haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ...Το μητρώο εξυπηρετεί πολύ καλά όποιον θέλει να υποκλέψει στοιχεία για το τι γίνεται στον υπολογιστή των διαφόρων χρηστών. Επίσης εξυπηρετεί διάφορα DRMs και λοιπά κλειδώματα. Γι' αυτό ακόμα κι αν απεγκαταστήσεις κάτι, αυτό αφήνει καταχωρήσεις στο μητρώο που δηλώνουν την ύπαρξή του στο παρελθόν. Έτσι το μητρώο όλο μεγαλώνει και μεγαλώνει και μεγαλώνει... και γίνεται όλο και πιο χρονοβόρο να διαβαστεί και να υποστεί διαχείρηση. Επίσης είναι σχεδιασμένα να κολλούν όλους τους νέους τύπους ενοχλητικών ιών που από το μητρώο δεν σβήνονται καθόλου εύκολα. .. Εισαι αρκετα εως τελειως λαθος.. Και ειμαστε κ τελειως offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εισαι αρκετα εως τελειως λαθος..Και ειμαστε κ τελειως offtopic. Offtopic δεν είμαστε. Η registry και μόνο για μένα είναι ικανός λόγος μετάβασης. Το γιατί είμαι λάθος θέλω να μου αιτιολογήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Tα μηνύματα flame διαγράφηκαν. Πρώτον, don't feed the troll. Δεύτερον, τα μέλη-κομήτες που μπαίνουν μόνο και μόνο για να τσακωθούν δεν είναι καλοδεχούμενα εδώ. Ηθικό δίδαγμα: Δεν γουστάρετε; Μην συμμετέχετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Offtopic δεν είμαστε. Η registry και μόνο για μένα είναι ικανός λόγος μετάβασης. Το γιατί είμαι λάθος θέλω να μου αιτιολογήσεις. Γιατι πολυ απλα αυτα περι drm(εδω η apple με τα καινουρια macbook ειναι μακραν χειροτερη), υποκλοπη στοιχειων κλπ λογω registry δεν ισχυουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εσυ που είσαι και προγραμματιστής, δεν σε ενδιαφέρει πχ. να έχεις τουλάχιστον Qcore για να κάνεις πιό γρήγορα Compile? Πως και θα σε βολέψει ο imac με έναν απλό core 2 Duo? Compilation != Rendering. :p Όχι, μια χαρά compile κάνεις και σε πιο "αδύναμους" επεξεργαστές. Εσύ (που αν δεν κάνω λάθος κάνεις rendering γραφικών) έχεις ανάγκκη από έναν 4-πύρηνο, αλλά το "κομπάιλ" βολεύεται και με πιο απλές cpu. Συγγνώμη που θα πω τα ίδια, αλλά θα τα πω! Όλα τα λειτουργικά που χρησιμοποιούν μητρώο είναι σχεδιασμένα να αργούν με το χρόνο χρήσης (συγκεκριμένα με τα βάλε - βγάλε διαφόρων προγραμμάτων). Το μητρώο εξυπηρετεί πολύ καλά όποιον θέλει να υποκλέψει στοιχεία για το τι γίνεται στον υπολογιστή των διαφόρων χρηστών. Επίσης εξυπηρετεί διάφορα DRMs και λοιπά κλειδώματα. Γι' αυτό ακόμα κι αν απεγκαταστήσεις κάτι, αυτό αφήνει καταχωρήσεις στο μητρώο που δηλώνουν την ύπαρξή του στο παρελθόν. Έτσι το μητρώο όλο μεγαλώνει και μεγαλώνει και μεγαλώνει... και γίνεται όλο και πιο χρονοβόρο να διαβαστεί και να υποστεί διαχείρηση. Επίσης είναι σχεδιασμένα να κολλούν όλους τους νέους τύπους ενοχλητικών ιών που από το μητρώο δεν σβήνονται καθόλου εύκολα. Τες πα! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας μπορεί να διαφωνεί, αλλά πιστεύω ότι εκφράζω γενικές αλήθειες. Όποιος διαφωνεί ας δώσει επιχειρήματα και να κόψει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για άλλους ανθρώπους που γράφουν εδώ. Sorry, αλλά είσαι πολύ offside. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μπορεί να είμαι offside, αλλά επιχειρήματα δε βλέπω! Εσείς δηλαδή πώς εξηγείτε ότι μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση windows στην αρχή πάει σφαίρα και μετά από λίγες εβδομάδες χρήσης αρχίζει να μην είναι τόσο γρήγορη; Δε φταίει η registry για αυτό; Και ποιος ξέρει ποια είναι πραγματικά η λογική αυτού του πράγματος; Γιατί το linux ας πούμε δε χρειάζεται registry για να κάνει τα ίδια πράγματα; Τα DRM της sony δεν έμπαιναν στη registry; Οποιοσδήποτε σοβαρός νέος ιός που σέβεται τον εαυτό του τη registry δε θα χτυπήσει; Πόσο δύσκολο είναι από τη registry να δει κάποιος ένα κάρο πληροφορίες για το τι προγράμματα πέρασαν από το σύστημα κάποιου χρήστη; Ακόμα και αν αυτός τα είχε απεγκαταστήσει; Μάλιστα πολλά shareware χρησιμοποιούν τη registry για να θυμούνται προηγούμενες εγκαταστάσεις και να μην αφήσουν το χρήστη να παραβιάσει την trial period! Δε λέω ότι δεν υπάρχουν κλειδώματα και λοιπά στραβά και σε άλλα λειτουργικά, αλλά εδώ με ενοχλεί ο τρόπος υλοποίησης. Δε μου αρέσει η ιδέα του ότι σε κάποιο αρχείο καταγράφονται τα πάντα! Και όποιος έχει δουλέψει και σε δημόσια υπηρεσία και καταλαβαίνει τι εστί μητρώο με καταλαβαίνει! Το άλλο που με ενοχλεί είναι ότι δεν μπορώ εύκολα να πειράξω με το χέρι αυτό το θηρίο. Κάθε πρόγραμμα κάνει χίλιες δυο δηλώσεις σε ένα κάρο θέσεις που πραγματικά είναι αδύνατο για έναν απλό χρήστη να ψάχνει να τις βρει! Υπάρχει τέλος πάντων ένα βιβλίο που να εξηγεί με ποια λογική γίνονται όλες αυτές οι δηλώσεις σε τόσα πολλά folders και keys? Θα ακουστώ γραφικός, αλλά θα πω ααα ρε DOS. Τότε που μόνο εγώ καταλάβαινα και καθόριζα το τι γίνεται στο σκληρό μου δίσκο και στα αρχεία συστήματος! Τέλος πάντων! Μάλλον εγώ δεν ξέρω τι λέω φαίνεται! Παρόλα αυτά σε ερωτήσεις που διατυπώνω παρακαλώ όποιο καλό παιδί ξέρει να απαντήσει να μαθαίνουμε (εεε καλέ μου haHouli?). Υ.Γ. Επίτηδες δεν αναφέρομαι σε mac os x. Άντε να μιλήσω καθαρά pcάδικα γιατί είμαι από το 1991 χρήστης pc και έχω καημούς από τότε που βγήκαν τα Windows 95! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ... 1)Εσείς δηλαδή πώς εξηγείτε ότι μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση windows στην αρχή πάει σφαίρα και μετά από λίγες εβδομάδες χρήσης αρχίζει να μην είναι τόσο γρήγορη; ... 2) Και ποιος ξέρει ποια είναι πραγματικά η λογική αυτού του πράγματος; Γιατί το linux ας πούμε δε χρειάζεται registry για να κάνει τα ίδια πράγματα;... 3) Τα DRM της sony δεν έμπαιναν στη registry; ... 4) Οποιοσδήποτε σοβαρός νέος ιός που σέβεται τον εαυτό του τη registry δε θα χτυπήσει; ... 