Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δεν ξερω αν τα pc ειναι για πέταμα αυτο που ξερω ειναι ομως οτι η apple δινει πάντα οτι παλιο υπαρχει στα συστήματα της. Θα μου πειτε το χρησιμοποιεί πληρης κλπ αλλα εγω θα σας πω ξανα οχι! Πρεπει λοιπόν κάποιος να σκασει 3000 και ευρω για να ειναι 'in' στα bech ενω με τα ιδια χρήματα παίρνεις 2 ανώτερα pc απο οποιοδήποτε mac. Nα παραθέσω και μια φώτο για τα hackintosh. και ενα link http://lifehacker.com/software/benchmarks/hackintosh-vs-mac-pro-vs-macbook-pro-benchmarks-322866.php Και τώρα μπορείτε να κλαίτε τα λεφτουλια σας που σας τα έφαγε η apple. Υ.Γ. Οτι και να μου απαντήσετε δεν θα το παρω προσωπικά και εγω μπορεί να απανταγα ετσι οπως θα απαντήσετε εσεις. Υ.Γ. 2 Σας τα δείχνω γιατι την εχετε δει παρα πολυ με τα mac σας και την apple..Η apple η καλύτερη τα mac τα καλύτερα και αξίζουν τα χρήματα του κλπ κλπ. Μπούρδες ολες η εταιρίες για κλωτσιές ειναι. Βρές μας κανένα σοβαρό benchmarking, όχι ότι ναναι. First, it's worth noting that none of these setups is a perfect match for benchmarking comparisons. The Mac Pro is running two dual core 2.66 GHz processors versus the single dual core 2.21 GHz Hackintosh and 2 GHz MacBook Pro processors. Likewise, the Hackintosh has a whopping 4GB of RAM versus a measly 1GB in the Mac Pro and 2GB in the MacBook Pro. Also, the Hackintosh and MacBook Pro are both running Leopard, while the Mac Pro is still running Tiger.
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Βρές μας κανένα σοβαρό benchmarking, όχι ότι ναναι. oτι να νε εισαι και λες ομως. Και το edit τι το έκανες? Το εσβησες? Κλαψ κλαψ
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το έσβησα γιατί δεν ήταν G5, έκανα λάθος. και Mac Pro με 1GB RAM? Που τα είδανε αυτά σε πια ταινία? Δεν σε καταλαβαίνω..
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 VS Α ναι, ξέχασα να προσθέσω και 2 σετ keyboard/mouse.
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 VS Α ναι, ξέχασα να προσθέσω και 2 σετ keyboard/mouse. σοβαρα??? απο ποτε????:p:p
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 VS Α ναι, ξέχασα να προσθέσω και 2 σετ keyboard/mouse. Άν προσπάθησες να κάνεις ένα παρόμοιο σύστημα με το mac pro της φωτογραφίας, ξαναπροσπάθησε, έχεις αρκετά λάθη ψάξτω..
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δεν έχω κάνει κανένα λάθος, αν το κοιτάξεις από άλλη πλευρά. Δεν ισχυρίστηκα καν οτι το MacPro με τους Dual Xeon Nehalem δεν αξίζει για τα λεφτά του σαν ένας πανίσχυρος σταθμός εργασίας για highend video/audio/3D. Απλά είναι 2 διαφορετικές φιλοσοφίες, για μένα οι SSD είναι προτιμότεροι από τον dual socket xeon nehalem του MacPro, για άλλους όχι, ο καθένας αποφασίζει ανάλογα.
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Και ποιος δεν θα προτιμούσε SSD, έναντι ενός απλού SATA HDD όμως. Όπως το βλέπει ο καθένας βέβαια φέρνει τον υπολογιστή στα μέτρα του.
