Προς το περιεχόμενο

partition merge και ενας extra hard drive

peterako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-πολυ απλα εχω σιχαθει τα partitions στα οποια ειναι χωριζμενος ο δισκος μου εδω και περιπου 5 χρωνια (απ'το παλιο pc μεχρι και το καινουριο) και θελω να τα ενοσω. κατεβασα ενα app που λεγεται "EASEUS Partition Master 4.0 Home Edition" αλλα δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω

-πρεπει να ξερω κατι πριν εγκαταστισω εναν extra σκληρο ή ειναι απλος plug and play σαν τις ram?(βρε τα παντα εχω κανει, μονο HDD δεν εχω κανει ποτε εγκατασταση):fear:

Δημοσ.
Χρησιμοποιησε acronis disk director suite.Yes plug n'play

ωραια το κατεβασα και το ετρεξα. και τωρα τι κανω?

Δημοσ.

Στο μενου αναφέρει για διαχείριση διαμερισμάτων,

βρίσκεις την εργασία (merge) που θες και προχωράς, το πρόγραμμα έχει κατατοπιστικές οδηγίες στα βήματα της εργασίας πως να προχωρήσεις.

Καλό είναι να έχεις πάρει όμως ένα backup τα κρίσιμα

αρχεία σου.

Δημοσ.
δοκιμασε αυτό το πρόγραμμα που είναι free

Easeus Partition Manager Home Edition 4.0.1

μπα, αυτο ουτε που παρεχει την επιλογη merge

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Αγόρασα πρόσφατα ενα laptop dell.Έχει μοιρασμένο τον σκληρό δίσκο σε c και d. αλλά με τον d να τον λέει recovery και να είναι μόνο 2 gb.o c έχει όλα τα αρχεία προγράμματος κτλ κτλ. με ποιο πρόγραμμα θα μοιράσω τον σκληρό μου ώστε να είναι πιο ασφαλεσ το λαπ τοπ. μου προτείνετε κάτι;;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Καλησπέρα.Αγόρασα πρόσφατα ενα laptop dell.Έχει μοιρασμένο τον σκληρό δίσκο σε c και d. αλλά με τον d να τον λέει recovery και να είναι μόνο 2 gb.o c έχει όλα τα αρχεία προγράμματος κτλ κτλ. με ποιο πρόγραμμα θα μοιράσω τον σκληρό μου ώστε να είναι πιο ασφαλεσ το λαπ τοπ. μου προτείνετε κάτι;;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων.
external hard drive θελεις καλυτερα γιατι το αλλο θα σου τρωει χωρο απο τον εσωτερικο σκληρο δισκο. δεν διαθετω περετερο γνωσεις
Δημοσ.

Το paragon partition manager χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. Επιλέγεις το merge και ενώνεις τα partitions. Πάντα εννοείται πως κάνεις κάπου backup τα δεδομένα σου πριν ενώσεις τα partitions.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοίτα και εγώ είχα το ίδιο δίλημα με το dell xps μου:

1. Το αφήνεις όπως είναι, φτιάχνοντας ένα μεγάλο folder DATA στο C για όλα σου τα δεδομένα - έτσι μένει άθικτο το recovery parition και παίζει και η εφαρμογή dirct media,

2. Παίζεις με τα partitions, για να φτιάξεις ένα 3ο για δεδομένα. Αυτό σημαίνει οτι θα χάσεις το recovery partition direct και το direct media (αν θυμάμαι καλά θα αναγκαστείς να καταργήσεις το d όπως είναι), αλλά θα μπορείς να χειριστείς τον χώρο του δίσκου σου όπως θες.

Εγώ έκανα το 2, αλλά αν με ρωτούσες σήμερα νομίζω οτι θα προτιμούσα να το είχα αφήσει με τη λύση 1, και να παίζει το direct media και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι αν συμβεί κάτι δεν θα ξανακάνω install τα vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...