tolis_01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δεν χρειάζεσαι antivirus. Μερικοί ελέγχουν τα αρχεία τους αν τα μοιράζονται με υπολογιστή που έχει windows, αλλά μην σε νοιάζει, αυτοί που έχουν windows...ας πρόσεχαν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Παρακαλώ πολύ να μην απαντάτε σε troll posts, τα οποία δεν συνεισφέρουν τίποτα στη συζήτηση αλλά δημοσιεύονται μόνο για να δημιουργήσουν αντιπαλότητες και καυγάδες.
domal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 αυτον ακριβως εχω και εγω , σφαιρα παει σε ολα , οσο για παιχνιδι , πλεον δεν ασχολουμαι , εχω μονο το aceofempires 3 και μια χαρα παει , αντε καλοριζικος και προσεξε γιατι τα mac ειναι σαν μια θεογκομενα , προσεψε μη τρελαθεις , εγω την 1η μερα καθισα κολημενος 9 ωρες , ειμαι και μεγαλος ανθρωπος χεχεχεχεε
Madlef86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Έτσι έτσι.......... Πήγα σε ένα πλαίσιο κι είχε μόνο τον μικρό με την 20" οθόνη και παρ'όλα αυτά έπαθα πάλι πλάκα! Το σκέφτομαι πολύ να το πάρω ακόμα και με δόσεις.....
Madlef86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Απλά δεν το είχε το συγκεκριμένο μοντέλο στο συγκεκριμένο plaisio που πήγα. Στις κεντρικές αποθήκες υπάρχει κανονικά!
domal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 παρτο απο το eshop το εχει σε 6 ατοκες δοσεις !!!
xolloth Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 κατά τήν γνώμη μου,καλύτερα να παραγγείλεις τό 24άρι ,αλλη αίσθηση.
Madlef86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Στο πλαίσιο μου είπαν μέχρι και 12 άτοκες δόσεις! Μπορώ να βάλω μέχρι και 48 αλλά με πολύ μικρό τόκο, μόλις 0,99% ! Αν και σκέφτομαι ή για 12 άτοκους ή να μαζέψω 400€ - 500€ για προκαταβολή και τα άλλα με δόσεις πάλι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:00 ---------- 24" σίγουρα φίλε μου!! ;-)
vag3d Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ίσως επειδή ακόμα έχει 1-2 weeks shipping. Μετα λογικά θα μπεί στο bto.. Ποιος ξέρει...!!! Πάντως είναι συνταρακτικό νέο για τον κόσμο των Mac το γεγονός οτι έβγαλαν Mac Edition της συγκεκριμένης κάρτας...!!!Αυτά τα νέα έπρεπε να είναι πρώτα πρώτα στην σελίδα της apple..!!! χιχιχι
Street-Fighter Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ποιος ξέρει...!!!Πάντως είναι συνταρακτικό νέο για τον κόσμο των Mac το γεγονός οτι έβγαλαν Mac Edition της συγκεκριμένης κάρτας...!!!Αυτά τα νέα έπρεπε να είναι πρώτα πρώτα στην σελίδα της apple..!!! χιχιχι όντως καρτες για windows - κάρτες για macintosh & καρτες για linux αχ όνειρο.:-(:-(
Deargr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Tραβε σε κανενα Multirama Πειραια που κατα πασα πιθανοτητα εχουν ετοιμοπαραδοτο και πες τους να σου κανουν και 12 ατοκες και εισαι κομπλε ...καλοριζικο ;-)
disqualified Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλημέρα σε όλοτυς κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να έχω το "super" pc που λέτε και να το έχω να "κάθεται" μου είναι άχρηστο. Εξάλλου με αυτούς τους ρυθμούς και τις "βλακείες" της Intel μετά το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα άλλαζα πάλι pcu (i7) και πάλι mobo (s1366)... αφου θα καθεται, για ποιο λογο να παρεις i7 οταν μαλιστα το θες μονο για office και internet. Επειδη το προβλημα σου ειναι η αγορα καποιου νεου gadget, αγορασε τον MAC να ησυχασεις εγω θα λεγα ιδιοφυια και οχι βλακεια της intel αφου καποιον σαν και σενα που δεν εχει αναγκη απο νεο pc τον βαζει στο τρυπακι να τα σκασει παλι για παρτη της επισης δινεται αν δεν κανω λαθος ενας χρονος εγγυησης ψαξου λιγο τι ισχυει οσον αφορα την επεκταση
Madlef86 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Αυτές είναι "βλακείες" τις intel γιατί για παράδειγμα η AMD έχει 2 socket και τα υποστηρίζει για χρόνια κι όχι για μερικούς μήνες... Το θέμα μου είναι να πάρω κάτι που θα το κρατήσω για αρκετά χρόνια και να μην μπαίνω στο τρυπάκι της αναβάθμισης γιατί εάν μπορείς να το κάνεις θα το σκέφτεσαι ενώ εάν όχι, δεν σου περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.