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 απο όποια σκοπιά και να το δει κανείς δεν εξιζει να πάρει κάποιος mac τουτη την περίοδο τουλάχιστον. 1ο Τα windows εδω μέσα και καθε μακακιας τα βγάζει άχρηστα σωστα?Ωραια τα windows με τα 7 θα ειναι η μερα με την νύχτα.Χειρότερα δεν μπορούν να γινουν αρα μονο καλύτερα θα μπορούμε να βλέπουμε απο την ms. Αντιθέτως τα macintosh ειναι σίγουρο πως θα αρχίζουν να χαλάνε διοτι αυξάνετε ολο και περισσότερο ο κοσμος που τα χρησιμοποιεί αρα αρχιζουν και βγάζουν εφαρμογές εταιριουλες που ειναι για το μπιπ αλλα και ιουλιδες σιγα σιγα.(μακαρι να μην γινει τουλάχιστον το τελευταίο ποτε για το macintosh) 2ο Ok αν εχεις καποιο στουντιο η γενικά θέλεις ενα mac για την δουλειά σου θα παρεις mac και οχι hackintosh.Γιατι?Διοτι δεν εχεις υποστήριξη και σε τέτοια πράγματα ουτε πειρατικά windows δεν βάζεις. 3ο Δεν σε συμφέρει να παρεις mac τουτη την περίοδο διοτι μπορεις να φτιάξεις hackintosh στα μισα χρηματα. Συμπέρασμα δεν αξίζει για εναν χρήστη να πάρει μακ. Eκτος αν δεν εχει ξανα ασχοληθεί ποτέ με pc η ειναι noobας.
darklordvader77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ρε Street-Fighter,σεβαστα τα γραπτα σου, αλλα πιστευω πως δεν απευθυνονται εδω.. φιλικα εντελως, μηπως εσυ την εχεις δει καπως?? τι εννοω: -εχεις Hackintosh κ μου λες οτι με κλεβει η Apple... την στιγμη που κλεβεις κ συ το λειτουργικο της! Αρα γινεσαι το ιδιο πραμα με αυτην κατα την αποψη σου, μη σου πω κ χειροτερος.. (δε με πειραζει που το χεις βαλει..ισα ισα κ γω ετσι ξεκινησα πριν 2 χρονια! Αλλα με πειραζει που ενω το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση,το χεις βολευτει, θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο που πληρωσε λιγοτερα χρηματα στο hardware, χανοντας ετσι το whole package..) -η συγκριση σου ειναι καθαρα μονομεριστικη, αφου συγκρινεις mac με pc σε επιπεδο καθαρα hardware, κ μου θυμιζει συγκρισεις περιοδικων τυπου pc magazine με το tower Hp "κατι" με το Dell 'κατι".. ΝΑΙ εκει ειναι συγκριση που αφορα ιδια πραγματα.. όχι όμως εδω. Το καθενα προσφερει τα συν κ τα κατα, εν τελει την διαφορετικοτητα του κοσμου του. αρα μου συγκρινεις βουνο με θαλασσα... άλλοι γουσταρουν να πηγαινουν στο βουνο το καλοκαιρι, αλλοι στη θαλασσα! ειναι τοσο ανυποστατα τα επιχειρηματα κ το κοινο στο οποιο απευθυνονται, που δεν βγαζεις νοημα... διοτι με bench προσπαθεις να πεισεις καποιους που ουτε θα καταλαβαιναν την διαφορα, ή λες κ απευθυνεσαι σε επαγγελματιες (που ο καθενας τους ξερει το καλυτερο γι αυτον βασει χρηματων,συνηθειας,βολικοτητας εν τελει). Εσυ θα καταλαβαινες προσωπικα την διαφορα? εισαι μες την pixar μηπως?? -δεν εχω διαβασει ποτε καποιον σε forum που να εχει γνωρισει προσφατα τον κοσμο της Apple, κ να το παιζει..οτι εχει Ferarri! αντιθετως εχω δει πολλα παραδειγματα ανθρωπων που πηραν ενα iPod κ το θεωρουν το καλυτερο mp3 του κοσμου, οπως κ ανθρωπους που μου παραθετουν γραφηματα κ λενε να η καρτα γραφικων μου που πληρωσα 340Ε βγαζει τοσα FPS σε σχεση με την δικια σου την ενσωματωμενη, κ του λεω φιλαρακι, σορρυ κ ολας αλλα χεστηκα, διοτι δεν απευθυνεται αυτο στις αναγκες μου.. απευθυνσου λοιπον σε καποιον συμβατο με τις δικες σου αναγκες.. στο hardware section ειναι μια καλη αρχη.. -οποιον Mac-ά ξερω, δε θα μου πει λοιπον βγηκε το καινουργιο Macbook με τη τζαματη καρτα γραφικων, τρεχω να το παρω!! θα μου πει οτι τον υπηρετησε 4-5 χρονια καλα κ απροβληματιστα (στις περισσότερες περιπτωσεις) κ θελει να παρει το καινουργιο λογω καλυτερης οθονης-λεπτοτερου design σε σχεση με το παλιο του, να χει multi-touch trackpad, διαρκεια στο χρονο οπως το προηγουμενο του, φωτιζομενα πληκτρα, κλπ.. α, κ να φοραει OS X μαμισιο ετσι?? -nooba θεωρεις καποιον που π.χ. ενω μπορει να κανει ενα hackintosh στο μισο χρονο απο σενα, απλα δεν εχει τη διαθεση,χρονο κ κυριως την ορεξη να το κανει?? κ θελει να εχει ολα τα features?? αρα κατα εσενα, συμφωνα με το πανω σου post θεωρεις πως πάντα ενας PC-άς =Power user, Mac-άς =N00b? ε ρε γλεντια... Επιλογος: Ίσως να μη με καταλαβες τωρα, κ να νομιζεις οτι νευριασα ή προσπαθω να στη πω... ισα ισα, δεν θελω κ δε μπορω να επιβαλω τη γνωμη μου σε καποιον (εκτος κ αν ειμαι ο Yuri:lol:) αλλα μπορω να του πω την γνωμη μου, αναλογα με το ποσο ανοιχτος κ μη-εγωιστης ειναι, να καταλαβει οτι η υπεροψια που νομιζε πως μιλαγε κανεις ειναι χαρα,αισθηση ανεμελιας κ κυριως ηρεμια!
