tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Όχι, δεν λέω αυτό! Σε αυτο το σημείο: Το πλαστικό της οθόνης δεν είναι "κολλημένο" πανω στο πάνελ, μένει κενό και κουνιέται.
Wavemaster Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 τότε μάλλον είναι ελαττωματικό. έχω το μικρό 3810τ και δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Πήγαινέ το πίσω.Από πού το πήρες?
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Από το Πλαίσιο είναι, αγορασμένο μόλις σήμερα. Θα το πάμε μάλλον επιτόπου πίσω. Καμιά UHU θα του βάλουν βέβαια και θα μας το επιστρέψουν
panos2000gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Από το Πλαίσιο είναι, αγορασμένο μόλις σήμερα. Θα το πάμε μάλλον επιτόπου πίσω. Καμιά UHU θα του βάλουν βέβαια και θα μας το επιστρέψουν Αυτό το κενό υπάρχει σε πάρα πολλά λαπτοπ (ειδικά σε μικρότερες διαστάσεις)...δεν είναι τίποτα αξιο λόγου, ούτε επηρεάζει σε τίποτα τη λειτουργία του λαπτοπ.
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αυτό το κενό υπάρχει σε πάρα πολλά λαπτοπ (ειδικά σε μικρότερες διαστάσεις)...δεν είναι τίποτα αξιο λόγου, ούτε επηρεάζει σε τίποτα τη λειτουργία του λαπτοπ. Σίγουρα;;; Αν το κοιτάξεις από πάνω βλέπεις.... το γραφείο. Είναι μεγάλο κενό. Αν τραβήξεις λίγο το πλαστικό φαίνονται κάτι σαν μεταλλικά μακριά pins που πιάνουν μέσα στην οθόνη (αλλά δεν εφαρμόζουν). edit: Τελικα το πήγε ο αδερφος μου στο πλαίσιο και του έδωσαν άλλο. Βέβαια κι αυτό έχει μια τάση για να ξεκολλήσει το πλαστικό (τουλάχιστον δεν είναι σαν το προηγούμενο).
georgemvg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Να πω και εγώ ένα στοιχείο για το 5810 timeline από ολιγόωρη συμβίωση μαζί του, για όσους ενδιαφέρονται. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι η ποιότητα που αποπνέει. Εγω δει ακριβότερα toshiba με φτήνότερη εμφάνιση. Το πληκρολόγιο είναι σούπερ. Το 15,6" έχει και numpad, το μικρότερα δεν ξέρω. Το κυριότερο όλων όμως, μετά την μπαταρία η οποία κρατάει πολύ, είναι ότι είναι κυριολεκτικά laptop. Δηλαδή το βάζεις στα πόδια σου χωρίς να καίγεσαι! Τα υπόλοιπα είναι απλά φορητοί υπολογιστές. Στα μείον, μία φορά είδα την οθόνη, σαν να είχε χάσει τα χρώματά της, σαν να έιχε ανεβαστεί υπερβολικά το brightness. Με επανεκκίνηση έφτιαξε. Το έκανε 1-2 φορές ακόμα μου είπε η αδερφή μου στην οποία ανήκει. Για απλές εφαρμογές γραφείου λοιπόν και ατελείωτο ξεκούραστο browsing στο κρεβάτι, πιστεύω δεν υπάρχει ποιοτικότερο και ομορφότερο λαπτοπι, και μάλιστα από την acer. Για παραπάνω απαιτήσεις, δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα. Ένα μπράβο στην acer!
aquasonic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μετα το Aspire 150 μου παραδεχτηκα την acer... Παμφθηνο και ποιοτικο (ΦΤΟΥ μην το ματιασω...) Στο κατω κατω Hannstar motherboard φορανε πολλα acer που φορανε και τα HP (dv9000... ναι αυτο που γινεται doorstop απο μονο του) οποτες που ειναι το κακο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.