ZaaBI Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 γεία σας, έχω ανεβάσει την σελίδα μου στην forthnet πρίν την είχα σε έναν αλλόν server! ενώ πριν η mail form που είχα δούλευε μια χαρά, τώρα ξαφνικά δν παίρνω τα e-mail ενώ γρέφει mail sent succesfully εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? η μήπως έχει κατι να προτείνει? αν θέλετε δές τε την κιόλας για να καταλάβετε τι ακριβώς λέω www.zaabi.tk
GabrielConnor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 γεία σας, έχω ανεβάσει την σελίδα μου στην forthnet πρίν την είχα σε έναν αλλόν server! ενώ πριν η mail form που είχα δούλευε μια χαρά, τώρα ξαφνικά δν παίρνω τα e-mail ενώ γρέφει mail sent succesfully εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? η μήπως έχει κατι να προτείνει? αν θέλετε δές τε την κιόλας για να καταλάβετε τι ακριβώς λέω www.zaabi.tk Είσαι σίγουρος πως ο server της υποστηρίζει php;
ZaaBI Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Είσαι σίγουρος πως ο server της υποστηρίζει php; ειλικρινά υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει php o σεωερ της forthnet????
GabrielConnor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ειλικρινά υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει php o σεωερ της forthnet???? φυσικά. Έχεις hosting εκεί; Έχεις ζητήσει να εγκατασταθεί php? φτιάξε ενα phpinfo και δες αν τρέχει.
ZaaBI Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 φυσικά. Έχεις hosting εκεί; Έχεις ζητήσει να εγκατασταθεί php? φτιάξε ενα phpinfo και δες αν τρέχει. το site είναι ανεβασμένο στον ελεύθερο χώρο που δίνει στους συνδρομητές της? μονο με php info μπορώ να το τεστάρω?
GabrielConnor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ο ελεύθερος χώρος της forthnet μπορώ να σου πώ εγγυημένα πως δεν έχει php.
ZaaBI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ο ελεύθερος χώρος της forthnet μπορώ να σου πώ εγγυημένα πως δεν έχει php. έχεις μήπως να μ προτείνεις κανάν ελληνικό free hosting provider που βα προσφέρει και php??? ααα και χωρίς διαφημηστικά banner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.