Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 -Αυτό που λές δεν στέκει καθόλου, γιατί αντίστοιχα στα windows υπάρχουν χιλιάδες+ εφαρμογές που είναι χάλια αν ήταν έτσι θα είχε πατώσει η MS. Οι χάλια εφαρμογές δεν μπορούν να ρίξουν ένα λειτουργικό από την στιγμή που υπάρχουν άψογα προγράμματα από άλλες εταιρίες. 2) Αυτοί που έχουν studio κτλπ και θέλουν να πάρουν mac το παίρνουν γιατί απλά θέλουν με το που το ανοίξουν να παίζει. Thats All, δεν θέλουν να ασχοληθούν με τπτ άλλο, και το mac κάνει την εργασία τους ακόμα πιο εύκολη και πιο γρήγορη. 3)Και ποιος είπε ότι εγώ πχ θέλω να κάτσω να ασχοληθώ και να ψαχτώ με hackintosh? Να ψάξω συμβατό hardware, διανομές σωστές, και όλα τα σχετικά προβλήματα μέχρι να το κάνω ΑΝ το κάνω να τρέξει σωστά (που 100% δεν γίνεται) . Θέλω να πάρω το mac μου να το ανοίξω και να ξέρω ότι θα παίξει, δεν έχω χρόνο πλέον για πειραματισμούς, (κάποτε είχα). Εάν θες να δείς δουλειά, ευφυεία, δημιουργικότητα, κτλπ κτλπ. πέρνα από εδώ: http://macthemes2.net/forum/ να δείς τι κάνει η κοινότητα/χρήστες της Apple/Mac Mωρε στέκει και παρα στέκει και ακριβώς γιαυτο τον λόγο υπάρχουν 1002 προβλήματα. Οποιος ειναι έμπειρος στα λειτουργικά πανω το ξέρει και το γνωρίζει πάρα πολυ καλά αυτο. Οσο το αν γίνεται να ριξουν ενα λειτουργικό σίγουρα ειναι δύσκολο αν και οχι ακατόρθωτο.Πράγμα που δεν το είπα εγω αυτο όμως αλλα μέσα απο την βαθύτατη σκέψη σου κάπου πρέπει να το δες. Δηλαδη αν παω εγω σε ενα στούντιο ενα hackintosh που να ειναι ετοιμο να πατήσουν το power και να παίζει θα το πάρουν? Άδικα απαντάς και εδω πιστεύω αφου το ιδιο ακριβώς με μένα λες. Μαλιστα. Αρα δεν εχεις και κάποιο ενδιαφέρων ουτε για το mac σου ουτε για το site σου σωστά? Δεν γίνεται να εισαι φανατικός μακακιας και να μην εχεις κατσει ποτε να ασχοληθείς με hackintosh ειναι αμαρτία απο την ιδια την apple καθως αυτη το ξεκίνησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Mωρε στέκει και παρα στέκει και ακριβώς γιαυτο τον λόγο υπάρχουν 1002 προβλήματα.Οποιος ειναι έμπειρος στα λειτουργικά πανω το ξέρει και το γνωρίζει πάρα πολυ καλά αυτο. Οσο το αν γίνεται να ριξουν ενα λειτουργικό σίγουρα ειναι δύσκολο αν και οχι ακατόρθωτο.Πράγμα που δεν το είπα εγω αυτο όμως αλλα μέσα απο την βαθύτατη σκέψη σου κάπου πρέπει να το δες. Δηλαδη αν παω εγω σε ενα στούντιο ενα hackintosh που να ειναι ετοιμο να πατήσουν το power και να παίζει θα το πάρουν? Άδικα απαντάς και εδω πιστεύω αφου το ιδιο ακριβώς με μένα λες. Μαλιστα. Αρα δεν εχεις και κάποιο ενδιαφέρων ουτε για το mac σου ουτε για το site σου σωστά? Δεν γίνεται να εισαι φανατικός μακακιας και να μην εχεις κατσει ποτε να ασχοληθείς με hackintosh ειναι αμαρτία απο την ιδια την apple καθως αυτη το ξεκίνησε... Στο χέρι σου είναι αν θα βάλει χάλια εφαρμογή και "καταστρέψεις" το λειτουργικό σου. Θα τους δώσεις και support after that? Δεν είμαι φανατικός, είμαι απλά mac user, thats all. Όπως έγραψα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με hackintosh και δεν θέλω να το κάνω αφού έχω κανονικό mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Στο χέρι σου είναι αν θα βάλει χάλια εφαρμογή και "καταστρέψεις" το λειτουργικό σου. Θα τους δώσεις και support after that? Δεν είμαι φανατικός, είμαι απλά mac user, thats all. Όπως έγραψα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με hackintosh και δεν θέλω να το κάνω αφού έχω κανονικό mac! μπα δεν το νομίζω αυτο που λες. Εγω