ixthy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αυτό που λες γίνεται με cmd! Με το alt αν κάνεις κλικ σου σώζει το url σε αρχείο απ' ευθείας στο downloads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ετσι. Απλα επειδη του εχω κανει την moda δεν μπορουσα να βρω ποιος συνδιασμος ηταν. btw ο νεος safari τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αυτό που λες γίνεται με cmd! Με το shift αν κάνεις κλικ σου σώζει το url σε αρχείο απ' ευθείας στο downloads. Υπαρχουν ολα στα preferences του Safari νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Σωστόοοοος! Preferences και μετά στο Tabs δείχνει κάποιους συνδυασμούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους στο forum! Ασχολούμε χρόνια με τα pc αλλά μόνο με Windows... Πριν 4 μήνες αγόρασα καινούργιο pc κι έδωσα κοντά στο 1.000€ για να είμαι μέσα στα "πράγματα". Έλα όμως που αγόρασα και μία Sony LCD 40" Full HD κι ένα PS3 και πλέον το pc το έχω για internet, office, dreamweaver κτλ! Έτσι σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω κανένα Apple iMac MB418GR/A μιας και το έχω ερωτευτεί το μηχάνημα και θα με καλύπτει πλέον με αυτές τις ανάγκες! Το θέμα είναι είναι ότι δεν έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου με αυτό το λειτουργικό και δεν ξέρω τι παίζει (προγράματα που τυχών χρησιμοποιώ να μην είσαι συμβατά κτλ....). Εσείς ως πιο "ειδική" τι μου προτείνεται.....; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:52 ---------- Και κάτι άλλο..... Έξοδο HDMI δεν έχει κανένα MAC;;; Θέλω να βλέπω ταινίες Full HD στην μεγάλη τηλεόραση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δηλαδη θα δωσεις το μηχανημα σου που ειναι new κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω & θες να σκασεις αλλα 400 στην καλυτερη για να παρεις ενα mac που θα κανεις τα ιδια πραγματα που δεν ξερεις να το δουλευεις μονο και μονο γιατι εχεις ερωτα μαζι του? Περιεργα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα! Κοίτα να χαρείς αυτό που πήρες και το mac πάρ' το την επόμενη φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους στο forum! Ασχολούμε χρόνια με τα pc αλλά μόνο με Windows... Πριν 4 μήνες αγόρασα καινούργιο pc κι έδωσα κοντά στο 1.000€ για να είμαι μέσα στα "πράγματα". Έλα όμως που αγόρασα και μία Sony LCD 40" Full HD κι ένα PS3 και πλέον το pc το έχω για internet, office, dreamweaver κτλ! Έτσι σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω κανένα Apple iMac MB418GR/A μιας και το έχω ερωτευτεί το μηχάνημα και θα με καλύπτει πλέον με αυτές τις ανάγκες! Το θέμα είναι είναι ότι δεν έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου με αυτό το λειτουργικό και δεν ξέρω τι παίζει (προγράματα που τυχών χρησιμοποιώ να μην είσαι συμβατά κτλ....). Εσείς ως πιο "ειδική" τι μου προτείνεται.....; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:52 ---------- Και κάτι άλλο..... Έξοδο HDMI δεν έχει κανένα MAC;;; Θέλω να βλέπω ταινίες Full HD στην μεγάλη τηλεόραση! , same situation here. PS3 +HDTV θα καλύψουν το κενό του iMac στο gaming. Τώρα όσον αφορά το γεγονός οτι δν γνωρίζεις το λειτουγικό, ίσως είναι κ λίγο υποκειμενικό. Σαφώς πρέπει να κοιτάξεις αν κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή που χρησιμοποιείς υπάρχει σε Mac OS X. Προσωπικά όταν έκανα το switch τον Δεκέμβρη του 2006 δν με απασχόλησε το άγνωστο για μενα τότε Mac OS X, θές λίγο ο ενθοθσιασμός-θές λίγο το νεαρό της τότε ηλικίας, δν ξέρω. Το σίγουρο είναι οτι μόνο σε καλό μου βγήκε. Λόγω της