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το πρόβλημα κάποιον και εννοείτε όχι όλων macintosh χρηστών είναι καθαρά ψυχολογικού χαρακτήρα, αντί να αγοράσουν με βάση τις ανάγκες τους, αγοράζουν με τα ελαττώματα τους που το κυριότερο είναι έλλειψη ισχυρού χαρακτήρα, αγοράζοντας Apple πρώτα και μετά Macintosh, νιώθουν κάπως ανώτεροι, τους γεμίζει κάποια κενά και τους προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια, όπως μια παχυλή ιδιωτική ασφάλιση, ταυτόχρονα και το ποιο σημαντικό αποκτούν και ταυτότητα/πίστη/πεπρωμένο που πριν δεν τα είχαν ανακαλύψει όπως φαίνεται. Εδώ δίνω συγχαρητήρια στην Apple και στον Steve Jobs ειδικά. Η απόδειξη για αυτά που λέω βρίσκεται στην ίδια την κοινότητα/χρήστες της Apple, που αντί να αποδεικνύουν εμπράκτως με την δουλειά τους, πόσο ευφυείς, ανεξάρτητοι και δημιουργικοί είναι με το εργαλείο που χρησιμοποιούν, βάζουν την Apple μπροστά κρύβοντας έτσι την μετριότητα τους. Το εντελώς αντίθετο δηλαδή με τους Amiga χρήστες και την φανταστική κοινότητα τους, από τους ποιο ευφυείς, ανεξάρτητους, δραστήριους και δημιουργικούς χρήστες υπολογιστών. Και κάτι τελευταίο. Όσον η Apple θεωρεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από την Σαχάρα και συνεχίζει τα πάρε δώσε της με την Rainbow, άλλο τόσο δεν πρόκειται και καμιά επιχείρηση να την πάρει στα σοβαρά. Τα περί υποστήριξης Ελληνικών είναι ευρέως γνωστά...και κατά τα άλλα φταίει η Microsoft με τα υποδεέστερα προϊόντα της που εδώ και 15 χρόνια και βάλε έχουν πλήρης υποστήριξη..από την ίδια την Microsoft.