οχι αλλα ξανα διάβασε τo ποστ και το δικο μου και το δικο σου οταν εισαι ήρεμος μπας και καταλάβεις το πως μιλάω και τι εννοώ. Εσυ χάνεις btw εγω τρεχω και τα 2 συστήματα με πολυ λιγότερα χρήματα αποτι εσυ που τρέχεις μονο ενα και λιγο χειρότερα.:devil::p:-D (πλακιτσα οχι ομως πως δεν το πιστεύω καθος η μεγαλύτερες αλήθειες πανω στην πλάκα λέγονται) Αντε σε σας τους φανατικους σας το αφιερωνο παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 μπα δεν το νομίζω αυτο που λες. Εγω οχι αλλα ξανα διάβασε τo ποστ και το δικο μου και το δικο σου οταν εισαι ήρεμος μπας και καταλάβεις το πως μιλάω και τι εννοώ. Εσυ χάνεις btw εγω τρεχω και τα 2 συστήματα με πολυ λιγότερα χρήματα αποτι εσυ που τρέχεις μονο ενα και λιγο χειρότερα.:devil::p:-D (πλακιτσα οχι ομως πως δεν το πιστεύω καθος η μεγαλύτερες αλήθειες πανω στην πλάκα λέγονται) Γιατί δεν μπορώ να βάλω windows η linux στο mac μου; Το θέμα με τα λεφτά το έχετε κάνει ψωμοτύρι, από την στιγμή που εγώ πιστεύω πως άξιζε το σύστημα μου και το τελευταίο ευρώ που έδωσα όλα τα άλλα δεν μου λένε τπτ. Είμαι happy mac user. Τώρα μπορώ να πεθάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Οι χρήστες Windows και Linux δεν έχουν ανάγκη wallpapers και icons σχεδιασμένα σε MacOSX, γιατί στην ουσία για το MacOSX μιλάμε και όχι για το υπόλοιπο hardware, και σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξουν τραίνο αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον λόγο. Όταν ξεκολλήσετε από την Apple θρησκοληψία και καταλάβετε ότι δεν είναι το Itunes και το Safari που θα φέρουν κόσμο στο MacOSX αλλά οι crossplatform opensource εφαρμογές όπως το Songbird,Videolan,Firefox,Chrome και άλλα πολλά, να προσφέρεται σε αυτές τις apps ώστε να τις κάνετε ποιο λειτουργικές και όμορφες στο MacOSX από όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες, πράγμα που δεν έχει συμβεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής μιας και όλοι σας ασχολείστε με την Apple, όταν φτιάξετε ένα οικοσύστημα με έξυπνες,πρακτικές και δωρεάν εφαρμογές για σχεδόν κάθε χρήση μεταφέροντας τες και στις άλλες πλατφόρμες αλλά κρατώντας το ατού τους στο MacOSX, και τέλος όταν καταλάβετε την έννοια της Επιλογής που σας στερεί η Apple και την ασπασθείτε, τότες το ξανασυζητάμε. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά διότι το Linux δεν είναι και πολύ πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Γιατί δεν μπορώ να βάλω windows η linux στο mac μου; Το θέμα με τα λεφτά το έχετε κάνει ψωμοτύρι, από την στιγμή που εγώ πιστεύω πως άξιζε το σύστημα μου και το τελευταίο ευρώ που έδωσα όλα τα άλλα δεν μου λένε τπτ. Είμαι happy mac user. Τώρα μπορώ να πεθάνω. χαχαχαχαχαχαα:lol: Εισαι γραφικος ρε συ. Αλλα έλιωσα btw ξέρεις κανα free προγραμμα για watermarks σε videos? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:36 ---------- Οι χρήστες Windows και Linux δεν έχουν ανάγκη wallpapers και icons σχεδιασμένα σε MacOSX, γιατί στην ουσία για το MacOSX μιλάμε και όχι για το υπόλοιπο hardware, και σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξουν τραίνο αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον λόγο. Όταν ξεκολλήσετε από την Apple θρησκοληψία και καταλάβετε ότι δεν είναι το Itunes και το Safari που θα φέρουν κόσμο στο MacOSX αλλά οι crossplatform opensource εφαρμογές όπως το Songbird,Videolan,Firefox,Chrome και άλλα πολλά, να προσφέρεται σε αυτές τις