Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο PC σε Mac (Τελικά Αξίζει ? )

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο με τα λιγοτερα καλωδια του iMac μου φαινεται καπως αστειο..

Ο iMac εχει 2 καλωδια λιγοτερα: ρευματος οθονης κ dvi.

Ομως μιλαμε για ενα μηχανημα με εναν μονο σκληρο οπου οι πλειονοτητα των χρηστων του αγοραζουν κ εναν εξωτερικο γιατι δεν τους φθανει ο εσωτερικος..

Αυτο σημαινει 2 επιπλεον καλωδια..

Χανει δηλαδη το οποιο πλεονεκτημα καλωδιων!

Αρα συνηθως μιλαμε για ιδια καλωδια ή στην καλυτερη περιπτωση(για χρηστες που δεν παιρνουν εξωτερικο σκληρο) μιλαμε για 2 καλωδια λιγοτερα.Big Deal!

Οπως κ να εχει η διαφοροποιηση του iMac δεν ειναι τοσο τα καλωδια , αλλα οτι δεν πιανει χωρο,design κλπ. Αυτο φανταζομαι για μερικους ελαχιστους ειναι πλεονεκτημα..

Ξεχνάς το καλώδιο της webcam (+1 καλώδιο) και τα καλώδια των ηχείων (+3 καλώδια). Ναι, αν κάποιος θέλει να συνδέσει εξωτερικά ηχεία στον iMac θα έχει κι αυτός επιπλέον καλώδια αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Θα έχει ήχο - out of the box - έτσι κι αλλιώς. Αντίθετα, στα PC (εκτός κι αν έχει ηχεία η οθόνη που κι αυτό σημαίνει +1 καλώδιο), ο χρήστης ΠΡΕΠΕΙ να βάλει εξωτερικά ηχεία.

Ακόμα και μικρές λεπτομέρειες παίζουν το ρόλο τους, όπως το γεγονός πως το default shit-y Mighty Mouse έχει κοντό καλώδιο και συνδέεται πάνω στο πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα να φεύγει μόνο ένα καλώδιο από το πληκτρολόγιο προς τον iMac (*).

Θέλω να πω πως σ' ένα iMac δεν χρειάζεται να κάνεις προσπάθεια ή να το σκεφτείς πολύ για να έχεις ένα μαζεμένο σύστημα με τα ελάχιστα δυνατά καλώδια. Αντίθετα, σ' ένα τυπικό PC πρέπει.

(*) Δεν παραβλέπω πως μ' ένα σετ ασύρματου πληκτρολογίου/ποντικιού η διαφορά PC/iMac σε αυτόν τον τομέα σχεδόν εξαλείφεται (+1 καλώδιο στο PC για τον δέκτη, εκτός αν είναι bluetooth, οπότε έχουμε -1 usb θύρα για το bluetooth dongle), αλλά μιλάω για τον απλό μέσο χρήστη που στην περίπτωση του PC, κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί ακόμα το turbo-x generic 105 keys keyboard που πήρε μαζί με το (προηγούμενο) PC του πριν από 5 χρόνια.

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ξεχνάς το καλώδιο της webcam (+1 καλώδιο) και τα καλώδια των ηχείων (+3 καλώδια). Ναι, αν κάποιος θέλει να συνδέσει εξωτερικά ηχεία στον iMac θα έχει κι αυτός επιπλέον καλώδια αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Θα έχει ήχο - out of the box - έτσι κι αλλιώς. Αντίθετα, στα PC (εκτός κι αν έχει ηχεία η οθόνη που κι αυτό σημαίνει +1 καλώδιο), ο χρήστης ΠΡΕΠΕΙ να βάλει εξωτερικά ηχεία.

Δεν τα ξεχασα καθολου..

Απλα πολλοι παιζουν με ξεχωριστα ηχεια ή αν καποιος δεν θελει να παιξει με ξεχωριστα ηχεια, μπορει καλλιστα να εχει οθονη με ηχεια (κ καμερα αν θελει)..

Οσο για την καμερα, δεν θεωρω πως ειναι απαραιτητη για τους περισσοτερους χρηστες και για αυτο αλλωστε δεν εχουν πολλοι καμερες στο desktop τους.