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ρε Street-Fighter,σεβαστα τα γραπτα σου, αλλα πιστευω πως δεν απευθυνονται εδω.. φιλικα εντελως, μηπως εσυ την εχεις δει καπως?? τι εννοω: -εχεις Hackintosh κ μου λες οτι με κλεβει η Apple... την στιγμη που κλεβεις κ συ το λειτουργικο της! Αρα γινεσαι το ιδιο πραμα με αυτην κατα την αποψη σου, μη σου πω κ χειροτερος.. (δε με πειραζει που το χεις βαλει..ισα ισα κ γω ετσι ξεκινησα πριν 2 χρονια! Αλλα με πειραζει που ενω το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση,το χεις βολευτει, θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο που πληρωσε λιγοτερα χρηματα στο hardware, χανοντας ετσι το whole package..) -η συγκριση σου ειναι καθαρα μονομεριστικη, αφου συγκρινεις mac με pc σε επιπεδο καθαρα hardware, κ μου θυμιζει συγκρισεις περιοδικων τυπου pc magazine με το tower Hp "κατι" με το Dell 'κατι".. ΝΑΙ εκει ειναι συγκριση που αφορα ιδια πραγματα.. όχι όμως εδω. Το καθενα προσφερει τα συν κ τα κατα, εν τελει την διαφορετικοτητα του κοσμου του. αρα μου συγκρινεις βουνο με θαλασσα... άλλοι γουσταρουν να πηγαινουν στο βουνο το καλοκαιρι, αλλοι στη θαλασσα! ειναι τοσο ανυποστατα τα επιχειρηματα κ το κοινο στο οποιο απευθυνονται, που δεν βγαζεις νοημα... διοτι με bench προσπαθεις να πεισεις καποιους που ουτε θα καταλαβαιναν την διαφορα, ή λες κ απευθυνεσαι σε επαγγελματιες (που ο καθενας τους ξερει το καλυτερο γι αυτον βασει χρηματων,συνηθειας,βολικοτητας εν τελει). Εσυ θα καταλαβαινες προσωπικα την διαφορα? εισαι μες την pixar μηπως?? -δεν εχω διαβασει ποτε καποιον σε forum που να εχει γνωρισει προσφατα τον κοσμο της Apple, κ να το παιζει..οτι εχει Ferarri! αντιθετως εχω δει πολλα παραδειγματα ανθρωπων που πηραν ενα iPod κ το θεωρουν το καλυτερο mp3 του κοσμου, οπως κ ανθρωπους που μου παραθετουν γραφηματα κ λενε να η καρτα γραφικων μου που πληρωσα 340Ε βγαζει τοσα FPS σε σχεση με την δικια σου την ενσωματωμενη, κ του λεω φιλαρακι, σορρυ κ ολας αλλα χεστηκα, διοτι δεν απευθυνεται αυτο στις αναγκες μου.. απευθυνσου λοιπον σε καποιον συμβατο με τις δικες σου αναγκες.. στο hardware section ειναι μια καλη αρχη.. -οποιον Mac-ά ξερω, δε θα μου πει λοιπον βγηκε το καινουργιο Macbook με τη τζαματη καρτα γραφικων, τρεχω να το παρω!! θα μου πει οτι τον υπηρετησε 4-5 χρονια καλα κ απροβληματιστα (στις περισσότερες περιπτωσεις) κ θελει να παρει το καινουργιο λογω καλυτερης οθονης-λεπτοτερου design σε σχεση με το παλιο του, να χει multi-touch trackpad, διαρκεια στο χρονο οπως το προηγουμενο του, φωτιζομενα πληκτρα, κλπ.. α, κ να φοραει OS X μαμισιο ετσι?? -nooba θεωρεις καποιον που π.χ. ενω μπορει να κανει ενα hackintosh στο μισο χρονο απο σενα, απλα δεν εχει τη διαθεση,χρονο κ κυριως την ορεξη να το κανει?? κ θελει να εχει ολα τα features?? αρα κατα εσενα, συμφωνα με το πανω σου post θεωρεις πως πάντα ενας PC-άς =Power user, Mac-άς =N00b? ε ρε γλεντια... Επιλογος: Ίσως να μη με καταλαβες τωρα, κ να νομιζεις οτι νευριασα ή προσπαθω να στη πω... ισα ισα, δεν θελω κ δε μπορω να επιβαλω τη γνωμη μου σε καποιον (εκτος κ αν ειμαι ο Yuri:lol:) αλλα μπορω να του πω την γνωμη μου, αναλογα με το ποσο ανοιχτος κ μη-εγωιστης ειναι, να καταλαβει οτι η υπεροψια που νομιζε πως μιλαγε κανεις