pisio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους Ένας φίλος μου έχει το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή του. Ενώ ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά η οθόνη το πληκτρολόγιο το ποντίκι και γενικά όλα τα μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με τον υπολογιστή δεν παίρνουν ρεύμα Στον υπολογιστή έχει CD-Rom τα οποία παίρνουν κανονικά ρεύμα. Σκέφτηκα μήπως είναι το τροφοδοτικό αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει
nickarmy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο αυτα που δεν περνουν ρεύα ειναι usb ?
pisio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω πόσα watt είναι το τροφοδοτικό αλλά θα τον ρωτήσω και θα ενημερώσω Το ποντίκι και ένα Wlan Stick usb, το πληκτρολόγιο είναι ps2
mixope71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 βάλτα σε USB με ανταπτορα να δεις αν δουλεύουν αλλιώς πρέπει να είναι μητρική δεν πιστεύω να τα βάζεις ανάποδα στις τρύπες
pisio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Το ποντίκι είναι σε usb και δεν παίρνει ρεύμα μόνο προς μία μεριά μπορείς να τα βάλεις, άρα το να τα έβαλα ανάποδα λίγο δύσκολα
freeworld Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Βγάζει κάποια ένδειξη στην οθόνη όταν ξεκινάει; Μόνο το ποντίκη & πληκτρολόγιο δεν δουλεύουν; Εάν όχι μάλλον έχει πρόβλημα η μητρική. Εάν μπορείς να βγάλετε άλλα πάνω από την μητρική και να βάλεις πίσω μόνο τον επεξεργαστή και τις μνήμες.
pisio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Η οθόνη λέει "No Signal" Ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο παίρνουν ρεύμα
freeworld Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Υπάρχει μια πιθανότητα να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και να μην δίνει σωστό ρεύμα στην ΜΒ εάν μπορείτε ή αλλάξτε προσωρινά τροφοδοτικό ή δοκιμάστε το με κάποιο tester psu. Αλλά ώς συνήθως τέτοιο πρόβλημα βγάζει η μητρική. Που σημαίνει αλλαγή.
pisio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Έχω ένα τροφοδοτικό με το οποιό μπορούμε να δοκιμάσουμε. Αύριο θα πάω να το δοκιμάσω. Άμα δεν δουλέψει και τότε σημαίνει άλλαγμα MB
pisio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δοκίμασα σήμερα με ένα δικό μου τροφοδοτικό αλλά τίποτα, άρα πάμε για αλλαγή MB Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.