εφαρμογών), μετά από λίγο καιρό τα αφαιρούσα γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τι από όλα αυτά έφταιγε που σερνόταν το PC. Επίσης, την ίδια ώρα που κάνει κάποιος τις εργασίες του, μπορεί να κάνει backup το Time Machine ή ενδεχομένως (δεν γνωρίζω πότε και πως συμβαίνει αυτό) κάποιο αυτόματο defrag. Ότι τεστ λοιπόν γίνεται σε windows, θα έπρεπε να γίνεται έχοντας παράλληλες ανοιχτές τέτοιες εφαρμογές που να κάνουν αυτά τα πράγματα (κάτι παρόμοιο με το Spaces, κάτι που να τραβάει screenshots κτλ κτλ). Όλα αυτά, όμως, έχουν ελάχιστη εώς καθόλου σημασία για κάποιον απλό χρήστη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι αυτό που βλέπει. Όταν όποιος βλέπει τον Mac μου λέει "καλά, μιλάμε ότι το μηχάνημα πετάει, δεν κολλάει πουθενά", γιατί να έχει δηλαδή τέτοια αίσθηση, όταν τα Windows είναι πιο γρήγορα; Επειδή μαγεύεται από την ομορφιά του; Και φυσικά, είναι τελείως αδιάφορο το γιατί συμβαίνει αυτό, όποιος και αν είναι ο λόγος. Τουλάχιστον για τον περισσότερο κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ώπα ρε Μάνουελ... μισό λεπτάκι. Τώρα μετράνε οι προσωπικές εμπειρίες ενώ πιο πριν όχι; Και δεν το λέω για σένα, καταλαβαίνεις. Πετάχτηκε ένα πυροτέχνημα με ιστορίες για δράκους και πριγκίπισσες να το φάμε αμάσητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ποτέ δεν κατάλαβα τι νόημα έχει να κάτσουμε να κάνουμε τεστ, όταν το καλύτερο τεστ είναι πολύ απλά η προσωπική εμπειρία. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγάζουμε ψεύτες όσους μας μεταφέρουν αυτές τους τις εμπειρίες. Μερικοί έχετε μια εντύπωση ότι το ίντερνετ είναι γεμάτο τσιράκια της Apple μου φαίνεται. Δεν εχεις κ πολυ αδικο Manuel.. Αλλα αλλο η προσωπικη εμπειρια κ αλλο "οι ιστορίες για δράκους και πριγκίπισσες"(trademark alexzzz ) που ακουσαμε εδω.. Προσωπικες εμπειριες μεταφερω εγω(κ παραθετω κ screenshot για να ειμαστε οκ), προσωπικες εμπειριες μεταφερει κ ο φιλος Merdock: Στο δικό μου Macbook Alu στα 2,4 πάντως το βίντεο κολλούσε. προσωπικες εμπειριες μεταφερεις κ εσυ, προσωπικες εμπειριες μεταφερει και ο alexzzz , αλλα υπαρχουν κ καποιοι που δεν μεταφερουν προσωπικες εμπειριες, αλλα "ιστοριες για δρακους κ πριγκιπισσες": φιλε μου μονος σου λες οτι βαριεσαι να κανεις το δικο μου το τεστ , γιατι να κανω εγω το δικο σου (αν και το εκανα.... και μια χαρα πηγε ο imac ) anyway τα 2 βιντεακια τα τρεχει ανετα το asus1000 που εχω δεν τα τρεχει το imac χεχεχεχχε, μαλλον ποτε σου δεν ειδες απο κοντα ενα mac ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.