ειναι χαρα,αισθηση ανεμελιας κ κυριως ηρεμια! Έγραψες πολλά και δεν θα σου απαντήσω σε ολα επιλεκτικά μόνο. Δεν ειναι εξυπνάδα ειναι τρόπος επιβίωσης. Εγω δεν αρνήθηκα να αγοράσω το mac os αλλα αρνήθηκα να αγοράσω ενα mac. Σορρυ αλλα εσυ δεν καταλαβαίνεις την διαφορά? Το ιδιο ειναι να ξεζηπαρεις στα 2Ghz με το να ξεζηπάρεις στα 4ghz? Αν κάνει το μισό απο μενα που δεν νομίζω (οχι γιατι ειμαι καλύτερος κλπ αλλά ενα cdακι ειναι το βάζεις και τελείωσε)τοτε ποιο για λόγο να παρει mac? Συνήθως ναι ενας pcακιας στις μέρες μας είναι αρκετά ποιο προχωρημένος χρήστης 'συνήθως' απο αυτούς που εχουν μακ και δεν είχαν ποτε pc. Τα προηγούμενα ποστ μου ηταν πολυ ήρεμα αν δεις αλλα οχι τωρα να πετάγεστε ο καθενας και να μας λεει εχει διαφοραααα το hackintosh με το imac! Ελεος δηλαδή λογικό δεν ειναι να δείξω την πραγματικότητα? Και οσο για την νομιμότητα καλη χρήση αλλα οχι και να μας μπιπ. Ειναι σαν να δινεις σε εναν πεινασμένο άνθρωπο φαει και να του λες κοίτα να δεις θα το φας αφου πληρώσεις! Και ναι δύστυχος υπάρχουν πολλοί καγκουρες τέτοιοι που λενε αφού πήραν μακ πω πω pc για πέταμα. Αν δει καποιος στην υπογραφή μου θα δει οτι χρησιμοποιώ και τα 2 συστήματα και σίγουρα και εγω κάποια στιγμη στο άμεσο μελλον θα παω για mac οταν χρειαστώ 2ο pc αλλα δεν θα σκάσω εδω και αλλου να λεω ουπς παιδιά παρτε μακ καμία σχέση με hackintosh. Εντάξει σας πληγώνει δεν λεω αλλα μην κάνετε και έτσι! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:29 ---------- +1 στον grimpr Και κατι ακομα που πρεπει να πω. Οτι απο τοτε που εβαλα τα hackintosh στο pcακι μου τα windows τα κατάλαβα πολυ περισσότερο. Γιατι και πως? Πριν που χρησιμοποιούσα windows οκ ημουν αρκετα καλος χρήστης με επιλεγμένα προγράμματα κλπ διάβαζα τα install κλπ. Ποτε μα ποτε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία ομως στις υπογραφές τον εφαρμογών. Εβαζα καλες εφαρμογές οχι οτι να νε αλλα δεν κοίταζα αν εχει υπογραφή η εφαρμογή με αποτέλεσμα καποια στιγμη να αρχιζουν να κρασαρουν ακόμα ποιο γρηγορα αποτι κανονικά. Απο τοτε που εκανα καθαρό φορματ και δεν μπήκε ποτε ξανα εφαρμογή χωρις υπογραφή τα windows πανε πάρα παρα πολύ καλα!
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 απο όποια σκοπιά και να το δει κανείς δεν εξιζει να πάρει κάποιος mac τουτη την περίοδο τουλάχιστον. 1ο Τα windows εδω μέσα και καθε μακακιας τα βγάζει άχρηστα σωστα?Ωραια τα windows με τα 7 θα ειναι η μερα με την νύχτα.Χειρότερα δεν μπορούν να γινουν αρα μονο καλύτερα θα μπορούμε να βλέπουμε απο την ms. -Αντιθέτως τα macintosh ειναι σίγουρο πως θα αρχίζουν να χαλάνε διοτι αυξάνετε ολο και περισσότερο ο κοσμος που τα χρησιμοποιεί αρα αρχιζουν και βγάζουν εφαρμογές εταιριουλες που ειναι για το μπιπ αλλα και ιουλιδες σιγα σιγα.(μακαρι να μην γινει τουλάχιστον το τελευταίο ποτε για το macintosh) 2ο Ok αν εχεις καποιο στουντιο η γενικά θέλεις ενα mac για την δουλειά σου θα παρεις mac και οχι hackintosh.Γιατι?Διοτι δεν εχεις υποστήριξη και σε τέτοια πράγματα ουτε πειρατικά windows δεν βάζεις. 3ο Δεν σε συμφέρει να παρεις mac τουτη την περίοδο διοτι μπορεις να φτιάξεις hackintosh στα μισα χρηματα. Συμπέρασμα δεν αξίζει για εναν χρήστη να πάρει μακ. Eκτος αν δεν εχει ξανα ασχοληθεί ποτέ με pc η ειναι noobας. 