apps ώστε να τις κάνετε ποιο λειτουργικές και όμορφες στο MacOSX από όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες, πράγμα που δεν έχει συμβεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής μιας και όλοι σας ασχολείστε με την Apple, όταν φτιάξετε ένα οικοσύστημα με έξυπνες,πρακτικές και δωρεάν εφαρμογές για σχεδόν κάθε χρήση μεταφέροντας τες και στις άλλες πλατφόρμες αλλά κρατώντας το ατού τους στο MacOSX, και τέλος όταν καταλάβετε την έννοια της Επιλογής που σας στερεί η Apple και την ασπασθείτε, τότες το ξανασυζητάμε. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά διότι το Linux δεν είναι και πολύ πίσω... Όντως αυτο με το μυλαρακι το εχουν παρακάνει ουτε ο Σατανάς στην Εύα δεν έδωσε τοσα. Μάγια τους εχει κανει σιγουρα. Ουτε ο κρασκ μπαντικηοοντ δεν ετρωγε τοσα. Εστιάζουν στο μυλο και οχι στο os μεγα λάθος που δείχνει το ποσο άσχετoι ειναι αρκετοί users του mac os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 τελικα οσο και να διαβαζω το φοροθμ δεν βγαζει καμια ακρη , γενικα ολες οι συγκρισεις δημοσιευμενες σε διαφορα sites δεν μου λενε τιποτε, εγω μιλησα για προσωπικη εμπειρια και νομιζω οτι ολοι το ιδιο πρεπει να κανουμε , εχει κανενα νοημα να παραθετουμε μελετες κλπ οταν δεν εχεις δει απο κοντα καποιον mac , δεν με εδνιαφερει αν κατα τα λεγομενα σας εχω κατωτερο υπολογιστη , εγω αλλα ειδα και για το λογο αυτο πηγα και εσκασα 1500Ε , με περνας για μαλ@@@κα , 15 χρονια τωρα χρησιμοποιω υπολογιστες , απειρες αναβαθμισεις κλπ κλπ , χτες με το που εστεισα τον imac24 στο γραφειο μου και τον αναψα ενιωσα την ιδια αισθηση οταν ειχα παρει την amiga 4000 !!!!!(που να την θυμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα) , Εγω αυτο καταθετω σαν προσωπικη μου εμπειρια , κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτε αλλο (οι macusers με καταλαβαινουν) ουτε με ενδιαφερουν πλεον τα pc οσο δυνατα και να ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 τελικα οσο και να διαβαζω το φοροθμ δεν βγαζει καμια ακρη , γενικα ολες οι συγκρισεις δημοσιευμενες σε διαφορα sites δεν μου λενε τιποτε, εγω μιλησα για προσωπικη εμπειρια και νομιζω οτι ολοι το ιδιο πρεπει να κανουμε , εχει κανενα νοημα να παραθετουμε μελετες κλπ οταν δεν εχεις δει απο κοντα καποιον mac , δεν με εδνιαφερει αν κατα τα λεγομενα σας εχω κατωτερο υπολογιστη , εγω αλλα ειδα και για το λογο αυτο πηγα και εσκασα 1500Ε , με περνας για μαλ@@@κα , 15 χρονια τωρα χρησιμοποιω υπολογιστες , απειρες αναβαθμισεις κλπ κλπ , χτες με το που εστεισα τον imac24 στο γραφειο μου και τον αναψα ενιωσα την ιδια αισθηση οταν ειχα παρει την amiga 4000 !!!!!(που να την θυμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα) , Εγω αυτο καταθετω σαν προσωπικη μου εμπειρια , κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτε αλλο (οι macusers με καταλαβαινουν) ουτε με ενδιαφερουν πλεον τα pc οσο δυνατα και να ειναι. +1 !!! έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 -δεν εχω διαβασει ποτε καποιον σε forum που να εχει γνωρισει προσφατα τον κοσμο της Apple, κ να το παιζει..