5) Πόσο δύσκολο είναι από τη registry να δει κάποιος ένα κάρο πληροφορίες για το τι προγράμματα πέρασαν από το σύστημα κάποιου χρήστη; ... 6) Μάλιστα πολλά shareware χρησιμοποιούν τη registry για να θυμούνται προηγούμενες εγκαταστάσεις και να μην αφήσουν το χρήστη να παραβιάσει την trial period! ... 7) Το άλλο που με ενοχλεί είναι ότι δεν μπορώ εύκολα να πειράξω με το χέρι αυτό το θηρίο. Κάθε πρόγραμμα κάνει χίλιες δυο δηλώσεις σε ένα κάρο θέσεις που πραγματικά είναι αδύνατο για έναν απλό χρήστη να ψάχνει να τις βρει! ... Ας σου απαντήσω με αντίστοιχη σειρά. 1) Μια καινούργια εγκατάσταση πάει σφαίρα στην αρχή γιατί το μέγεθος του registry είναι μικρό, με αποτέλεσμα από τις πιο απλές αναζητήσεις μέχρι και εισαγωγές/crosscheckings στην registry να εκτελούνται γρήγορα. Όσο περνάει ο καιρός το μητρώο των Windows γεμίζει με πληροφορίες/εγγραφές, και μιας και περιέχει πληροφορία απαραίτητη για πολλά tasks στα Windows, καταλήγει να είναι ένα bottleneck για την απόδοση του συστήματος (όποιος γνωρίζει από βάσεις δεδομένων καταλαβαίνει πολύ καλά πόσο μεγάλο ρόλο στην ταχύτητα εκτέλεσης/επεξεργασίας παίζει το μέγεθος της βάσης). 2) Η λογική του registry είναι να αποτελεί ένα κεντρικό μητρώο για το λειτουργικό σύστημα. To Unix δεν έχει registry γιατι... δεν πρωτο-σχεδιάστηκε με registry. Όταν έχεις τέτοια large scale projects (κλασικά software products όπως τα διάφορα λειτουργικά συστήματα) έχει τεράστια σημασία ο πρωταρχικός σχεδιασμός, διότι το κόστος να τα "ρημάξεις" όλα και να τα ξαναφτιάξεις από το 0 σε μια νεότερη έκδοση είναι δυσβάσταχτο, και η βιομηχανία λογισμικού μέχρι τώρα δεν δείχνει διατεθιμένη να το αναλάβει. Γι' αυτό και τα Windows συνεχίζουν και κουβαλούν το κουσούρι του registry, διότι με αυτό πρωτοσχεδιάστηκαν. 3) Δεν γνωρίζω για το DRM της Sony, αλλά τα DRM technologies γενικότερα είναι platform independent, πράγμα που σημαίνει ότι παίζουν σε όλες τις πλατφόρμες. Και αυτό γεννά το πολύ λογικό ερώτημα: το drm protected υλικό της Sony δεν παίζει σε Linux/Mac OS όπου δεν υπάρχει registry? Και επιπλέον, τα drm κλειδώματα μπαίνουν στο ίδιο το πνευματικό υλικό, και απλώς συνδιάζονται και με ένα εξωτερικό interface (π.χ. ο εκάτοτε media player). Δεν έχω ξανακούσει να "δένονται" με το ίδιο το λειτουργικό σύστημα. //edit: τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι όλα τα drm ανεξάρτητα της πλατφόρμας, με την λογική ότι π.χ. για να αναπαραγάγεις ένα εμπορικό stream θες οπωσδήποτε τον Windows Media Player, γιατί αυτόν επέλεξε ο παραγωγός του stream - άρα θες αναγκαστικά Windows.. Οπότε άκυρο το παραπάνω, όσο αφορά το platform independency (έχουμε έμμεσο platform dependency μέσω του εκάστοτε software αναπαραγωγής). Ωστόσο ισχύει αυτό που λέω περί εισαγωγής του drm κλειδώματος στα ίδια τα αρχεία του copyrighted υλικού. 