Θεωρω πως ειναι πολυ πιο πιθανο καποιος στο desktop του να εχει 2 ή και παραπανω σκληρους απο οτι να εχει μια καμερα..

Οποτε αν καποιος θεωρησει στανταρ την καμερα (κ το +1 καλωδιο της), τοτε θα πρεπει να θεωρησει στανταρ και εναν σιγουρα εξωτερικο σκληρο (+2 καλωδια).

Οποτε +1 καλωδια για το pc (καμερα) και +2 καλωδια για τον iMac, η διαφορα πεφτει στο 1 καλωδιο υπερ του iMac . (λογω κ του ρευματος οθονης κ dvi)

Βαλε κ τα ηχεια οπως λες(αν παλι παρουμε το ευνοικο σεναριο οπου θα παιξουμε με τα ενσωματωμενα), παμε στα 2 καλωδια..

Για τετοια διαφορα μιλαμε! (στην ευνοικη περιπτωση για τον imac οπου ο χρηστης θελει υποχρεωτικα καμερα κ ενσωματωμενα ηχεια)

(*) Δεν παραβλέπω πως μ' ένα σετ ασύρματου πληκτρολογίου/ποντικιού η διαφορά PC/iMac σε αυτόν τον τομέα σχεδόν εξαλείφεται (+1 καλώδιο στο PC για τον δέκτη, εκτός αν είναι bluetooth, οπότε έχουμε -1 usb θύρα για το bluetooth dongle), αλλά μιλάω για τον απλό μέσο χρήστη που στην περίπτωση του PC, κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί ακόμα το turbo-x generic 105 keys keyboard που πήρε μαζί με το (προηγούμενο) PC του πριν από 5 χρόνια.

Ε, το ιδιο θα μπορουσε να κανει κ ο χρηστης iMac και να παιζει ουσιαστικα με μονο ενα καλωδιο! Για αυτο δεν το ανεφερε:για να ειναι δικαιη η συγκριση..

Προσωπικα πιστευω πως η διαφοροποιηση του iMac δεν ειναι τα καλωδια (-2 λιγοτερα) , αλλα πχ το design κ το μικροτερο μεγεθος, για τους λιγους που αποτελει σημαντικοτατο κριτηριο αγορας σε σχεση με την τιμη, εγγυηση, αναβαθμισημοτητα, πολλαπλες χρησεις κλπ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:45 ----------

...

Το θέμα του θόρυβου δεν είναι σημαντικό για τον περισσότερο κόσμο πιστεύεις; Κι αυτό παραξενιά των 50-100 ανθρώπων που έχω γύρω μου είναι;

Προσωπικα πιστευω πως για την πλειονοτητα του κοσμου δεν ειναι πολυ σημαντικο..

Μην ξεχνας οτι μιλαμε για την πλειονοτητα του κοσμου, για την κυρια Σουλα κλπ.

Αλλα οπως κ να εχει,μπορει για καποιους να τους ενδιαφερει το θεμα του θορυβου..

Δεν λεω το αντιθετο.

Αλλα πρωτιστως οπως σου ειπα τους ενδιαφερει η τσεπη τους κλπ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, από απλώς χαλαρό, το θέμα προχώρησε στο αστείο (όχι, βρίσκει αυτόματα ΙΡ, όχι δεν βρίσκει) και από εκεί στο γελοίο.

Δεν τα ξεχασα καθολου..

Απλα πολλοι παιζουν με ξεχωριστα ηχεια ή αν καποιος δεν θελει να παιξει με ξεχωριστα ηχεια, μπορει καλλιστα να εχει οθονη με ηχεια (κ καμερα αν θελει)..

Εντάξει και από την άλλη πολλοί (σκέφτομαι τη μάνα μου και τον αδερφό μου για παράδειγμα) δεν έχουν εξωτερικούς δίσκους αλλά έχουν εξωτερικά μεγάφωνα και βιντεοκάμερα.

Έλεος, επιχειρήματα προσχολικά είναι αυτά ρε παιδιά... Αν είναι κάποιος να προτιμήσει Windows PC ή Macintosh από τα καλώδια και το μήκος των καλωδίων (ναι, μην ξεχνάμε το μήκος, μπορεί να μην έχουμε χώρο για πολύ μεγάλο καλώδιο) τότε άστα να πάνε, ας πάρει ένα Gameboy να τελειώνουμε...

