Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο PC σε Mac (Τελικά Αξίζει ? )

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κάτι σου κάνουν τα MacOSX και δεν αισθάνεσαι άσχημα να πατάς ΟΚ

Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής!

Ουσιαστικά μου αρέσει η σταθερότητα η ασφάλεια και η στιβαρότητα του Unix Based λειτουργικού.

Συμφωνώ αλλά το uac δεν φταίει σε κάτι. Μόνο καλό κάνει ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής!

Αν πραγματικά το πιστεύεις και σε βοηθάει να δώσεις απαντήσεις, ΟΚ. Εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο να ισχύει κάτι τέτοιο. :-) Ο καθένας όμως δίνει τις ερμηνείες του. Πχ: Πυραμίδες; Εξωγήινοι.

Συνήθως ναι ενας pcακιας στις μέρες μας είναι αρκετά ποιο προχωρημένος χρήστης 'συνήθως' απο αυτούς που εχουν μακ και δεν είχαν ποτε pc.

αφου στο 99,9% των περιπτωσεων πριν ηταν pcάκιας... με το που πηγε στα mac κατεβηκε κ level??:lol: αρα το αλλαζεις κ απευθυνεσαι ξαφνικα στο 0,1%.. αυτων τουλαχιστων απο δω μεσα, υποτιμοντας αρκετα την νοημοσυνη μας.. κριμα κριμα! ;)

Τα προηγούμενα ποστ μου ηταν πολυ ήρεμα αν δεις αλλα οχι τωρα να πετάγεστε ο καθενας και να μας λεει εχει διαφοραααα το hackintosh με το imac!

Ελεος δηλαδή λογικό δεν ειναι να δείξω την πραγματικότητα?

Αγορινα μου, σου πα η διαφορα ειναι πως χανεις ολο το πακετο.... κοιτωντας μονο τις επιδοσεις σου θα παρεις μονο αυτο.. τπτ παραπανω, τπτ λιγοτερο..

Η πραγματικοτητα η δικια σου δεν ειναι υποχρεωτικο να ναι κ δικια μου ή του χ,y,z βεβαιως!

Και ναι δύστυχος υπάρχουν πολλοί καγκουρες τέτοιοι που λενε αφού πήραν μακ πω πω pc για πέταμα.

όπως κ ενας αλλος καγκουρας που μου λεει χαχα εφτιαξα hackintosh στα μισα χρηματα, ζηλεψτε με!! τι διαφορα εχει αυτος, απ αυτους που κρινει? καμια... :devil:

οσοι εχουν μιλησει εδω, δε λενε βαψτε τα μπλε, κ πεταξτε τα στη θαλασσα.. λενε παρτε mac κ μπορει να ησυχασετε.. εχουν αδικο? αρκετοι απ αυτους που απευθυνονται θα μεινουν ευχαριστημενοι αλλωστε..

Αν δει καποιος στην υπογραφή μου θα δει οτι χρησιμοποιώ και τα 2 συστήματα και σίγουρα και εγω κάποια στιγμη στο άμεσο μελλον θα παω για mac οταν χρειαστώ 2ο pc

αλλα δεν θα σκάσω εδω και αλλου να λεω ουπς παιδιά παρτε μακ καμία σχέση με hackintosh.

Όταν (κ όποτε) λοιπον παρεις το πακετο που σου λεγα, το ξανασυζηταμε... προς το παρον κανε κανα συγκριτικο επιδοσεων, ειναι το μονο που πειστηριο που μπορεις να δειξεις.

δε μπορεις με αλλα λογια να μου την "πεις" εφοσον ασχολουμαι απο 5 χρονων ενεργα με το αθλημα κ χρησιμοποιοντας σχεδον καθε μερα 2 pc,1 laptop, κ 2mac (imac+power g4) να μου πεις σε ποιο κανω καλυτερα τη δουλεια μου, κ ποιο εξιζε τα λεφτα του..

Εντάξει σας πληγώνει δεν λεω αλλα μην κάνετε και έτσι!

Όσο με "πληγωνεις", τοσο με πωρωνεις! :lol::lol::lol:

Απο τοτε που εκανα καθαρό φορματ και δεν μπήκε ποτε ξανα εφαρμογή χωρις υπογραφή τα windows πανε πάρα παρα πολύ καλα!

