Finn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παίδες. Δε πάει άλλο χωρίς μηχανάκι οπότε αποφάσισα να πάρω ένα μεταχειρισμένο (δεν έχω τα λεφτά για καινούριο) στην κατηγορία του Piaggio X8. Τι να προσέξω πριν την αγορά όντας άσχετος απο μηχανές?
Septum Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παίδες.Δε πάει άλλο χωρίς μηχανάκι οπότε αποφάσισα να πάρω ένα μεταχειρισμένο (δεν έχω τα λεφτά για καινούριο) στην κατηγορία του Piaggio X8. Τι να προσέξω πριν την αγορά όντας άσχετος απο μηχανές? Αναλογα απο τι θα το παρεις..ιδιωτη η μαντρα
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πανάκριβα αυτά ρε συ γι'αυτό που μπορούν να σου προσφέρουν imho... Πόσο το βρήκες; Θες κάτι και για χρήση εκτός πόλης να υποθέσω; (edit: αν δεν το έχεις πάρει ήδη).
million_voices Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 οχι σκουτερ ρεεεεεε εκτος και αν μιλαμε μονο για πολη παρε ενα εξαρι να ντριφταρεις στα φαναρια
eSATA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 οχι σκουτερ ρεεεεεε εκτος και αν μιλαμε μονο για πολη παρε ενα εξαρι να ντριφταρεις στα φαναρια τι ειναι το εξαρι;
Finn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δε πήρα ακόμη μηχανάκι. Πλέον το σκέφτομαι για καινούριο για να γλιτώσω τυχών προβλήματα που θα εμφάνιζε ένα μεταχειρισμένο και έχω καταλήξει στο SYM GTS 250i ή στο 300i EVO Για το χωριό το θέλω το καλοκαίρι και χειμώνα πόλη(Χανιά ή Θεσσαλονίκη ή εξωτερικό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.