Προς το περιεχόμενο

Εστίες στο ΑΠΘ

nikolaos_18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

λοιπόν φέτος θα ρθω λογικά πληροφορική απθ, 18.035 μόρια έβγαλα.

θα θελα να ρωτήσω λίγο υπάρχει κανείς από δω που ζει στις εστίες του πανεπιστημίου;

δε ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά δε θέλω να επιβαρύνω άλλο τους γονείς μου με τα κ*λοφροντιστήρια τόσα χρόνια + διαμονή

πείτε μου λίγο την κατάστασή τους, μέγεθος, τι περιέχει δωμάτια κτλ, νερό, ΙΝΤΕΡΝΕΤ(βασικό) επίσης το ιντερνετ αν δίνουν έχει προστασίες κτλ; αν θέλω να βάλω δικό μου ίντερνετ γίνεται, τίποτα ασύρματο υπάρχει; Επίσης όσων αφορά την ησυχία, γίνεται φασαρία τα βράδια; Εννοώ μπορεί κανείς να διαβάσει με την ησυχία του;

Έχω αγχωθεί λίγο όσων αφορά τη διαμονή και δε ξέρω τι να κάνω, από τη μία έχω ακούσει να λένε πως οι εστίες είναι ψιλο χάλια, από την άλλη δε θέλω να πληρώνουν άλλα οι γονείς μου για μένα....................

ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι εστίες για τζάμπα πράμα.Αν μάθεις να συμβιβάζεσαι και να μη ξενερώνεις ολα καλα θα πανε.

Ενα μικρό απλό δωματιάκι είναι, μη περιμένεις παλάτια αλλα ούτε και τρώγλες.

Δημοσ.

Σε μια από τις δυο σίγουρα είχε κοινόχρηστο μπάνιο δεν ξέρω αν δε σε ενοχλεί αυτό μάλλον θα εισαι οκ.

Το σπίτι μου ήταν πολύ κοντά στις δύο εστίες και ποτέ δεν με ενόχλησαν με θόρυβο κτλ μόνο κανένα παρτάκι αραιά και που.

Ρώτησε οι καινούριες εξωτερικά τουλάχιστον φαίνονταν πιο καλές.

Με internet κτλ δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Γιατι δεν πας μια βολτα να τις δεις απο μονος σου? Οσο μακρια και να εισαι μια βολτα στο ΑΠΘ να σου φυγει η περιεργεια λεει.

Δημοσ.
Γιατι δεν πας μια βολτα να τις δεις απο μονος σου? Οσο μακρια και να εισαι μια βολτα στο ΑΠΘ να σου φυγει η περιεργεια λεει.

θα το κάνω αυτό απλά έχω αγχωθεί λίγο με την όλη υπόθεση

ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως

Δημοσ.

Καθόλου να μην αγχώνεσαι.. Παίρνεις ένα χώρο (μικρό) και τον φτιάχνεις έξυπνα και κατα βούληση.. Πολλά απο τα δωμάτια έχουν και πολύ όμορφη θέα. Ίντερνετ θα έχεις κανονικά. Απο φασαρία θα εξαρτηθεί άμεσα απο τους γείτονες σου. Γενικά πάρτυ κάτω γίνονται αλλα σε λογικά πλαίσια. Αν την παλεύεις με το μπάνιο που είναι κοινόχρηστο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχω πολλούς φίλους που πέρασαν απο εκεί (και εγώ σαν επισκέπτης) και πέρασαν αρκετά καλά. Αν δεν πετύχεις μλκες γείτονες είναι ότι καλύτερο. Καλό να μένεις μόνος αλλα τον χαβαλέ που έχει 24 ώρες στις εστίες δεν τον έχει πουθενά.

Να μην ανησυχείς για τίποτα... Θα έχεις το χώρο σου.. Χρήματα δεν θα ξοδεύεις ιδιαίτερα... Μια χαρά...

Τα καλά τώρα αρχίζουν :)

Καλώς να ορίσεις.

Δημοσ.

Εμένα μου ακούγεται γαμάτη φάση η εστία πάντως. Οκ, μικρός χώρος και όχι τέρμα βολικός, αλλά να ζεις με άλλους συνομιλήκους/φίλους στη διπλανή πόρτα που θα το ξαναβρείς;

Και λογικα θα γινονται και ωραια σκηνικα με τις κοπελες, τι διαολο στο ιδιο κτιριο θα μενετε B) (ή είναι ξεχωριστά; )

Κομπλέ είσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...