μπραβο σου, χαιρομαι γι αυτο.. μεινε σε οποιον κοσμο λοιπον σε εκφραζει.. οταν σταματησεις να υπηρετεις τον υπολογιστη σου,κ βρεις καποιον που να υπηρετει εσενα, σφυρα μου :P

Resume: μπορει να εκφερεις οπποια αποψη θες για το λειτουργικο (os x) κ να σε πιστεψουμε, για τα mac (μηχανημα+λειτουργικο με βαση την οικονομικη δυνατοτητα κ χωρις την υποκειμενικοτητα) δεν προκειται να σε παρει κανεις σοβαρα εδω μεσα.. γκε γκε?? ;) ουτε με βινετακια, ουτε με συγκρισεις, αλλα με την απλη εμπειρια του καθενος θα βγαλει κανεις συμπερασμα..

αφου στο 99,9% των περιπτωσεων πριν ηταν pcάκιας... με το που πηγε στα mac κατεβηκε κ level??:lol: αρα το αλλαζεις κ απευθυνεσαι ξαφνικα στο 0,1%.. αυτων τουλαχιστων απο δω μεσα, υποτιμοντας αρκετα την νοημοσυνη μας.. κριμα κριμα! ;)

Αγορινα μου, σου πα η διαφορα ειναι πως χανεις ολο το πακετο.... κοιτωντας μονο τις επιδοσεις σου θα παρεις μονο αυτο.. τπτ παραπανω, τπτ λιγοτερο..

Η πραγματικοτητα η δικια σου δεν ειναι υποχρεωτικο να ναι κ δικια μου ή του χ,y,z βεβαιως!

όπως κ ενας αλλος καγκουρας που μου λεει χαχα εφτιαξα hackintosh στα μισα χρηματα, ζηλεψτε με!! τι διαφορα εχει αυτος, απ αυτους που κρινει? καμια... :devil:

οσοι εχουν μιλησει εδω, δε λενε βαψτε τα μπλε, κ πεταξτε τα στη θαλασσα.. λενε παρτε mac κ μπορει να ησυχασετε.. εχουν αδικο? αρκετοι απ αυτους που απευθυνονται θα μεινουν ευχαριστημενοι αλλωστε..

Όταν (κ όποτε) λοιπον παρεις το πακετο που σου λεγα, το ξανασυζηταμε... προς το παρον κανε κανα συγκριτικο επιδοσεων, ειναι το μονο που πειστηριο που μπορεις να δειξεις.

δε μπορεις με αλλα λογια να μου την "πεις" εφοσον ασχολουμαι απο 5 χρονων ενεργα με το αθλημα κ χρησιμοποιοντας σχεδον καθε μερα 2 pc,1 laptop, κ 2mac (imac+power g4) να μου πεις σε ποιο κανω καλυτερα τη δουλεια μου, κ ποιο εξιζε τα λεφτα του..

Όσο με "πληγωνεις", τοσο με πωρωνεις! :lol::lol::lol:

μπραβο σου, χαιρομαι γι αυτο.. μεινε σε οποιον κοσμο λοιπον σε εκφραζει.. οταν σταματησεις να υπηρετεις τον υπολογιστη σου,κ βρεις καποιον που να υπηρετει εσενα, σφυρα μου :P

Resume: μπορει να εκφερεις οπποια αποψη θες για το λειτουργικο (os x) κ να σε πιστεψουμε, για τα mac (μηχανημα+λειτουργικο με βαση την οικονομικη δυνατοτητα κ χωρις την υποκειμενικοτητα) δεν προκειται να σε παρει κανεις σοβαρα εδω μεσα.. γκε γκε?? ;)

0 επιχειρήματα 0 τρόπο έκφρασης 0 σε όλα όσα λες.

Και το γκε γκε πες το άλλου οχι σε μένα.

Btw τι χρησιμοποιείς στο macακι σου?

safari firefox & fotoshop?

Να σου δώσω 10 ερωτησουλες που εχω για το mac os και τις εφαρμογές να μου της βρεις?

Γιατι εγω ψάχνω ψάχνω αλλα τίποτα.

δεν μπαίνεις πολύ συχνά στο insomnia, ε;

εε οχι τοσο οσο εσυ :o

μα και να ήθελε δεν θα μπορούσε... φαντάζομαι ότι αν μπορούσαν πολύ θα το έκαναν...

το ξερεις πως δεν ειναι εκει η ουσια.. ισως να το εκαναν οι προσφατοι switchers, ομως εγω μιλησα για εναν ανθρωπο που χε π.χ. το iBook/powerbook κ ηθελε να παρει το καινουργιο τι θα κοιταζε..

Επισκέπτης

Αυτή η ιστορία των επιδόσεων πρέπει να είναι μεγάλη απάτη τελικά.

