NteliX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090620.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Kαλη η τιμη για την Samsung... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ados Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 αυτο για της φωτογρφιες ειναι καλο,εχει ποιοτητα στης φωτο?χωρις μελανι λεει,θερμικη εκτυπωση,δηλαδη,μια ζωη τζαμπα????καλο ακουγετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 αυτο για της φωτογρφιες ειναι καλο,εχει ποιοτητα στης φωτο?χωρις μελανι λεει,θερμικη εκτυπωση,δηλαδη,μια ζωη τζαμπα????καλο ακουγετε Μπααααα, με μεγεθος φωτογραφιων 50mm (2'') x 76.2mm (3'') τι να το κανεις? Φοτος για ταυτοτητα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Και ο 320gb ο verbatim σε πολύ καλή τιμή δεν είναί?Πρόσφατα πλήρωσα έναν wd 80 ευρώ και αυτός μου φαίνεται δωρεάν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ...μα 80gb και εσύ;;; Τι θα αποθηκεύσεις, τα τηλέφωνά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 80€ λέει, όχι 80gb ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ( το είδα αφότου έκανα το post και είχα τα δάχτυλά μου σταυρωμένα να μην το προσέξει κανείς ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μπααααα, με μεγεθος φωτογραφιων 50mm (2'') x 76.2mm (3'') τι να το κανεις? Φοτος για ταυτοτητα??? 8ελει τα δικα του χαρτακια που κανουν 3.80 τα 10. το τζαμπα πεθανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cave_man Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 8ελει τα δικα του χαρτακια που κανουν 3.80 τα 10.το τζαμπα πεθανε... Αξίζει ώμος τα λεφτά του.? Τι βγάζει κανονικά τις φωτογραφίες.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 5x7.6 cm τι κανονικα να βγαζει φωτογραφιες? Ειναι πολυ μικρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patentapc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Φοτος για ταυτοτητα??? Θα μας τρελλάνεις!!!! :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 παιδια μολις τσιμπησα εναν απο τους VERBATIM ,η τιμη μου φανικε παρα πολυ καλη και ετυχε πανω που εψαχνα εναν 2,5",ειναι αξιοποιστοι τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 παιδια μολις τσιμπησα εναν απο τους VERBATIM ,η τιμη μου φανικε παρα πολυ καλη και ετυχε πανω που εψαχνα εναν 2,5",ειναι αξιοποιστοι τι λετε? Έχω ένα τέτοιο Verbatim 2 μήνες περίπου. Καλά δουλεύει. Είναι Hitachi ο δίσκος που έχει μέσα. Από ποιότητα κατασκευής και κομψότητα δεν είναι βέβαια σαν τον WD Passport, τον οποίο θεωρώ αριστούργημα. Πολύ πιο φτηνά πλαστικά από τον Passport έχει και προσωπικά δεν μου αρέσει και η σχεδίασή του. Κατά τα άλλα εντάξει δουλεύει, τον έχω γεμίσει και αδειάσει 2-3 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sboo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 παιδια μολις τσιμπησα εναν απο τους VERBATIM ,η τιμη μου φανικε παρα πολυ καλη και ετυχε πανω που εψαχνα εναν 2,5",ειναι αξιοποιστοι τι λετε? Είχα κάνει παραγγελία την Δευτέρα στο e-shop για τον δίσκο αλλά απ' ότι έμαθα από το τοπικό e-shop point ο δίσκος δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος. Πριν 2 μέρες το you.gr είχε τον ίδιο δίσκο ετοιμοπαράδοτο μέ 55€. Ακύρωσα την παραγγελία από το e-shop Και τον τσίμπησα από το you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.