Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο PC σε Mac (Τελικά Αξίζει ? )

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κανένα Link να μου δώσετε ώστε να κατεβάσω το Leopard σαν δοκιμαστικό (εαν δεν χρειάζεται και καθόλου setup ακόμα καλύτερα) για να δω τι παίζει περίπου;

Αυτό που λες δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει, θέλει πολλή δουλειά και υπομονή για να το κάνεις να λειτουργήσει σε ένα PC. (και αν λειτουργήσει)

Μπορείς να δεις κάποια βασικά για το Mac OSX Leopard εδώ:

http://www.apple.com/macosx/what-is-macosx/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι, αφού η ίδια η Apple έχει απαγορεύσει να τρέχει το λειτουργικό της -γνωστό για την κλειστή αρχιτεκτονική του- σε μη-Apple υπολογιστές.

Ωστόσο μια αρκετά μεγάλη κοινότητα χρηστών ασχολείται με το πέρασμα "Hackintosh", όπως λέγονται, σε ένα απλό PC με συγκεκριμένο hardware, ομως.

Εαν θέλεις να πειραματιστείς, καλύτερα πήγαινε σε ένα κατάστημα Η/Υ που να έχει έναν live and running, ή δες κάποια videos στο YouTube.

Προσωπικά το δεύτερο με κάλυψε απόλυτα -ως κάτοικος απομακρυσμένης περιοχής δεν μπορούσα να πάω σε κάποιο μεγάλο κατάστημα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις! Αυτό θα κάνω μάλλον. Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να το δω. Αλλιώς όμως να το έχεις σπίτι να πειραματίζεσαι όμως.....

Ότι είναι διαφορετικό, είναι.

Από την άλλη, όποιος ξέρω και πήρε Mac δεν κοίταξε πίσω.

Αλλά και να κοίταξε, το έκανε με χάρη. Ένας φίλος πήρε το 20άρι, και αφού είδε ότι δεν του έκανε, πουλήθηκε σε 2 μέρες με χάσιμο €50.

Εάν δε τσιγκουνευτείς, θα πάρεις κάτι αντάξιο των προσδοκιών σου. Δεν χρειάζεται όμως να πάρεις και το ακριβότερο μηχάνημα που θα βρεις. Συνήθως τα καλύτερα deals γίνονται 2-3 μοντέλα κατώτερα του καλύτερου που κυκλοφορεί εκείνη την περίοδο.

Δεν ξέρω αν με πιάνεις :-)

1.- παρε κατευθειαν τον 24 , εχει τεραστια διαφορα η οθονη του

2.- Το macosx ειναι απλα υπεροχο καμια σχεση με τα αθλια windows ακομα και τα καινουρια , μαπα ειναι σε σχεση με το mac

3.- η φοβασαι καθολου , ειναι τρομερα ευκολο και τρομερα λογικο λειτουργικο (αλλωστε εχει πολλες ομοιοτητες με τα windows αφου και τα windows ειναι <απλα μια κακη αντιγραφη του )

4.- μολις δουλεψεις σε mac μετα απο μια ωρα δεν θα θελεις να ξαναδεις pc στη ζωη σου

5.- φυσικα υπαρχει ειδικος ανταπτορας απο μινι σε hdmi κατευθειαν

6.- Αν εισαι λαρισα ελα να δεις τον imac μου

φιλε ίδια περιπτωση και εγω...

τρελος computer-ακιας, overclocking, πατεντες, τραμπες για νεα parts κτλ

σε καποια φαση που πηρα xbox360 και ειδα οτι εκει ευχαριστιεσαι το παιχνιδι αρχισα να το σκεφτομαι. εδω και λιγους μηνες εχω το 24" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

κανω οτι εκανα και στο pc (πιο ευκολα, πιο απλα), παιζω και WoW και τα αλλα games στο ΧΒΟΧ

ΥΓ παρε το 24", τρομερη οθονη, αναλυση 1920x1200... κτλ ΑΞΙΖΕΙ. μη σου φαινεται μεγαλη η οθονη, ολα ειναι θεμα συνηθειας

εαν ασχολεισαι με πειραματισμους στο hardware των windows,με τον mac να τα ξεχασεις!

διπλες-τριπλες καρτες γραφικων,4-5 δισκοι εσωτ ,κ.λ.π.ξεχνα τα,οτι θελεις στην αντιπροσωπεια θα τρεχεις,χερι εσυ δεν θα βαζεις.

σκεψου το καλα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Εγώ σκέφτομαι αυτόν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1230069&catalog=20&category=69980966 Τον έχω δει από κοντά και.... ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!! Όπως σας είπα θα τον πάρω με την λογική πως πλαίων παιχνίδια παίζω στο ps3 και το pc το έχω πιο πολύ για προγράματα και internet φυσικά. Ποιο πολύ το pc το χρησιμοποιώ για ταινίες Full HD, μουσικά προγράματα, office, dreamweaver.... Αυτά κυρίως. Φαντάζομαι πως αυτά υπάρχουν σε Mac έτσι...; Μην το πάρω και τον έχω να τον βλέπω....

Υ.Γ. Και σβηστός να είναι ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! :-)

Εκτός του dreamweaver που δεν ξέρω τι είναι ( :P ), όλα τα άλλα υπάρχουν σε όλες τις πλατφόρμες (windows, mac, linux).

Αφού ψήθηκες, πάτα το κουμπί τις παραγγελίας ντε :-D

αφου τον εκοψα απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι με το ενα ποδι στο μαγαζι απο οπου θα το παρει.

απλως προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι θα παρει και γνωμες τριτων.

αντε βρε,καλοριζικος!

Αύριο παίδες πάω πλαίσιο... Το βλέπω μία στα γρήγορα και...... Κάνω την παραγγελία!! Το dreamweaver είναι πρόγραμα που φτιάχνεις ιστοσελίδες για το Internet.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:57 ----------

Καλά, μέχρι να γράψω είχατε ήδη γράψει άλλα 3 - 4 post!!! :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ----------

Πάτησα για να δω antivirus για iMac κι έβγαλε αρκετές σελίδες......

http://www.apple.com/downloads/macosx/networking_security/avastantivirusmacedition.html

http://voices.washingtonpost.com/securityfix/2008/12/apple_mac_users_should_get_ant.html

Τελικά τι παίζει; Στα Mac δεν βάζουμε τίποτα; Από Firewall και τέτοια;

Ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδιά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...