4) Οποιοσδήποτε σοβαρός ιός που σέβεται τον εαυτό του κάνει οτιδήποτε προκαλεί σοβαρή ζημιά. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει απαραίτητα την μόλυνση (??) της registry. Άλλωστε, η ζημιά στους ιούς μετριέται κυρίως σε έκταση (πλήθος μολυσμένων αρχείων) και σε μεταδοτικότητα (ευκολία μετάδοσης από υπολογιστή σε υπολογιστή). Οπότε γιατι η μόλυνση ενός-δύο-πέντε αρχείων στον δίσκο (που ενδεχομένων να είναι τα αρχεία της registry) να είναι τόσο σημαντική. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. 5) Όσο για τη συλλογή πληροφοριών από το registry, φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι πως σε ΟΛΑ τα λειτουργικά συστήματα μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες για τις εφαρμογές τουλάχιστον του συγκεκριμένου χρήστη. Βέβαια, στα Windows αντλείς πληροφορίες για όλους τους χρήστες αν θέλεις, αλλά σ΄' αυτό δεν φταίει η registry αλλά ο τρόπος απόδοσης δικαιωμάτων χρήσης (τα προγράμματα by default εκτελούνται με δικαιώματα διαχειριστή). 6) Σχετικά με τα shareware, και στο Mac OS αφήνουν ίχνη έτσι ώστε να αναγνωρίζουν ότι έχουν ξαναεγκατασταθεί και έχει λήξη το trial τους. Δε νομίζω ότι είναι μεμτό αυτό το πράγμα. Απλώς είναι άλλος ένας λόγος να βαρύνει το registry, πράγμα που αποτελεί design issue και όχι functional issue. 7) Για την ευκολία να διαχειριστείς εσύ ο ίδιος, χειροκίνητα το registry, να σου πω πως το Μητρώο απλώς ΔΕΝ φτιάχτηκε για τέτοια χειροκίνητη διαχείριση. Οπότε δεν μπορείς να απαιτείς να είναι user friendly ένα black box, από τη στιγμή που δεν φτιάχτηκε για τον User αλλά για το ίδιο το OS. Και στο κάτω κάτω, εσύ ο ίδιος δεν παραπονέθηκες για το σύνολο των πληροφοριών που συγκεντρώνεται και γίνεται προσβάσιμο μέσω του registry? Τώρα το θες να είναι και user friendly? :p Αυτά τα ολίγα, και είμαι διαθέσιμος να συζητήσουμε οτιδήποτε περαιτέρω πάνω σ'αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ουσιαστικά συμφωνούμε! Στο 4 για τους ιούς απλώς θα πω ότι πολλοί ιοί αφήνουν στη registry δηλώσεις με τις οποίες ακόμα και αν σβηστούν τα μολυσμένα αρχεία, ή από κάποιο αντι-ιικό, αυτοί μπορούν και αναγεννώνται. Όσον αφορά για το 7 δε λέω να είναι φιλική η registry προς το χρήστη! Αλλά να καταλαβαίνουμε τη λογική όλων αυτών των δηλώσεων. Αλλιώς καλύτερα να μην υπήρχε! Άλλωστε windows και φιλικότητα είναι κάτι σχετικό. Επίσης θα σου υπενθυμίσω ότι η registry εμφανίστηκε από τα windows 95 και μετά. Άρα δεν ήταν τα windows εξ' αρχής σχεδιασμένα έτσι. Και για όσους πουν ότι ακόμα και τα windows 3.11 δεν ήταν ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό, αλλά απλώς ένα shell του DOS, εγώ θα πώ ότι πρακτικά και τα windows 95 - 98 ήταν shell του DOS. Ακόμα και τα xp δεν ξέρω πόσο αποδεσμευμένα είναι από το DOS. Αλήθεια ξέρει κανείς αν τα παλιά Windows NT δούλευαν με registry; Συγγνώμη