Όπως είπε και κάποιος παλιότερα, κάναμε κάποτε ολόκληρους καυγάδες για το πόσο κακή ποιοτικά ήταν η οθόνη του iMac 20" και πόσο ανώτερη η οθόνη του iMac 24". Προσωπικά έχω σπίτι μου τον 24άρη και στη δουλειά μου τον 20άρη. Ελάχιστη έως καθόλου διαφορά δεν παρατηρώ.

Προτιμώ λοιπόν να πληρώνω μια εταιρία που ασχολείται με το λειτουργικό σύστημα, να πληρώνω την εργασία ανθρώπων που με εξυπηρετούν, παρά να πληρώνω hardware και επιδόσεις τις οποίες σπανίως θα αντιληφθώ.

Αυτή η ιστορία των επιδόσεων πρέπει να είναι μεγάλη απάτη τελικά.

Όπως είπε και κάποιος παλιότερα, κάναμε κάποτε ολόκληρους καυγάδες για το πόσο κακή ποιοτικά ήταν η οθόνη του iMac 20" και πόσο ανώτερη η οθόνη του iMac 24". Προσωπικά έχω σπίτι μου τον 24άρη και στη δουλειά μου τον 20άρη. Ελάχιστη έως καθόλου διαφορά δεν παρατηρώ.

Προτιμώ λοιπόν να πληρώνω μια εταιρία που ασχολείται με το λειτουργικό σύστημα, να πληρώνω την εργασία ανθρώπων που με εξυπηρετούν, παρά να πληρώνω hardware και επιδόσεις τις οποίες σπανίως θα αντιληφθώ.

Φιλικά πάντα τότε γιατί δεν έπαιρνες mac mini?

0 επιχειρήματα 0 τρόπο έκφρασης 0 σε όλα όσα λες.

Και το γκε γκε πες το άλλου οχι σε μένα.

Btw τι χρησιμοποιείς στο macακι σου?

safari firefox & fotoshop?

Να σου δώσω 10 ερωτησουλες που εχω για το mac os και τις εφαρμογές να μου της βρεις?

Γιατι εγω ψάχνω ψάχνω αλλα τίποτα.

οπως καταλαβαινεις κ συ, δε θες να απαντησεις,ή να καταλαβεις τα απλα Ελληνικα, οποτε βαλε ενα 0 παντου κ καθαρισες :devil:

μηπως οσο δογματικος μπορει να σου φαινομαι στις αποψεις μου (κ ας εχω δοκιμασει κατι διαφορετικο απο αυτο που δεν θες να παραδεχτεις) αλλο τοσο δογματικος εισαι οχι σε αυτα που χεις δοκιμασει, αλλα σε αυτα που πιστευεις?(χωρις να τα χεις δοκιμασει) μηπως? λιγη αυτοκριτικη δε κανει ποτε κακο ξερεις.. :-)

τι βλεπω μονο με ενα γκε γκε νευρακια τσανταλακια η Μαρκελα?? τσ τσ..:lol:

το ξερεις πως δεν ειναι εκει η ουσια.. ισως να το εκαναν οι προσφατοι switchers, ομως εγω μιλησα για εναν ανθρωπο που χε π.χ. το iBook/powerbook κ ηθελε να παρει το καινουργιο τι θα κοιταζε..

ναι το ξέρω... είναι αν το έχεις ή όχι μέσα σου... και εγώ δεν αλλάζω κάρτες. Απλά και μόνο που μπορώ σε περίπτωση που χρειαστεί είναι ένα "+"

Επισκέπτης
Φιλικά πάντα τότε γιατί δεν έπαιρνες mac mini?

Γιατί ο αριθμός 1 με τον αριθμό 2 απέχουν αρκετά. Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 2.2, όχι και τόσο. :-)

οπως καταλαβαινεις κ συ, δε θες να απαντησεις,ή να καταλαβεις τα απλα Ελληνικα, οποτε βαλε ενα 0 παντου κ καθαρισες :devil:

μηπως οσο δογματικος μπορει να σου φαινομαι στις αποψεις μου (κ ας εχω δοκιμασει κατι διαφορετικο απο αυτο που δεν θες να παραδεχτεις) αλλο τοσο δογματικος εισαι οχι σε αυτα που χεις δοκιμασει, αλλα σε αυτα που πιστευεις?(χωρις να τα χεις δοκιμασει) μηπως? λιγη αυτοκριτικη δε κανει ποτε κακο ξερεις.. :-)

τι βλεπω μονο με ενα γκε γκε νευρακια τσανταλακια η Μαρκελα?? τσ τσ..:lol:

Μεγάλο λάθος εγω δεν αποκάλεσα τα λεγόμενα σου μη σοβαρά όπως έκανες εσυ (αμήν τι άλλο αυτό μόνο προσβολή μπορώ να το χαρακτηρίσω).