οτι εχει Ferarri! δεν μπαίνεις πολύ συχνά στο insomnia, ε; -οποιον Mac-ά ξερω, δε θα μου πει λοιπον βγηκε το καινουργιο Macbook με τη τζαματη καρτα γραφικων, τρεχω να το παρω!! μα και να ήθελε δεν θα μπορούσε... φαντάζομαι ότι αν μπορούσαν πολύ θα το έκαναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Οι χρήστες Windows και Linux δεν έχουν ανάγκη wallpapers και icons σχεδιασμένα σε MacOSX, γιατί στην ουσία για το MacOSX μιλάμε και όχι για το υπόλοιπο hardware, και σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξουν τραίνο αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον λόγο. Όταν ξεκολλήσετε από την Apple θρησκοληψία και καταλάβετε ότι δεν είναι το Itunes και το Safari που θα φέρουν κόσμο στο MacOSX αλλά οι crossplatform opensource εφαρμογές όπως το Songbird,Videolan,Firefox,Chrome και άλλα πολλά, να προσφέρεται σε αυτές τις apps ώστε να τις κάνετε ποιο λειτουργικές και όμορφες στο MacOSX από όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες, πράγμα που δεν έχει συμβεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής μιας και όλοι σας ασχολείστε με την Apple, όταν φτιάξετε ένα οικοσύστημα με έξυπνες,πρακτικές και δωρεάν εφαρμογές για σχεδόν κάθε χρήση μεταφέροντας τες και στις άλλες πλατφόρμες αλλά κρατώντας το ατού τους στο MacOSX, και τέλος όταν καταλάβετε την έννοια της Επιλογής που σας στερεί η Apple και την ασπασθείτε, τότες το ξανασυζητάμε. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά διότι το Linux δεν είναι και πολύ πίσω... Ενώ στα linux δεν το έχετε κάνει θρησκεία με τον πιγκουίνο ε? Αυτό το πράγμα το συναντάς παντού. Open sourcer προγράμματα υπάρχουν στο mac, και ποιος είπε ότι δεν προσφέρουμε σε αυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 δεν μπαίνεις πολύ συχνά στο insomnia, ε; Έλεος. Αφού λοιπόν έχεις εκπεφρασμένη άποψη (συνήθως μέσα από μισόλογα και ειρωνικά σχόλια και χωρίς ιδιαίτερα επιχειρήματα), γιατί δεν παρατάς την παρούσα ενότητα, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες Macintosh ή/και MacOS X, στην ησυχία της; Πραγματικά προξενεί απορία η όλη σου στάση. Εντάξει, το καταλάβαμε, όσοι χρησιμοποιούμε MacOS X είμαστε άσχετοι και δεν ξέρουμε από υπολογιστές. Μπορείς τώρα να μας παρατήσεις ήσυχους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 τελικα οσο και να διαβαζω το φοροθμ δεν βγαζει καμια ακρη , γενικα ολες οι συγκρισεις δημοσιευμενες σε διαφορα sites δεν μου λενε τιποτε, εγω μιλησα για προσωπικη εμπειρια και νομιζω οτι ολοι το ιδιο πρεπει να κανουμε , εχει κανενα νοημα να παραθετουμε μελετες κλπ οταν δεν εχεις δει απο κοντα καποιον mac , δεν με εδνιαφερει αν κατα τα λεγομενα σας εχω κατωτερο υπολογιστη , εγω αλλα ειδα και για το λογο αυτο πηγα και εσκασα 1500Ε , με περνας για μαλ@@@κα , 15 χρονια τωρα χρησιμοποιω υπολογιστες , απειρες αναβαθμισεις κλπ κλπ , χτες με το που εστεισα τον imac24 στο γραφειο μου και τον αναψα ενιωσα την ιδια αισθηση οταν ειχα παρει την amiga 4000 !!!!!(που να την θυμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα) , Εγω αυτο καταθετω σαν προσωπικη μου εμπειρια , κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτε αλλο (οι macusers με καταλαβαινουν) ουτε με ενδιαφερουν πλεον τα pc οσο δυνατα και να ειναι. 15 χρόνια ασχολήσε με pc και δεν είχες δει ποτε Mac στην ζωή σου Και οκ εσυ δεν είχες δει για τους χψ λόγους εμείς γιατι να μην έχουμε δει? Τι είναι είδος προς εξαφάνιση? Οσο για την προσωπική μας εμπειρία και συγκεκριμένα για την δικιά μου πίστεψε με είναι απόλυτα εγω σε ολα αυτά που έγραψα στο topic αυτό. Εχετε πολλά κωλύματα τελικά αρκετοί απο σας. be cool λιγο ομως. Btw το να έχεις mac στις μερες μας δεν ειναι σημαντικό όπως ηταν κάποτε. Εχουν ξεφτιλιστεί πια και λίαν σύντομος μην εκπλαγείτε οταν η apple επιτρέψει και νόμιμα να παίζουν τα macintosh για pc. Και να το πω αλλιώς? Η κατασκευαστές αμα γουστάρουν μπορούν να βγάλουν mac drivers για την x.