Δημοσ.

Έλεος, επιχειρήματα προσχολικά είναι αυτά ρε παιδιά... Αν είναι κάποιος να προτιμήσει Windows PC ή Macintosh από τα καλώδια και το μήκος των καλωδίων (ναι, μην ξεχνάμε το μήκος, μπορεί να μην έχουμε χώρο για πολύ μεγάλο καλώδιο) τότε άστα να πάνε, ας πάρει ένα Gameboy να τελειώνουμε...

+1 για την επιλογη μηχανηματος ασχετα απο τα καλωδια..

Προσωπικα πιστευω πως η διαφοροποιηση του iMac δεν ειναι τα καλωδια (-2 λιγοτερα) , αλλα πχ το design κ το μικροτερο μεγεθος...
Δημοσ.

Πάντως παιδιά, το θέμα με τους Mac και το πόσοι χρήστες έχουν Mac (τουλάχιστον για Ελλάδα) έγγυται στο γεγονός οτι οι χρήστες πάντα ήθελαν να έχουν ίδια πλατφόρμα μεταξυ τους για να μπορούν να ανταλλασουν αρχεία, προγράμματα κλπ. Πχ. έβλεπε ο ένας το τάδε πρόγραμμα, παιχνίδι, κλπ που είχε ο άλλος και μπορούσε να το πάρει και αυτός για το δικό του PC. Αν κάποιος χρήστης έπαιρνε mac, τότε θα ήταν "απομονομένος" απο τους άλλους. Μονο εκεί πιστεύω οτι έπαιξε ρολο η διάδοση του Mac. Αλλιώς γιατι ένας χρήστης να μην επέλεγε αυτό που είναι πιό όμορφο, πιό εύκολο πιο ελαφρύ κλπ.???

Θυμάται κανείς αυτό που είχε πεί κάποτε η microsoft / Bill Gates για τις παράνομες αντιγραφές και τις ασφάλειες / κλειδώματα / γελοία προστασία αντιγραφής των windows???

"Αν είναι να αντιγράψουν ένα πρόγραμμα, ας αντιγράψουν το δικό μας"...!!! Ο Bill, είναι πανέξυπνος άνθρωπος...!!! Εκεί βασίστηκε η εμπορική επιτυχία των windows. Το ζήτημα ήταν να καταφέρουν να βάλουν σε κάθε σπίτι το "υπόβαθρο" (=λειτουργικό σύστημα), για να πατήσουν εκεί πάνω όλα τα υπόλοιπα. Τι σημασία έχει άν είναι καλό ή όχι...?

Π.Χ. Τα παιχνίδια (ένας μεγάλος και σημαντικός λόγος για τον οποίο οι χρήστες επιλέγουν windows) άν ο προγραμματιστής / εταιρία τα φτιάξει μόνο για Mac, θα παίζουν μόνο σε Mac..!!! Ομως τα windows είναι σχεδόν σε κάθε σπίτι...., όμως με κάθε αγορά νέου υπολογιστή, αγοράζουμε και τα windows και οι περισσότεροι νομίζουν οτι τους τα έδωσαν δωρεάν (αγνοούν οτι τα πλήρωσαν)...!!!

Ολα τα παραπάνω ονομάζονται "Σωστό Management" και πίσω απο αυτό κρύβεται ενα πολύ έξυπνο πνεύμα...!!! Αυτό του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο...!!!

Δείτε όμως η apple ποσο έξυπνα φέρθηκε με το iphone...!!! Μέσω του ipod και του iphone, έκανε πιό γνωστή την ύπαρξή της και τράβηξε το βλέμα των pc users σε ένα άλλο "ξένο" για τους windows users λειτουργικό....!!! Πόσοι απο τους κατόχους κινητού τηλεφώνουν δεν θα ήθελαν ένα iphone??? Γιατί το λατρεύουν όλοι...??? Ο μόνος λόγος να μήν πάρει κανείς iphone (που φοράει ειδική version / κουτσουρεμένη του OSX) είναι το υψηλό κόστος του. Μόνο για αυτό επιλέγει κάποιο άλλο τηλέφωνο.