για το offtopic, αλλά επιμένω ότι η registry είναι μεγάλο αγκάθι για την απόδοση και την ασφάλεια του συστήματος και για μένα είναι ένας απ' τους κύριους λόγους που προτιμώ άλλα λειτουργικά συστήματα για να κάνω καθημερινή δουλειά και πειράματα με τον υπολογιστή μου, πέρα από το interface και λοιπά άλλα καλούδια (όπως πραγματικό plug 'n' play με όλους τους εκτυπωτές και δεν ξέρω με ποιες άλλες συσκευές) που μπορεί να έχει το mac περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ε, οχι και πραγματικο plug n play το mac os x.. Ενταξει ,ερχονται με απο default εγκατεστημενους τους drivers για τους περισσοτερους εκτυπωτες που τα windows δεν το κανουν αυτο (κ για οικονομια χωρου) και ετσι στα windows απαιτει να βαλεις ενα cd ή να κατεβασει drivers. Ασε που τωρα πια με τα windows vista και windows 7 , λογω windows update υπαρχουν σχεδον ολοι οι drivers κατευθειαν απο την ms,χωρις καμμια παρεμβαση δικια σου. Αλλα υπαρχουν τοσες αλλες συσκευες που στα windows δουλευουν κατευθειαν, αλλα στο mac os x οχι απλα δεν δουλευουν κατευθειαν, αλλα δεν δουλευουν ποτε λογω ανυπαρξιας drivers . Εν κατακλειδι: αγοραζοντας ενα περιφερειακο εχεις πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να δουλεψει κατευθειαν (εστω κατεβαζοντας αυτοματα drivers χωρις την παρεμβαση σου) στα windows απο οτι στο mac os x .. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ---------- .. Όσον αφορά για το 7 δε λέω να είναι φιλική η registry προς το χρήστη! Αλλά να καταλαβαίνουμε τη λογική όλων αυτών των δηλώσεων. Αλλιώς καλύτερα να μην υπήρχε! ... Ρε συ ixthy, δεν ειναι απαραιτητο να καταλαβαινεις την λογικη αυτων των δηλωσεων, οπως πχ δεν καταλαβαινεις την λογικη των βοηθητικων αρχειων που δημιουργουνται για να αποθηκευτουν οι ρυθμισεις σου σε αλλα λειτουργικα.. Το άλλο που με ενοχλεί είναι ότι δεν μπορώ εύκολα να πειράξω με το χέρι αυτό το θηρίο. Κάθε πρόγραμμα κάνει χίλιες δυο δηλώσεις σε ένα κάρο θέσεις που πραγματικά είναι αδύνατο για έναν απλό χρήστη να ψάχνει να τις βρει! ΔΕΝ εχει σχεση ο απλος χρηστης με την registry! Οπως πχ δεν εχει σχεση ο απλος χρηστης με τα βοηθητικα ακαταλαβιστικα αρχεια που δημιουργουνται σε αλλα λειτουργικα για την αποθηκευση ρυθμισεων κλπ.. Οσο για το drm: στο σπιτι του κρεμασμενου, δεν μιλανε για σκοινι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καλά τώρα άμα σου πω ότι μαθητής μου μου έδωσε να διαβάσω ένα memory stick και γω που ήμουν στα vista επειδή ως γνωστών όλοι δουλέυουν σε windows δεν μπορούσα να το διαβάσω; Βάζω το stick στη usb και μου ζήταγε να εγκαταστήσω drivers!!!! Αν είναι δυνατόν! Το δα και αυτό από τα vista!!! Αναγκάστηκα να κλείσω τα vista και να μπω σε mac os x. Αμέσως διάβασα το stick και μετέφερα το αρχείο στο partition των vista. Και τώρα σε ρωτώ!!! Για ποιο internet μου μιλάς; Φορητό έχω και πάω