Dingus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Έγω έχω πάθει το εξής περίεργο: έβαλα προχθές μια έκδοση Ελληνικών Ultimate. Πρόκειται για μια "τροποποιημένη" έκδοση με ενσωματωμενο το Service Pack 2, στην οποία μάλιστα επιλέγεις και τη γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά) στην αρχή της εγκατάστασης. H εγκατάσταση έγινε κανονικά και όλα δουλεύουν οκ, παντού λένε Windows Ultimate SP2 (στο "ο Υπολογιστής μου", στο "Κέντρο Υποδοχής", κ.λ.π.), όμως λειτουργούν σαν Home ! Eννοώ ότι ούτε το Aerο ενεργοποιείται (δεν υπάρχει καν η επιλογή στις "Ρυθμίσεις εμφάνισης"), ούτε το Windows Flip 3D λειτουργεί, κ.λ.π. Ξέρει κανείς τι "παίζει" ????
JimGer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Έγω έχω πάθει το εξής περίεργο: έβαλα προχθές μια έκδοση Ελληνικών Ultimate. Πρόκειται για μια "τροποποιημένη" έκδοση με ενσωματωμενο το Service Pack 2, στην οποία μάλιστα επιλέγεις και τη γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά) στην αρχή της εγκατάστασης. H εγκατάσταση έγινε κανονικά και όλα δουλεύουν οκ, παντού λένε Windows Ultimate SP2 (στο "ο Υπολογιστής μου", στο "Κέντρο Υποδοχής", κ.λ.π.), όμως λειτουργούν σαν Home ! Eννοώ ότι ούτε το Aerο ενεργοποιείται (δεν υπάρχει καν η επιλογή στις "Ρυθμίσεις εμφάνισης"), ούτε το Windows Flip 3D λειτουργεί, κ.λ.π.Ξέρει κανείς τι "παίζει" ???? Το home basic μονο δεν εχει aero.Μάλλον δεν έχεις την προαπετολυμενη κάρτα γραφικών για aero ή δεν έχεις κατεβάσει ακόμα κλούς drivers
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Jason 93 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Έγω έχω πάθει το εξής περίεργο: έβαλα προχθές μια έκδοση Ελληνικών Ultimate. Πρόκειται για μια "τροποποιημένη" έκδοση με ενσωματωμενο το Service Pack 2, στην οποία μάλιστα επιλέγεις και τη γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά) στην αρχή της εγκατάστασης. H εγκατάσταση έγινε κανονικά και όλα δουλεύουν οκ, παντού λένε Windows Ultimate SP2 (στο "ο Υπολογιστής μου", στο "Κέντρο Υποδοχής", κ.λ.π.), όμως λειτουργούν σαν Home ! Eννοώ ότι ούτε το Aerο ενεργοποιείται (δεν υπάρχει καν η επιλογή στις "Ρυθμίσεις εμφάνισης"), ούτε το Windows Flip 3D λειτουργεί, κ.λ.π.Ξέρει κανείς τι "παίζει" ???? Τα Home εχουν τα στοιχεια που ειπες οτι δεν εχεις (aero style,flip 3d). Και τα basic δεν τα εχουν γιατι πρωοριζονται για 16bit συστηματα. Οι λογοι για τους οποιους δεν ειναι ενεργοποιημενα ειναι αυτοι που ειπε ο JimGer πανω κατω. πες μας τι καρτα γραφικων εχεις (μπορει να ειναι αδυναμη και να μην σηκωνει το aero), αν δεν εχεις drivers κατεβασε τους και μετα βλεπουμε. λετε να φταιει το SP2?
Dingus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Πράγματι! Ήταν θέμα driver της κάρτας. Όλα ΟΚ τώρα ! Ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.