Sellers Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα...Ενώ το πρωί άνοιξε και έκλεισε κανονικά, τώρα που τον ανοίγω δεν κάνει boot..Συγκεκριμένα μου γράφει:"disc boot failure,insert system disc and press enter" Μπήκα στο bios και όπου και αν βάλω σαν πρώτη επιλογή για boot αυτό μου εμφανίζει πάλι τα ίδια,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω ούτε format.Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να γίνεται?
liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Παίξε λίγο με τα sata-καλώδια (βάλτα-βγάλτα και τα σχετικά).
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα...Ενώ το πρωί άνοιξε και έκλεισε κανονικά, τώρα που τον ανοίγω δεν κάνει boot..Συγκεκριμένα μου γράφει:"disc boot failure,insert system disc and press enter"Μπήκα στο bios και όπου και αν βάλω σαν πρώτη επιλογή για boot αυτό μου εμφανίζει πάλι τα ίδια,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω ούτε format.Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να γίνεται? http://forums.techguy.org/hardware/419986-solved-disk-boot-failure-insert.html
Sellers Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Γίνεται κάτι πολύ κουφό..Όταν ξεσυνδέω το σκληρό bootάρει από το cdrom που έχω τα xp.Ενώ όταν είμαι συνδεδεμένος μου βγάζει το προηγούμενο μήνυμα.Όσο για το link ss13 τα μηνύματα τα στέλνει άλλος για μένα και μου τα διαβάζει τώρα και δε μπορώ να το διαβάσω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ---------- Τι πιθανότητες υπάρχουν να έχει καεί ο σκληρός?
digimyth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Τι πιθανότητες υπάρχουν να έχει καεί ο σκληρός? Πολλές, πολλές, πολλές, πολλές, πολλές, πολλές, πολλές.... Δυστυχώς μάλλον κλάταρε ο σκληρός σου Και εγώ το έπαθα μια φορά ίσως από τη ζέστη... Βέβαια υπάρχει και μια πιθανότητα να έχει καταστραφεί το λειτουργικό και να μην μπορεί να κάνει εκκίνηση. Αν έχεις κάποιο άλλο υπολογιστή που να μπορούσες να τον συνδέσεις σαν δίσκο δεδομένων και να δεις αν τον βλέπει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.