Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :newsletter 21/06/09

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτο για της φωτογρφιες ειναι καλο,εχει ποιοτητα στης φωτο?χωρις μελανι λεει,θερμικη εκτυπωση,δηλαδη,μια ζωη τζαμπα????καλο ακουγετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο για της φωτογρφιες ειναι καλο,εχει ποιοτητα στης φωτο?χωρις μελανι λεει,θερμικη εκτυπωση,δηλαδη,μια ζωη τζαμπα????καλο ακουγετε

Μπααααα, με μεγεθος φωτογραφιων 50mm (2'') x 76.2mm (3'') τι να το κανεις? Φοτος για ταυτοτητα???

Μπααααα, με μεγεθος φωτογραφιων 50mm (2'') x 76.2mm (3'') τι να το κανεις? Φοτος για ταυτοτητα???

8ελει τα δικα του χαρτακια που κανουν 3.80 τα 10.

το τζαμπα πεθανε...

παιδια μολις τσιμπησα εναν απο τους VERBATIM ,η τιμη μου φανικε παρα πολυ καλη και ετυχε πανω που εψαχνα εναν 2,5",ειναι αξιοποιστοι τι λετε?

Έχω ένα τέτοιο Verbatim 2 μήνες περίπου. Καλά δουλεύει. Είναι Hitachi ο δίσκος που έχει μέσα. Από ποιότητα κατασκευής και κομψότητα δεν είναι βέβαια σαν τον WD Passport, τον οποίο θεωρώ αριστούργημα. Πολύ πιο φτηνά πλαστικά από τον Passport έχει και προσωπικά δεν μου αρέσει και η σχεδίασή του. Κατά τα άλλα εντάξει δουλεύει, τον έχω γεμίσει και αδειάσει 2-3 φορές.

παιδια μολις τσιμπησα εναν απο τους VERBATIM ,η τιμη μου φανικε παρα πολυ καλη και ετυχε πανω που εψαχνα εναν 2,5",ειναι αξιοποιστοι τι λετε?

Είχα κάνει παραγγελία την Δευτέρα στο e-shop για τον δίσκο αλλά απ' ότι έμαθα από το τοπικό e-shop point ο δίσκος δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος.

Πριν 2 μέρες το you.gr είχε τον ίδιο δίσκο ετοιμοπαράδοτο μέ 55€.

Ακύρωσα την παραγγελία από το e-shop Και τον τσίμπησα από το you.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...