1) Κανείς δεν είπε ότι τα windows είναι άχρηστα και πιστεύω δεν μπορεί να το πεί κάποιος αυτό. Απλά κάποιοι εδώ μεσά πιστεύουμε ότι τo MAC OSX είναι καλύτερο από τα windows. Ναι τα windows 7 είναι μια μεγάλη πρόοδος ( τουλάχιστον έτσι λένε όσοι τα δοκίμασαν, εγώ δεν τα έχω βάλει.) Μπορούν να γίνουν και χειρότερα αλλά και ακόμα ποιο καλά, αυτό εξαρτάται από την MS. Το ότι αυξάνετε όλο και περισσότερο ο κόσμος που χρησιμοποιεί Mac OSX δεν σημαίνει ότι θα χειροτερέψει το λειτουργικό αλλά ίσα ίσα, φαίνεται η πρόοδος της apple σε αυτό, (βλέπε tiger, leopard...snow leopard) εάν δεν είχα δει τα leopard πιστεύω δεν θα έπαιρνα mac. Πρώτα στην ουσία αγόρασα το λειτουργικό, αυτό ήταν που με τράβηξε περισσότερο και μετά όλα τα άλλα καλούδια των MAC. -Αυτό που λές δεν στέκει καθόλου, γιατί αντίστοιχα στα windows υπάρχουν χιλιάδες+ εφαρμογές που είναι χάλια αν ήταν έτσι θα είχε πατώσει η MS. Οι χάλια εφαρμογές δεν μπορούν να ρίξουν ένα λειτουργικό από την στιγμή που υπάρχουν άψογα προγράμματα από άλλες εταιρίες. 2) Αυτοί που έχουν studio κτλπ και θέλουν να πάρουν mac το παίρνουν γιατί απλά θέλουν με το που το ανοίξουν να παίζει. Thats All, δεν θέλουν να ασχοληθούν με τπτ άλλο, και το mac κάνει την εργασία τους ακόμα πιο εύκολη και πιο γρήγορη. 3)Και ποιος είπε ότι εγώ πχ θέλω να κάτσω να ασχοληθώ και να ψαχτώ με hackintosh? Να ψάξω συμβατό hardware, διανομές σωστές, και όλα τα σχετικά προβλήματα μέχρι να το κάνω ΑΝ το κάνω να τρέξει σωστά (που 100% δεν γίνεται) . Θέλω να πάρω το mac μου να το ανοίξω και να ξέρω ότι θα παίξει, δεν έχω χρόνο πλέον για πειραματισμούς, (κάποτε είχα). Η απόδειξη για αυτά που λέω βρίσκεται στην ίδια την κοινότητα/χρήστες της Apple, που αντί να αποδεικνύουν εμπράκτως με την δουλειά τους, πόσο ευφυείς, ανεξάρτητοι και δημιουργικοί είναι με το εργαλείο που χρησιμοποιούν, βάζουν την Apple μπροστά κρύβοντας έτσι την μετριότητα τους. Το εντελώς αντίθετο δηλαδή με τους Amiga χρήστες και την φανταστική κοινότητα τους, από τους ποιο ευφυείς, ανεξάρτητους, δραστήριους και δημιουργικούς χρήστες υπολογιστών. Εάν θες να δείς δουλειά, ευφυεία, δημιουργικότητα, κτλπ κτλπ. πέρνα από εδώ: http://macthemes2.net/forum/ να δείς τι κάνει η κοινότητα/χρήστες της Apple/Mac. Αυτά λοιπόν από έναν πρώην PC user ( ναι δεν γεννήθηκα με ένα mac στα χέρια απλά εκεί κατέληξα ). Σόρρυ αν σας κούρασα με αυτά που έγραψα η άν έγραψα καμιά βλάκεια είμαι άυπνος. Φιλικά πάντα.
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ένα forum που ασχολείται με themes/skinning για τα προϊόντα της ίδιας της Apple δεν αντιπροσωπεύει την ουσία αυτών που ανάφερα, και ξαναρχόμαστε και πάλι σε αυτό που ανέφερα....cult worship.
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ένα forum που ασχολείται με themes/skinning για τα προϊόντα της ίδιας της Apple δεν αντιπροσωπεύει την ουσία αυτών που ανάφερα, και ξαναρχόμαστε και πάλι σε αυτό που ανέφερα....cult worship. Τι θές δλδ mac users να φτιάχνουν προγράμματα για windows; Το να φτιάξεις ένα wallpaper που έχει το milaraki πάνω δεν σημαίνει ότι θα το βάλεις μόνο σε Mac, το ίδιο ισχύει και για τα icons. Ψάξε καλά το link που έδωσα θα ανακαλύψεις και άλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.