Dimitris1948 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Από τα "χέρια" της Microsoft έρχεται ο πολυαναμενόμενος τίτλος Ninja Blade. Το παιχνίδι είναι ένα ενδιαφέρον κράμα του Ninja Gaiden, του God of War και του Prince of Persia. Συγκεκριμένα, έχει τις θεαματικές κινήσεις και τη φρενήρη ταχύτητα στο gameplay που είχαμε συνηθίσει από τον πρώτο τίτλο, τις κινήσεις combo και τα scripted boss fights που μάθαμε από το δεύτερο και τα υπέροχα ακροβατικά του τρίτου. Όλα αυτά, “παντρεμένα” με μεράκι, προσφέρουν στον παίκτη μία πολύ ωραία εμπειρία κατά το χειρισμό του Ken Ogawa, του κεντρικού ήρωα του παιχνιδιού. Το σενάριο του Ninja Blade θέλει τον πρωταγωνιστή να είναι μέλος μίας επίλεκτης ομάδας νίντζα, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί ολόκληρη τη ζωή τους για να αντιμετωπίσουν την απειλή ενός ιού που καταλαμβάνει το ανθρώπινο σώμα, αλλοιώνοντάς το σε κυτταρικό επίπεδο και μεταλλάσσοντάς το σε μια αλλόκοτη και αιμοδιψή ύπαρξη. Σκοπός δικός σας αλλά και της ομάδας σας είναι πάντοτε η άμεση μετάβαση στις πόλεις που έπληξε ο ιός, ώστε να εμποδίσετε την εξάπλωσή του. Πώς θα το κάνετε αυτό; Φυσικά, σφάζοντας ό,τι κινείται! Ο Ken έχει στη διάθεσή του τρία φονικά σπαθιά, το καθένα με τις δικές του ειδικές κινήσεις, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις συνθήκες. Τα ταχύτατα Twin blades είναι ιδανικά για τους γρήγορους και εύκολους αντιπάλους, το Oni-Slayer blade είναι το πιο ισορροπημένο όπλο που διαθέτει και το σπαθί Stonerender είναι το μεγάλο και αργό όπλο, που διψάει για το αίμα των μεγάλων bosses του παιχνιδιού. Τα όπλα αυτά σε συνδυασμό με τα φονικά shuriken, τα οποία ξεκλειδώνετε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, είναι αρκετά για να εξοντώσετε έναν ολόκληρο στρατό! Μελετήστε προσεκτικά τα διάφορα combo που μπορείτε να κάνετε καθώς αναβαθμίζετε τα όπλα σας, όπως ακριβώς στο God of War, και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας σταματήσει! Τα υπέροχα γραφικά του παιχνιδιού δίνουν μέσα από τις cut-scenes που χρησιμοποιούν την in-game engine μία κινηματογραφική αίσθηση, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ότι παίζουμε σε μια φουτουριστική ταινία ninja. Ιδανική επιλογή για όλους τους φίλους των παιχνιδιών δράσης.
gothrylos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κυκλοφορεί από τις 3 απριλίου. Προς τί το Θέμα που άνοιξες;
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κυκλοφορεί από τις 3 απριλίου. Προς τί το Θέμα που άνοιξες; δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου , εγώ τώρα το είδα θέμα άλλο δεν υπάρχει και έτσι άνοιξα αυτο , και μου εξηγήσεις το "προς τι" γιατί δεν το κατάλαβα
gothrylos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μην αρπάζεσαι Δημήτρη. Έτσι που το έθεσες έχεις ένα δίκιο γιατί και εγώ που το έψαξα λίγο το forum όντως δεν υπάρχει θέμα αποκλειστικά για το Ninja Blade. Στα επί του θέματος τώρα: Εγώ λίγο που το είχα παίξει πρίν κανένα μήνα μου φάνηκε πολύ καλό παιχνιδάκι. ΚΑΙ σε γραφικά ΚΑΙ σε gameplay. Τα μόνα που με χάλασαν ήταν τα υπερβολικά πολλά boss και τα button sequences κάθε τρείς και λίγο.
darksoho33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ισως ενας τιτλος που ηρθε απο το πουθενα και τα ''εσπασε'' στην κυριολεξια αξιζει 9/10 απο εμενα
Pytzamarama Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 οτι φτιαχνει η FROM για τα XBOX, να τα εμπιστευεσαι με κλειστα ματια...
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Τρομερό παιχνίδι (wanna be Ninja Gaiden)..με δυσκόλεψε λίγο σε κάποια σημεία βέβαια.
hexenlord Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 οτι φτιαχνει η FROM για τα XBOX, να τα εμπιστευεσαι με κλειστα ματια... sorry pytzama, αλλα θα διαφωνισω ελαφρως , καλο παιχνιδι απο την συγκεκριμενη εταιρεια εχω να παιξω απο την εποχη του otogi. Εξαιρεση αποτελη μονο το κρομχαουντς αν και αυτο δεν μου αρεσε σαν στυλ γενικοτερα. Η μηχανες γραφικων και το gameplay twn armored core ειναι το λιγοτερο ξεπερασμενα. Δεν καταλαβαινω τι κανει αυτη η εταιρεια. Το ninja blade σκοπευω να το παρω λιαν συντομως και απο το ντεμο που επαιξε μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα.
darksoho33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το ninja gaiden ειναι παιχνιδαρα αλλα δε μπορω να παιζω και να νευριαζω ''if u catch my drift'' δεν μπορω να καταπιεζομαι. τα παιχνιδια ειναι να σε ξεκουραζουν το Ninja blade ειναι πιο βατο και πολυ πιο διασκεδαστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.