Ομορφιά? Απλότητα? Δύναμη? Και μην ακούσω οτι δεν εχει καλή κάμερα ή οτι δεν στέλνει αρχεία μέσω blue tooth ή δεν έχει MMS γιατι αυτά είναι χαζομάρες. Είναι γνωστό οτι η apple δεν έβαλε MMS γιατι τα θεωρεί obsolete για την εποχή μας (καλύτερο είναι το email). Επίσης η κάμερα δεν χρειάζεται να είναι καλύτερη γιατι αν κάποιος θέλει να τραβήξει σοβαρή φωτογραφία χρησιμοποιεί μια κανονική φωτογραφική μηχανή. Οι κάμερες των κινητών είναι μόνο και μόνο για τον χαβαλέ της στιγμής που απλώς θέλεις να τραβήξεις μια light σε χωρητικότητα φωτογραφιούλα εύκολα και να την "στείλεις" μέσω δικτύου. Σίγουρα θα ήθελες να είναι και σχετικά μικρής χωρητικότητας (ειδικά αν δεν είσαι κοντά σε κάποιο WIFI και πρέπει να την στείλεις μέσω 3G). Και όσον αφορά το Blue tooth αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί . Και μην ξεχνάτε οτι πρώτη φορά η apple έβγαλε ένα τηλέφωνο και έκανε θράυση, ενώ οι κλασσικές εταιρίες που βγάζουν χρόνια τηλέφωνα, έχουν κάτι "αρχαίες παντόφλες" που τις ονομάζουν τηλέφωνα...!!! Πχ. είναι δυνατόν στην εποχή μας που έχουμε φτάσει σε δίσκους χωρητικότητας 1-2 TB να έχουμε περιορισμό στον τηλεφωνικό κατάλογο (ή στον αριθμό των sms)???? (και σε σύνολο καταχωρήσεων αλλα και σε "πόσα νούμερα σε κάθε καρτέλα"???). Να το βράσω το το MMS αν δεν έχω τις υπόλοιπες ευκολίες κλπ που έχει το iphone...!!! Μου είναι πολύ πιο χρήσιμα τα υπόλοιπα...!!!

Anyway, το ζήτημα (για να μήν είμαστε και off topic) είναι οτι με τον παραλληλισμό μου με το iphone ηθελα να δείξω πόσο πιστεύω οτι αξίζει το λειτουργικό OSX της apple και να δώσω γενικότερα με όλο το Post μου το "γιατι το OSX δεν έχει περπατήσει τόσο όσο τα Windows" στο παρελθόν, διότι βλέπετε και οι ίδιοι οτι σύμφωνα με το γράφημα του deargr τα πράγματα αλλάζουν σιγά-σιγά.....!!! :-)

Δημοσ.

Τον παραλληλισμό mac os με το λειτουργικό του iphone/ ipod touch δεν το καταλαβαίνω όσες φορές και από όποιον και αν το διάβασα...

Είναι μια φορητή συσκευή που την δουλειά σου (τηλ, sms κτλ) την κάνει εξίσου απλά όπως όλα... τα επιπλέον είναι που το κάνουν μοναδικό. Ειδικά για μένα το μεγάλο + τους είναι οι εφαρμογές και μόνο (και ας είναι κάνα 95% ηλίθιες). Ακόμα και το κόστος από κάτι SE με φακό φωτογραφικής αστεροσκοπίου ή Nokia με κράμα από αδαμάντιο είναι πιο φθηνό...

Στους υπολογιστές είναι που γίνεται η τούμπα... γιατί όταν εγώ έδωσα 1300 για έναν φορητό που ήταν το ίδιο εύχρηστος με ένα των 1000 (για να μη πω πολύ πιο λίγο) ένιωσα Γκούφη...

Δημοσ.
... Αλλιώς γιατι ένας χρήστης να μην επέλεγε αυτό που είναι πιό όμορφο, πιό εύκολο πιο ελαφρύ κλπ.???

