Προς το περιεχόμενο

Να διαλέξω τελικά Acer Timeline???

lobit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Acer μου Μ*αμ*ει και δέρνει , όταν το αγόραζα είχα ακριβώς τον ίδιο ενδοιασμό αλλά μου αποδείχτηκε πάρα πολύ τζάμι + acer.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης στον acer μπορείς να πάρεις και επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια με 70 ευρώ για να μην νιώθεις ανασφάλεια. Αν το service το πήρε το πλαίσιο (και γω το διάβασα αυτό σε άλλο thread) και η απόκριση ειναι πιο γρήγορη αξίζει τον κόπο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το plaisio δεν εχει επισημο service για τιποτα!

Οτι εχει hardware προβλημα φευγει Quest, Cpi , Alman Hellas etc..

Το Timeline τα σπαει! Eχω εδω και 3 βδομαδες το 5810Τ!

Για εφαρμογες γραφειου ειναι οτι πρεπει, κομψο, αθορυβο και δεν ζεσταινετε!

Δημοσ.

Είχα μέχρι 18/5 τον Αcer 5673. Μέχρι σήμερα (5/7) περιμένει στο ράφι να έρθει νέο σύστημα ψύξης του επεξεργαστή απο το service της Acer! Καλά τα Αcer, αλλά άν σου πάθει κάτι ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Είχα μέχρι 18/5 τον Αcer 5673. Μέχρι σήμερα (5/7) περιμένει στο ράφι να έρθει νέο σύστημα ψύξης του επεξεργαστή απο το service της Acer! Καλά τα Αcer, αλλά άν σου πάθει κάτι ...

φοβάσαι μήπως σου πάθει κάτι τότε αυτό βοηθάει αρκετά πιστεύω... http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=11

Δημοσ.
Ο timeline έχει drivers για xp?

υπαρχουν ολοι οι drivers εκτος απο το ποργραμμα που βοηθα στην παραπανω εξοικονομηση ενεργειας

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδες νεος στο φορουμ!Σκεφτομαι κ εγω την αγορα τοθ 3810 απο e-shop με τα 2 χρονακια εγγυηση!!!Απ'οτι καταλαβα απο τα παραπανω που γραφετε το μηχανακι για αναπαραγωγη hd video , youtube και απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ δεν κολαει πουθενα, σωστα?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..!

Μήπως έχει βρει κανεις το πρόγραμμα διαχείρισης ενέργειας για XP?Στο site της acer υπάρχει μόνο για Vista.

Επίσης συγκεντρωμένους όλους τους drivers,μπορείτε να τους βρείτε εδώ:

http://komku.blogspot.com/2009/06/acer-aspire-3810t-3810tg-3810tz-xp.html

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω ασερ 5810 με σολο επεξεργαστη κ κολαει κ με το σκυρε!μηπως ξερει κανεις αν ειναι τοσο αργοι???

εχω αγανακτησει 700 ευρω τον πηρα!

Δημοσ.
εχω ασερ 5810 με σολο επεξεργαστη κ κολαει κ με το σκυρε!μηπως ξερει κανεις αν ειναι τοσο αργοι???

Στο Skype δεν αντιμετωπιζει προβλημα ο ΑΤΟΜ... κατα συνεπεια δεν υπαρχει περιπτωση ο Core2Solo να κωλυεται. Κατι αλλο φταιει και σου τρωει CPU... Ψαξε τα software σου...

Δημοσ.

Μήπως απλά είναι λίγο bloated από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές;

Πιθανότατα αύριο θα το πάρει κι ο αδερφός μου οπότε θα σου πω από πρώτο χέρι :-D

Δημοσ.
Μήπως απλά είναι λίγο bloated από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές;

Πιθανότατα αύριο θα το πάρει κι ο αδερφός μου οπότε θα σου πω από πρώτο χέρι :-D

Το πήρε τελικά. Δεν το έχουμε πολυχρησιμοποιήσει όμως ακόμα.

Έχουμε μια απορία:

Στο κάτω μέρος της οθόνης, το πλαστικό φαίνεται σαν ξεκωλλημένο (εκεί που έχει το σηματάκι της acer πάνω). Υπάρχει κενό δηλαδή ανάμεσα στο πλαστικό και στην οθόνη. Έτσι πρέπει να είναι ή έχει πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...