ευχρηστίας-λειτουργικότητας και της πληθώρας αξιόλογου software(βλ. iLife) ίσως καταπιαστείς με ασχολίες όπως video editing κλπ. Έξοδο HDMI όχι. Minidisplay port με ανταπτοράκι για DVI και απο κει καλώδιο σε HDMI και είασι ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Επικαιρότητα: Είδα στην apple την κάρτα γραφικών EVGA GeForce GTX 285 με $449.95 η οποία θεωρώ οτι είναι μια αρκετά δυνατή κάρτα γραφικών για 3D Modeling (γενικά είναι μια κάρτα γραφικών που είναι της εποχής μας) και αναφέρει στην apple οτι μπορούμε να την "φορέσουμε" στον mac pro. Το ερώτημά μου είναι οτι όταν πάω και καλά να κάνω αγορά τον Mac pro 8core δεν μου την εμφανίζει εκεί (εκεί έχουν ακόμα την GT 120). Γιατί? Τουλάχιστον ένας Mac pro με την GTX 285 και με Full Ram, είναι αξιόλογος για 3D Modeling. Πως και δεν την εμφανίζουν στο Store Section τους (στους Mac pro) όμως σαν επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλημέρα σε όλοτυς κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να έχω το "super" pc που λέτε και να το έχω να "κάθεται" μου είναι άχρηστο. Εξάλλου με αυτούς τους ρυθμούς και τις "βλακείες" της Intel μετά το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα άλλαζα πάλι pcu (i7) και πάλι mobo (s1366)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλημέρα σε όλοτυς κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να έχω το "super" pc που λέτε και να το έχω να "κάθεται" μου είναι άχρηστο. Εξάλλου με αυτούς τους ρυθμούς και τις "βλακείες" της Intel μετά το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα άλλαζα πάλι pcu (i7) και πάλι mobo (s1366)... To θεωρεις υποχρεωση σου να αλλαξεις 'πάλι cpu (i7) και πάλι mobo (s1366)' ? Κι ολα αυτα μονο για browsing, office κτλ? Υπαρχουν καλυτεροι τροποι για να πετας τα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δεν το διατύπωσα σωστά πιο πάνω.. Επειδή πρόκειται να πάρει ο αδελφός μου Pc σκέφτομαι να του δώσω το δικό μου και με αυτά τα λεφτά + λίγα ακόμα να πάρω το MAc.. Τα παιχνίδια πλέον δεν με ενδιαφέρουν στα pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ίσως επειδή ακόμα έχει 1-2 weeks shipping. Μετα λογικά θα μπεί στο bto.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Τα Mac μηχανήματα έχουν μια διαφορετική φιλοσοφία, που θα σε βάλει στον τζόγο να ανακαλύψεις καινούργια πράγματα στους υπολογιστές. Όχι πράγματα που δεν υπάρχουν στα Windows, απλά πράγματα που δεν μπορούσες να εντοπίσεις λόγω της πληθώρας των επιλογών. Η minimal λογική τους, σε βοηθάει να καταπιαστείς με περισσότερα πράγματα. Φυσικά, αν μιλάμε για έναν χρήστη όπως εσύ, που δεν θα ασχοληθεί υπό άλλες συνθήκες, γιατί κάποιος που ασχολείται όλη μέρα με τους υπολογιστές, θα τα βρει αυτά και στα windows (αφού πρώτα κοιτάξει μια μια τις δεκάδες επιλογές που θα δει μπροστά του). Από τότε που πήρα τον Mac, οργάνωσα mp3, φωτογραφίες, άρχισα να χρησιμοποιώ calendar, έμαθα κειμενογράφο, να φτιάχνω παρουσιάσεις, να πειράζω εικόνες, να κάνω comix, ιστοσελίδες, εξώφυλλα DVD κ.α. Μέχρι και δίαιτα ξεκίνησα μέσα από το iPod Touch. Καλό είναι βέβαια να δεις έναν Mac και να διαπιστώσεις αν σε βολεύει αυτή η φιλοσοφία. Α, ναι. Και το γεγονός ότι είναι πανέμορφοι (εσωτερικά και εξωτερικά), σου φτιάχνει την μέρα κάθε φορά που ασχολείσαι μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Υπάρχει κανένα Link να μου δώσετε ώστε να κατεβάσω το Leopard σαν δοκιμαστικό (εαν δεν χρειάζεται και καθόλου setup ακόμα καλύτερα) για να δω τι παίζει περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.