Mην ξεχνας κ τον παραγοντα κοστος για τους υπολογιστες, οπως πχ τον ανεφερες για τα κινητα

Και μην ακούσω οτι δεν εχει καλή κάμερα ή οτι δεν στέλνει αρχεία μέσω blue tooth ή δεν έχει MMS γιατι αυτά είναι χαζομάρες. Είναι γνωστό οτι η apple δεν έβαλε MMS γιατι τα θεωρεί obsolete για την εποχή μας (καλύτερο είναι το email). Επίσης η κάμερα δεν χρειάζεται να είναι καλύτερη γιατι αν κάποιος θέλει να τραβήξει σοβαρή φωτογραφία χρησιμοποιεί μια κανονική φωτογραφική μηχανή. :-)

Ειμαι κατοχος iPhone και δεν το αλλαζω με τιποτα..

Ομως τα περι καμερας, mms που λες οτι ειναι χαζομαρες, η apple φαινεται να εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα..

Στο καινουριο iPhone και MMS θα βαλει(κ για τους χρηστες του τωρινου iphone 3g) και καλυτερη καμερα!:-)

Τελος, το iPhone ειναι εξαιρετικο κινητο με πολλες δυνατοτητες-εξαιερετικη οθονη κλπ, αλλα στο αυτο καθεαυτο κομματι του τηλεφωνου εχει σημαντικες ελλειψεις-μειονεκτηματα σε σχεση με τους πρωτοκλασσατους. (μονο και μονο τα dropped calls αν σκεφτεις)

Ειναι η πρωτη αποπειρα της apple στα κινητα και ειναι λογικο, αλλα σιγουρα υστερει σε σχεση με Νοκια κλπ στο κομματι τηλεφωνου.

Δημοσ.

Άκρη δεν πρόκειται να βγει για ακόμα μία φορά για αυτό και εγώ ρωτάω: Μετάβαση από MAC σε PC... τελικά αξίζει;:-D

Δημοσ.

Έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με pc;

Δεν σε πειράζει το κόστος;

απαντάς και αποφασίζεις...

Δημοσ.
Άκρη δεν πρόκειται να βγει για ακόμα μία φορά για αυτό και εγώ ρωτάω: Μετάβαση από MAC σε PC... τελικά αξίζει;:-D

Ναι αξίζει, και δεν ξαναγυρνάμε πίσω :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τον παραλληλισμό mac os με το λειτουργικό του iphone/ ipod touch δεν το καταλαβαίνω όσες φορές και από όποιον και αν το διάβασα...

Να πως το έχω καταλάβει εγώ:

Ξέρω ότι για σένα δεν είναι έτσι, αλλά κατά τα φαινόμενα για τους περισσότερους (ή για αρκετούς αν προτιμάς) χρήστες το MacOSX είναι πιο εύχρηστο από τα Windows, με τον ίδιο τρόπο που το iPhone είναι πιο εύχρηστο από άλλα τηλέφωνα.

Δημοσ.
Πρόσεξε σε τι απαντάς.....:lol:

Αουτς! αυτό με πόνεσε, να τι παθαίνει κανείς αν διαβάζει γρήγορα.. :o

Δημοσ.

Αμα νιωσεις την λεπτομέρια του (προγραμματιστικώς) σαν χρήστης, θα πάθεις πλάκα.

Φαίνεται οτι υπάρχει ενας η περισσότεροι "βλάκες" (προγραμματιστές - Αναλυτές)εκει στην apple που κάθονται και ψάχνουν πως θα κάνουν την ζωή του χρήστη ευκολότερη...!!! (ας μου επιτραπεί η έκφραση παρακαλώ) "Ξεκωλιάζουν" την κατάσταση προγραμματστικώς.

