Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή Ubuntu CD και εγκατάσταση


luminio3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα σε ολους!!!εχω ενα λαπτοπ το οποιο εχει πανω τα vista ultimate..θελω ομως να χρησιμοποιω και τα linux,χωρις να κανω φορματ στα vista..κατεβασα λοιπον το "ubuntu 9.0.4" με καταληξη .iso και θελω να το γραψω σε ενα cd/dvd(??)και δεν γνωριζω τον τροπο..μπορει καποιος που το εχει κανει να μ πει πως γινεται?????χρησιμοποιω το nero για burn...kaι στην συνεχεια να μ εξηγησει και πως το κανω να συνυπαρχει με ta vista ωστε να τα εχω και τα δυο...με την δυνατοτητα επιλογης κατα την εναρξη του λαπτοπ!!!!καποιος "πεφωτισμενος" να μοιραστει τα φωτα της γνωσης του με εμενα!!!plzzz!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μέχρι να εμφανιστούν οι ILLUMINATI

δες αυτά

http://www.google.com/search?q=dual+boot+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+ubuntu&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=mozilla&rls=com.puppylinux:en-US:unofficial

και ψάξε και στο ubuntu-gr

http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=455

 

ευχαριστίες στον ftso

δραστήριο μέλος της ελληνικής κοινότητας ubuntu

και μέλος του insomnia

όπως και ο chek2fire

 

γιά εγγραφή με nero

Απ: download mint iso

« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 22, 2008, 03:59:54 »

 

Παράθεση από: takis στις Φεβρουάριος 19, 2008, 12:46:08

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ LINUX[MIND] ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓ. ISO.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ [ΕΓΚΥΡΗ] ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ MIND KAI ANAΛΟΓΟ ΠΡΟΓ. ISO ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

 

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Καταρχάς για να κατεβάσεις το αρχείο που θα χρησιμοποιήσεις για να καψεις το iso image θα πας στις διευθύνσεις που σου έδωσε ο ebal.

Αυτό που θα κατεβάσεις θα το κάψεις σαν iso image στον nero δηλαδή θα πατήσεις εκεί που λέει burn iso image σε ένα σκέτο απλό cd.

( αν κατάλαβα καλά τι ζητάς όταν ρωτά για κάποιο ανάλογο πρόγραμμα iso εγγραφής.)

 

Μετά θα μπουτάρεις από το cd, αφού αλλάξεις στο bios του υπολογιστή σου με F2 το από που πάει να μπει στο σύστημα αυτός.

Αυτό το cd θα φορτώσει το λειτουργικό στην μνήμη του υπολογιστή σου σαν live demo και μετά μέσα από εκεί μπορείς να προχωρήσεις ( αν θες) σε εγκατάσταση.

Αυτό ισχύει για όλα τα linux λειτουργικά που έχουν live cd.

Αν έχεις κάποια απορία, ενίοτε ξαναρωτάς.

.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...