παντού! Να αγοράσω και mobile internet επειδή το θέλουν τα svista? Εεεε όχι! Για τα 7 ας βγουν πρώτα και μετά συζητάμε! Αλλά το να πηγαίνω από εκτυπωτή σε εκτυπωτή και να εκτυπώνω βλέποντας κιόλας στο dock και τη μικρογραφία του εκάστοτε εκτυπωτή που συνδέω, κι όλα αυτά plug 'n' play με κάνει και αισθάνομαι μια ανατριχίλα, ειδικά όταν μιλάμε για ένα λειτουργικό που κάποιοι κατασκευαστές απλώς το σνομπάρουν και δε βγάζουν drivers όπως λες, είτε γιατί κάνουν οικονομία και πάνε απλώς με την πλειοψηφία, είτε για άλλους άγνωστους σε μένα λόγους. Τώρα να μη μιλήσω για linux και drivers, γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος! Κι αν τα svista δεν έχουν τόσους ενσωματωμένους drivers γιατί ο θείος Bill το κάνει για οικονομία χώρου, εγώ συνεχίζω να προτιμώ το mac os που παρόλο που κάνει σπατάλες, είναι πιο μαζεμένο από τα svista! Επίσης τι παραπάνω DRM έχει η Apple και λες για κρεμασμένους και σχοινιά; Και κάτι τελευταίο. Είναι δικαίωμά μου να καταλαβαίνω τι γίνεται στον υπολογιστή μου και είμαι διατεθιμένος να διαβάσω και να το καταφέρω. Ποτέ δεν μίλησα για τους "απλούς" χρήστες γενικώς! Αν ήμουν απλός χρήστης δε θα ασχολιόμουν τόσο πολύ με αυτά που συζητάμε. Ο κύριος λόγος που είχα αγαπήσει παλιά το DOS είναι ότι έκανα με αυτό το λειτουργικό ό,τι ήθελα! Και φυσικά το DOS δεν ήταν καθόλου φιλικό! Είχα ρίξει διάβασμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ναι παίζει να ειχε μπόλικα trojan μεσα το stickaκι λεω εγω τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ixthy σχεδον καθε μηνυμα σου απο τα τελευταια εχει αντιφασεις.. Σου επανλαμβανω πως ειναι αστειο να μιλαμε για plug n play στο mac os x που αναγνωριζει πολυ λιγοτερες συσκευες απο οτι τα windows.. To αστειο για το mobile internet (γιατι μονο σαν αστειο μπορω να το παρω), απλα επιβεβαιωνει αυτο που λεω: οτι στα windows εχεις και αυτην την λυση, οταν στο mac os x για μερικες συσκευες δεν υπαρχει ουτε καν αυτη η λυση.. Υ.Γ.: Πολυ θα ηθελα να δω screenshot απο τα vista να σου ζητανε drivers να εγκαταστησεις εσυ για το usb flash, γιατι αδυνατο να το πιστεψω.. Αν δεν δουμε screenshot, προφανως μπερδευτηκες εσυ .. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:21 ---------- Σιγά μη ζήτησε και safe mode για να δει το στικάκι... έλεος Παει για ανεκδοτο ημερας αυτο, εκτος αν δουμε screenshot. Αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα δουμε.