Άνοιξες καθαρά επίθεση προς το μέτωπο μου και σου απάντησα τελείως διπλωματικά.

Δογματικός γιατί?

Imac,mac mini & mac pro λίγα σου πέφτουν?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σε χαλάει καθώς σε οτι 'απάντησες' δεν έχει ουσία & επιχειρήματα.Το μονο που μου δίνεις να καταλάβω ειναι οτι εισαι και εσυ ενας απο το 0,1%...

Επειδή έχει γεμίσει 39 σελίδες αυτό το topic, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν ακουστεί και από τις 2 μεριές τα άπειρα και πιο απίστευτα επιχειρήματα. Σίγουρα, κανένας δεν έχει πείσει τον άλλο για το πιο είναι καλύτερο. Εγώ ένα έχω να πω.

Και μόνο το ότι υπάρχει topic "Μετάβαση από PC σε Mac" και όχι "Μετάβαση από Mac σε PC" δίνει τις απαντήσεις που θέλουν όλοι οι PCάκηδες.

Πάντα φιλικά.

Κ ομως η διαφορα για αρκετους ειναι μεγαλη, για αυτο κ μια οθονη 24" ιδιας ποιοτητας με του imac κανει διπλασια χρηματα απο μια οθονης 24" μετριας ποιοτητας ή τετραπλασια χρηματα απο μια 20" σαν αυτην του imac. Ρωτα πχ κ τον Whiteeyez που εδωσε αρκετα χρηματα για μια καλη 24".

Ειναι ομως λογικο να μην καταλαβαινουν ολοι οι χρηστες την διαφορα.

Το ιδιο ισχυει κ για τις επιδοσεις, που μερικοι δεν καταλαβαινουν διαφορα μεταξυ μονοπυρηνου-διπυρνου ή διπυρηνου-τετραπυρηνου κλπ.

Για αυτο λεμε οτι ενα μηχανημα των 450 ευρω(ή ακομα κ ενας φορητο των 450 ευρω) κ μια οθονη 20-22" των 100-150 ευρω, αρκουν στους περισσοτερους χρηστες, οπως πχ σε εσενα που δεν εχεις απαραιτητα αναγκη καλυτερες επιδοσεις ή κορυφαια οθονη.. Συνολο 550-600 ευρω. Καποιοι ομως πχ παιρνουν μηχανηματα των 1150 ευρω (πχ iMac 20", διπλα χρηματα δηλαδη,με μικροτερη εγγυηση) ενω θα μπορουσαν να βολευονται με το παραπανω σεναριο..

Για αυτο παντα οι επιδοσεις/οθονες κλπ πανε χερι-χερι με την τιμη..

Μονος σου ουσιαστικα λες, οτι οθονες των 100-150 ευρω κ μηχανηματα των 500 ευρω αρκουν στους περισσοτερους χρηστες..

Τωρα αν θελουν διαφορετικο form factor ή λειτουργικο κλπ, ειναι αλλο θεμα.

Αλλα για την πλειονοτητα των χρηστων,αρκουν οπως λες μηχανηματα των 500 ευρω κ οθονες των 100-150 ευρω.

...παρά να πληρώνω hardware και επιδόσεις τις οποίες σπανίως θα αντιληφθώ.

+1

Συμφωνα απολυτα.Για τους περισσοτερους χρηστες αρκουν μηχανηματα των 500-600 ευρω.

Επειδή έχει γεμίσει 39 σελίδες αυτό το topic, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν ακουστεί και από τις 2 μεριές τα άπειρα και πιο απίστευτα επιχειρήματα. Σίγουρα, κανένας δεν έχει πείσει τον άλλο για το πιο είναι καλύτερο. Εγώ ένα έχω να πω.

Και μόνο το ότι υπάρχει topic "Μετάβαση από PC σε Mac" και όχι "Μετάβαση από Mac σε PC" δίνει τις απαντήσεις που θέλουν όλοι οι PCάκηδες.

Πάντα φιλικά.

Κατι έβγαλες όμως :o

Μετάβαση απο PC σε Mac (Τελικά Αξίζει ? )

Οπως και να εχει εξαρχής ειναι flame topic όποτε οταν κρίνουν η διαχειριστές κατι παράλογο θα πράξουν ανάλογα οπότε κεεπ ποστινγκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...