Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση pc.. αξίζει?

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=924946&catalog=20&category=1000000671

με 100 euros πέρνεις αυτό και καθαρίζεις . Και το πολύ πολύ δίνεις και λίγα χρήματα να πάρεις ένα σκληρό ακόμα .

Ενοειται Format και εγκατάσταση xp και ένα καθάρισμα του κουτιού με ένα σεσουάρ ΄-)) ( βγάλτο στο μπαλκόνι όμως μην πεταχτεί κάνενας δράκος ! ¨-) )

Δημοσ.
Αν δεν βρείς πάντως μην αγοράσεις καινούριες..Με 200€ στήνεις αξιοπρεπέστατο συστηματάκι με FullHD κάρτα γραφικών,4gb ram,500gb σκληρο και έτη φωτός καλύτερο από το σύστημα που έχεις(-20€ αν θές να βάλεις 2gb ram)..Μην δώσεις 35€ για 1gb ram..

έχεις δίκαιο.. όντως 35 είναι πολλά.. θα ψάξω κ από κάνα γνωστό μην έχει περισσέψει καμιά μνήμη ξέμπαρκη.. δε λέει να δώσω τίποτα τελικά απ ότι κατάλαβα...

εκτός από το σκληρό που θα μείνει έτσι κ αλλιώς..!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ----------

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=924946&catalog=20&category=1000000671

με 100 euros πέρνεις αυτό και καθαρίζεις . Και το πολύ πολύ δίνεις και λίγα χρήματα να πάρεις ένα σκληρό ακόμα .

Ενοειται Format και εγκατάσταση xp και ένα καθάρισμα του κουτιού με ένα σεσουάρ ΄-)) ( βγάλτο στο μπαλκόνι όμως μην πεταχτεί κάνενας δράκος ! ¨-) )

έχω να το ανοίξω 2 χρόνια απ όταν έβαλα τη κάρτα δικτύου... το τι έχει να βγεί δε λέγεται !! .. μάλλον λέω να πάρω το 500 σκληρό με τα 50 ευρω,(ήδη έχω αρκετούς εξωτερικούς οπότε δεν έχω θέμα χωρητικότητας) τα 500 στο desktop φτάνουν.. να κάνω φορματ κ τα σχετικα.. να βρω κ καμιά μνήμη μεταχειρισμένη κ βλέπουμε.. απλά σκέφτομαι εαν πήγαινα για αγορά επεξεργαστή θα πήγαινα σε κάτι πολύ καλό να μου μείνει για άλλα 7 χρόνια lol

έχω το λαπτοπ δε ζορίζομαι , απλά θέλω να φτιάξω λίγο κ το desktop έτσι για το γαμώτο..τόσες εργασίες είχα κάνει μ αυτό ! B)

αν μπορεί κανείς να μου πει τι να δω στι μνήμη.. να είναι DDR στα πόσα MHz? γιατί η παλιά είνια στα 166.. ή δεν παίζει ρόλο..?

Δημοσ.

Αν βρεις 2Χ1GB 400άρες (200άρες δηλαδή) τότε βάλε στην άκρη αυτό που έχεις για να κερδίσεις από τα επιπλέον MHz. Αν βρεις μόνο 1GB και το βάλεις μαζί με αυτό που έχεις θα τρέχει και αυτό στην ίδια ταχύτητα (underclocked) ;)

Δημοσ.
Αν βρεις 2Χ1GB 400άρες (200άρες δηλαδή) τότε βάλε στην άκρη αυτό που έχεις για να κερδίσεις από τα επιπλέον MHz. Αν βρεις μόνο 1GB και το βάλεις μαζί με αυτό που έχεις θα τρέχει και αυτό στην ίδια ταχύτητα (underclocked) ;)

το διάβασα 3 φορές αλλά στην 4η το κατάλαβα !!!! τι καλό !! επιτέλους αρχίζω να μαθαίνω πως λειτουργούν τα πράγματα !!! B)

να είσαι καλα, σ ευχαριστώ!!!

βουρ για 2Χ1GB 400άρες δηλαδή !!! χιχιι

Δημοσ.

Tο ξαναδιάβασα και εγώ και ομολογώ ότι δεν είναι και πολύ "χαρισματική" η διατύπωσή μου - το σκεπτικό είναι ότι τα dimm θα συγχρονιστούν στο πιο χαμηλό από τους κοινούς χρονισμούς τους (166 δηλαδή) εκτός και αν το 166άρι dimm αντέχει να παίξει στα 200 (ramm overclock)

:-)

Δημοσ.

Και ξαναλέω ότι αμα δώσεις πάνω από 20€ για αυτά τα 2gb ram μαζί με 50€ για το σκληρό..Με 170€ φτιάχνεις σούπερ συστηματάκι ολοκληρωμένο.Μην δώσεις κανα 50άρικο για τις ram για να τις πετάξεις του χρόνου..

Δημοσ.
Και ξαναλέω ότι αμα δώσεις πάνω από 20€ για αυτά τα 2gb ram μαζί με 50€ για το σκληρό..Με 170€ φτιάχνεις σούπερ συστηματάκι ολοκληρωμένο.Μην δώσεις κανα 50άρικο για τις ram για να τις πετάξεις του χρόνου..

επειδή όντως για τις μνήμες είναι πεταμένα λεφτά, θα ψάξω να βρώ τζάμπα, από κανα σαράβαλο κανενός φίλου.. από κανα πεταμένο στο εργαστήριο.. στη χειρότερη θα αγοράσω μεταχειρισμένες το πολύ να έδινα για 2 giga μέχρι 15 ευρώ αρκεί να δουλεύουν οι ριμάδες... αλλά επειδή δεν μπορείς κ να ξέρεις αν δουλεύει η όχι θα ψάξω από φίλους πρώτα.. έχεις απόλυτο δίκιο... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...