ψ. mobo. Εκει να δούμε τι θα κάνει η apple οταν αρχίσουν ολες η εταιρίες να βγάζουν mac drivers. Tι ειναι παράνομο και αυτό??? Δεν νομίζω και θα το δείτε σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 15 χρόνια ασχολήσε με pc και δεν είχες δει ποτε Mac στην ζωή σου Και οκ εσυ δεν είχες δει για τους χψ λόγους εμείς γιατι να μην έχουμε δει? Τι είναι είδος προς εξαφάνιση? Οσο για την προσωπική μας εμπειρία και συγκεκριμένα για την δικιά μου πίστεψε με είναι απόλυτα εγω σε ολα αυτά που έγραψα στο topic αυτό. Εχετε πολλά κωλύματα τελικά αρκετοί απο σας. be cool λιγο ομως. Btw το να έχεις mac στις μερες μας δεν ειναι σημαντικό όπως ηταν κάποτε. Εχουν ξεφτιλιστεί πια και λίαν σύντομος μην εκπλαγείτε οταν η apple επιτρέψει και νόμιμα να παίζουν τα macintosh για pc. Και να το πω αλλιώς? Η κατασκευαστές αμα γουστάρουν μπορούν να βγάλουν mac drivers για την x.ψ. mobo. Εκει να δούμε τι θα κάνει η apple οταν αρχίσουν ολες η εταιρίες να βγάζουν mac drivers. Tι ειναι παράνομο και αυτό??? Δεν νομίζω και θα το δείτε σύντομα Και τι είναι οι κατασκευαστές; Κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ρωτάνε; Άμα δε δώσει το Οκ η Apple δεν βγάζει κανείς τπτ. Πράγμα που πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ... Και τώρα μπορείτε να κλαίτε τα λεφτουλια σας που σας τα έφαγε η apple. ... Υ.Γ. 2 Σας τα δείχνω γιατι την εχετε δει παρα πολυ με τα mac σας και την apple..Η apple η καλύτερη τα mac τα καλύτερα και αξίζουν τα χρήματα του κλπ κλπ. ... ...Εγω δεν αρνήθηκα να αγοράσω το mac os αλλα αρνήθηκα να αγοράσω ενα mac. Αν δει καποιος στην υπογραφή μου θα δει οτι χρησιμοποιώ και τα 2 συστήματα και σίγουρα και εγω κάποια στιγμη στο άμεσο μελλον θα παω για mac οταν χρειαστώ 2ο pc αλλα δεν θα σκάσω εδω και αλλου να λεω ουπς παιδιά παρτε μακ καμία σχέση με hackintosh. Εντάξει σας πληγώνει δεν λεω αλλα μην κάνετε και έτσι! Τελικά να τα δώσουμε τα λεφτά μας ή θα τα "κλαίμε"?? Δεν νομίζω να κλαίει κάποιος mac user τα λεφτά του, αλλά κ έτσι να είναι δν είμαι εγώ αυτός που θα του το πεί γιατι απλά δν έχω το δικαίωμα. Δικά του είναι, οχι δικά μου. Επίσης, δν νομίζω όποιος έχει mac να λέει τώρα : "φτουου, έπρεπε να είχα επενδύσει σε hackintosh" (μην αναφερθείτε στο avatar μου, έγραψα όσο πιο αντικειμενικά κ αμερόληπτα μπορούσα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 "φτουου, έπρεπε να είχα επενδύσει σε hackintosh" (μην αναφερθείτε στο avatar μου, έγραψα όσο πιο αντικειμενικά κ αμερόληπτα μπορούσα ) και ομως ο κολλητός μου το εχει πει πολλάκις. Όποιον δεν τον ενδιαφέρει να βλέπει αυτό το άσπρο πράγμα με ενα μήλο άσπρο και οχι κόκκινο λογικά θα το πει,θα το πει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ---------- Και τι είναι οι κατασκευαστές; Κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ρωτάνε; Άμα δε δώσει το Οκ η Apple δεν βγάζει κανείς τπτ. Πράγμα που πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ. Να στο πω αλλιώς μπας και το καταλάβεις. Τι παραπάνω πλήρωσες πέρα απο την εμφάνιση στο imac σου? Tους Drivers! :lol: btw δες την msi το πως το έψαξε για τα hackintosh και τι έγινε με κάποια σκριπτακια και ποιος τα έβγαλε και ξανά πες μου. Btw δεν μπορεί να κάνει τίποτα καμιά apple καμία ms για drivers κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.