Cloud_7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό 1 terra και μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2 : Έχω ήδη έναν εξωτερικό της WD των 300 giga και 2,5 χρόνια τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικά αθόρυβος κι αρκετά γρήγορος, οπότε υποθέτω ότι είναι εγγυημένη μια εκ νέου αγορά αυτού του δίσκου σε μεγαλύτερο μέγεθος. Ο seagate όμως μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά και το ότι μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια & μπρούμιτα. Ήμουν έτοιμος να τον παραγγείλω μέχρι που κοίταξα μερικά βιντεάκια στο youtube όπου κάποιοι ανέφεραν ότι είναι κατασκευασμένος με φτηνά υλικά και χαλάει γρήγορα. Τον έχει αγοράσει κανένας για να μου πει την εμπειρία του? Επίσης αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε και κάτι άλλο σε περίπτωση που το θεωρείτε καλύτερο. Μέχρι 100 ευρώ μπορώ να δώσω.
narbi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ο wd δε μπορει να σταθεί κ όρθιος και μπρούμυτα...?
achilleashormovas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εγώ τον έχω τον Seagate. Τον έχω 5 μήνες σχεδόν. Τον χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό χώρο, που σημαινει δεν τον χρησιμοποιώ πολύ. Μεχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αθόρυβος ειναι. Το μονο οτι δεν έχει κουμπί ON/OFF που εμένα θα με βόλευε (αλλά νομίζω ούτε ο WD έχει). Εγώ θα σου τον πρότεινα πάντως.......με τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ο Seagate μάλλον θα θέλει firmware update για να μην βγάλει πρόβλημα, μιας και λογικά έχει δίσκο της σειράς 7200.11 WD από μένα...
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 western (ναι γινετε να τον εχεις και πλαγια,τουλαχιστων σε εμενα δεν εχει πάει τπτ)
maouniarhs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ο WD που δειχνεις για μενα ειναι λιγο "γκουμουτσα" εννοω οτι ειναι λιγο μεγαλος.. Εγω παλι εχω τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303502 σε καλυτερη τιμη, παει σφαιρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειναι και μικροτερος σε μεγεθος..
teodkats Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ο Seagate μάλλον θα θέλει firmware update για να μην βγάλει πρόβλημα, μιας και λογικά έχει δίσκο της σειράς 7200.11 WD από μένα... Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.Μακριά απο seagate. +++1 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μια ψήφος και απο μένα για WD. Τους Seagate απλά δε τους εμπιστεύομαι.
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 WD elements Ftw.. Τον εξωτερικό τον παίρνεις και για να μεταφέρεται εύκολα...Αν είναι να πάρεις τις κουμούτσες του αρχικού πόστ για να "κάθονται" στο γραφείο σου..πας εδώ...και αυτός μια χαρά θα "κάθεται" μέσα στο pc σου και θα είναι και πιο γρήγορος..Αν και δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμος είναι ένας εξωτερικός τόσο μεγάλος..Και με 500gb μια χαρά είσαι..εκτός και αν έχεις Laptop
xolloth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 εχω τον seagate free agent 1,5 tb 7 μηνες,κανενα προβλημα.
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ( Τι τιμή όμως; Παίρνεις 2 Χ 1ΤΒ με αυτά τα λεφτά ... )
Praetorianos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αν και έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους WD πήρα τον Seagate γιατί τον πέτυχα σε τρελή προσφορά από γνωστό (-40 ευρώ σε σχέση με τους υπόλοιπους του 1TB). Τον έχω ένα πεντάμηνο, προς το παρόν αθόρυβος και σχετικά αξιόπιστος φαίνεται. Βέβαια μου σπάει τα νεύρα που δεν έχει on/off και ή τον αφήνω να ξεκινήσει κάθε φορά που ανοίγω το pc ή τον βγάζω από την πρίζα και ησυχάζω. Εμφανισιακά πάντως φαίνεται στο γραφείο πολύ καλύτερα από τον γκουτσουμοειδές WD. Οι περισσότεροι τον περνάνε για router και μερικοί δεν καταλαβαίνουν τι είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.