S2Katana Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ποια είναι η κατάλληλη έκδοση Hackintosh για το αδύναμο HP 2133?Βασικά δεν μαπίνουν πάνω τα ΧΡ (BSOD) και αναγκαστικά θέλω να δοκιμάσω το Hackintosh.
koprodogis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μια χαρα παιρνει τα xp, ξαναγραψε το δισκακι σου με τα xp ή ακολουθα τη διαδικασια για να βαλεις τα windows μς αλλο τροπο (αν πας να τα βαλεις με usb φλασακι τα xp) Xp παιρνει κανονικα οπως και vista(εκει ειναι λιγο πανιγυρι βεβαια η κατασταση με τον σουπερ επεξεργαστη που εχει)
S2Katana Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Tα δοκίμασα όλα και έχει πρόβλημα με τα ΧΡ. Τα 7 τα ψιλοτρέχει, αλλά μέτρια, οπότε και ψάχνω Hackintosh.
koprodogis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 εγω προσωπικα το εχω με xp παντως "ελαφρωμενα" απο μενα με το nlite.(εξ αρχης ειχε suse) Το εχει προβλημα με τα xp δε μπορω να το καταλαβω, εχει αποψη το mininote δλδ και δε τα θελει ?? Για ριξτου ενα μπινελικι να στρωσει:devil:
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 προσπαθησε να δοκιμασεις καποια εκδοση με XP χωρις σπ3 , πχ με σπ2 αν παλι τα ιδια δες με σπ1 μου εχει τυχει σε καποια μηχανηματα αυτο
Angeldust Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μια χαρά παίρνει Windows XP, μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Δοκίμασε με άλλο δισκάκι (αν η εγκατάσταση γίνεται με εξωτερικό dvd) ή με διαφορετικό φλασάκι αντίστοιχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.