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:24 ---------- .. Κι αν τα svista δεν έχουν τόσους ενσωματωμένους drivers γιατί ο θείος Bill το κάνει για οικονομία χώρου, εγώ συνεχίζω να προτιμώ το mac os που παρόλο που κάνει σπατάλες, είναι πιο μαζεμένο από τα svista!... And guess what? Τα windows λογω αυτης ακριβως της οικονομιας χωρου, μπορουν να μπουν και σε netbooks που εχουν μονο 4 ή 8gb σκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μακάρι να ταν δικό μου το stick να στο έδειχνα. Το είχε ένα παιδί στο σχολείο που δουλέυω. Έσωσε σε xlsx για μια εργασία που της έβαλαν και δεν το δεχόταν η καθηγήτριά της γιατί λέει οι υπολογιστές του σχολείου έχουν μόνο office 2003! Χαχαχαχα α ρε microsoft αθάνατη!!! Τέλος πάντων το άκουσα αυτό και είπα στο παιδί να έρθει στην τάξη που είχα μάθημα για να το βοηθήσω. Θα μπορούσα να κάνω τη μετατροπή και στο mac, αλλά αφού έχω vista 64 bit στο bootcamp με office 2007 είπα να κάνω τη δουλειά από κει, μην της προκαλέσω άθελά μου καμιά ασυμβατότητα. Μετά έγινε ότι σας είπα! Ούτε και γω δεν το πιστεύω ρε παίδες τι να σας πω, αλλά μου πέταξε το add new hardware και μου ζήταγε drivers!!! Drivers δεν είχα και στο τέλος δεν το διάβασε το stick! Τι να πω! Δεν θυμάμαι τώρα και τη μάρκα ήταν το stick!!! Λέτε αυτή η εταιρεία να τα παίρνει από την Apple για να δυσφημίζεται η microsoft; Χαχαχα! 4 GB σκληρό τα svista??? Χαχαχα! Η πασιέντζα τρέχει; Και κάτι άλλο! Θεωρείς αστείο ότι εγώ κάνω απρόσκοπτα τη δουλειά μου; Αν είχα vista φίλε και δεν είχα τρόπο σύνδεσης στο ίντερνετ πώς θα εκτύπωνα θέματα όπου και αν βρεθώ; Πόση ώρα θα περίμενα για κάθε εγκατάσταση των drivers του εκάστοτε εκτυπωτή αν τελικά έβρισκα internet και πόση ώρα θα έκανα μέχρι να τους βρω και να τους κατεβάσω; Εσύ κολλάς στο ότι γενικώς υπάρχουν συσκευές που δεν παίζουν με mac; Τι με νοιάζει τη στιγμή που όπου δω εκτυπωτή εγώ εκτυπώνω; Θα κλάψω λες άμα δε δουλέψει η κάμερα κάποιου φίλου μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ..Και κάτι άλλο! Θεωρείς αστείο ότι εγώ κάνω απρόσκοπτα τη δουλειά μου; Αν είχα vista φίλε και δεν είχα τρόπο σύνδεσης στο ίντερνετ πώς θα εκτύπωνα θέματα όπου και αν βρεθώ; Πόση ώρα θα περίμενα για κάθε εγκατάσταση των drivers του εκάστοτε εκτυπωτή αν τελικά έβρισκα internet και πόση ώρα θα έκανα μέχρι να τους βρω και να τους κατεβάσω; Εσύ κολλάς στο ότι γενικώς υπάρχουν συσκευές που δεν παίζουν με mac; Τι με νοιάζει τη στιγμή που όπου δω εκτυπωτή εγώ εκτυπώνω; Θα κλάψω λες άμα δε δουλέψει η κάμερα κάποιου φίλου μου; No comments. Και νομιζα οτι θα μιλαγαμε σοβαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 haHa επιχειρήματα pls! Σαφώς και ξέρεις πολλά και σε σέβομαι. Γι' αυτό και έχω ζητήσει και τη βοήθειά σου σε pm. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι δε θεωρείς σοβαρό από αυτά που λέω. Βλέπεις να έχω αντίρρηση στο γεγονός ότι τα windows είναι το πιο συμβατό λειτουργικό απ' όλα; Εγώ άλλο λέω γι' αυτό και το κάνω συγκεκριμένο για τους εκτυπωτές. Αν βρω εκτυπωτή ή άλλο μεμονωμένο περιφερειακό που δε θα δουλέψει και δε θα βρω drivers από το internet για mac θα στο πω! Δηλαδή τι άλλο να σου πω! Στην πράξη όμως έγω άλλα βλέπω να με βολεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.