πχ. το touch screen του iphone το έχεις βιώσει??? θα πάθεις πλάκα. Κάνω κλίκ στον Safari του iphone με τα χοντροδάκτυλά μου με πλήρως zoom-out ανάμεσα απο διάφορα link που είναι το ένα κάτω απο τα άλλα και με μικρά γράμματα και "καταλαβαίνει" που ήθελα να πατήσω...!!!! Αυτό δείχνει οτι πραγματικά οι άνθρωποι της apple έκατσαν και έκαναν σοβαρή δουλειά...!!! Σκέφτηκαν και υλοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσαν κάθε σημείο του λειτουργικού, με απώτερο σκοπό ...τον ίδιο τον χρήστη και την ευκολία χρήσης του τηλεφώνου απο αυτόν. Γενικά το iphone / Mac OSX "iphone version", ειναι φτιαγμένο (όπως διαβασα την έκφραση παραπάνω απο άλλο χρήστη) "για να σου φτιαχνει την μέρα" και να κάνει την εμπειρία σου με αυτό το τηλεφωνο, φανταστική, υπέροχη...!!! Εχετε δοκιμάσει να γράψετε κείμενο με το Virtual keyboard του iphone ...με τα χοντροδάκτυλά μου??? (lool). Και όμως γράφω μια χαρα και με βολέβει να χρησιμοποιώ και τόνους σε αυτά που γράφω διότι είναι πανεύκολο. Μετάβαση αγγλικών-ελληνικών? Πανεύκολη. Εδω σου έχουν το @ (παπάκι) μπροστά μπροστά όταν γράφεις το email κάποιου στο address book του ...επειδή πρόκειται να γράψεις email...!!! "Το σκέφτηκαν οτι θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο και το έκαναν..." .... " έκατσαν και σκέφτηκαν πως θα διευκολύνουν τον χρήστη οι αναλυτές"....!!! Το ίδιο και με το ".com" που το έχει μπροστά μπροστά όταν γράφεις URL..!!! (και πολλά άλλα βέβαια - απλώς η ουσία είναι οτι φαίνεται/βιώνεται/είναι ολοφάνερο οτι έχουν κάτσει και έχουν ξεκωλιάσει το θέμα χρήσης του τηλεφώνου οι άνθρωποι που ανήκαν στο Dev Team του iPhone και οτι δεν μας πέταξαν στην μάπα ένα τηλέφωνο που απλώς τάχα έχει touch screen και κολοκύθια τούμπανο...)

Το ίδιο φαντάζομαι θα έχουν κανει και στους Mac...!!!

Mην ξεχνας κ τον παραγοντα κοστος για τους υπολογιστες, οπως πχ τον ανεφερες για τα κινητα

Ειμαι κατοχος iPhone και δεν το αλλαζω με τιποτα..

Ομως τα περι καμερας, mms που λες οτι ειναι χαζομαρες, η apple φαινεται να εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα..

Στο καινουριο iPhone και MMS θα βαλει(κ για τους χρηστες του τωρινου iphone 3g) και καλυτερη καμερα!:-)

Τελος, το iPhone ειναι εξαιρετικο κινητο με πολλες δυνατοτητες-εξαιερετικη οθονη κλπ, αλλα στο αυτο καθεαυτο κομματι του τηλεφωνου εχει σημαντικες ελλειψεις-μειονεκτηματα σε σχεση με τους πρωτοκλασσατους. (μονο και μονο τα dropped calls αν σκεφτεις)

Ειναι η πρωτη αποπειρα της apple στα κινητα και ειναι λογικο, αλλα σιγουρα υστερει σε σχεση με Νοκια κλπ στο κομματι τηλεφωνου.

Ναι το κόστος είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Κακώς δεν το ανέφερα.

Εχω διαβάσει για την V.3 του iphone OSX (και εκεί φαίνεται οτι η apple κάνει οτι της ζητήσουν οι χρήστες της αλλα και πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν και ας μήν τα απαίτησαν οι χρήστες. Απαίτησαν οι χρήστες MMS κλπ...και πολύ απλά θα τους τα βάλουν). Ναι είναι πρώτη απόπειρα της apple στα κινητά...και έχει προκαλέσει σάλο...!!! Που να είχε και χρόνια στο προσκήνιο στα τηλέφωνα...!!! Looll :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:24 ----------

:-D

Μα αυτό το Thread είναι ένας θησαυρός...!!! Είναι η εμπειρία όλων όσων έχουν εμπλεχθεί με τον ένα η άλλο τρόπο με τους Mac και τα PC. Είναι η κατάθεση της εμπειρίας του καθένα...!!! Είναι το ζουμί...!!! Είναι η ρεόμενη άποψη που παιρνει σάρκα και οστά και δίνει το "Feeling" που απαιτείται για να πάρει κάποιος την απόφαση...!!! Πραγματικά το πιστεύω αυτό που λέω..!! Ολες οι απόψεις εδώ αξίζουν χρυσο για να αποφασίσει καποιος και απο όσο βλέπω όσο μεγαλώνει το Thread θα γίνεται όλο και πιό πολύτιμο...!!! :-D:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...