Προς το περιεχόμενο

after sales you.gr - sony απαραδεκτο σερβις - εξυπηρετηση

Chris_85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση μετά από κάμποσες μέρες...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολα τα δικαιωματα του αγοραστη παραγραφονται στα 2 χρονια!

Αρα μπορεις.

Εξαλλου εγω το ειχα δηλωσει απο την αρχη οτι θελω τα λεφτα μου πισω. (καπου πηρε το ματι μου οτι αν δηλωσεις οτι θελεις αντικατασταση, ο πωλητης δικαιουται να προσπαθησει να στην επισκευασει, δηλ οι δυνατοτητες που παρεχει ο νομος για τον αγοραστη (αντικατασταση-επισκευη / υπαναχωρηση), λογιζονται ως 2 κ οχι ως τρεις.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι μπερδευεις τη διαταξη περι αναιτιολογητης υπαναχωρησης εντος 10 ημερων, σε ιντερνετικες αγορες..

Στη δικη μου περιπτωση ομως, προκειται περι υπαναχωρησης κατοπιν πραγματικου ελαττωματος και/η μη συνομολογημενης ιδιοτητας..

Δημοσ.

Παιδες μου προτεινουν την KDL-32 W 5740K ή την KDL-32 V 5610 ως αντικατασταση της τηλεορασης που μας αφησε χρονους. Να δεχτω καποια απ' αυτες?? Δε μπορω να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ, υπαρχει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα?

To θεμα ειναι να επιλεξω μια απ αυτες, ή να επιμεινω για την v4500/v5500?

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως η σειρά Wxxxx είναι πιο καλή...

θα προτιμούσα την W5740 μιας και είναι full hd & 100hz

Δημοσ.
πάντως η σειρά Wxxxx είναι πιο καλή...

θα προτιμούσα την W5740 μιας και είναι full hd & 100hz

Αυτο γενικα ισχυει, αλλα παλι ειναι ρισκο να την παρω χωρις να την εχω δει καπου. Την εχεις βρει σε καποιο λινκ??

• Super Moderators
Δημοσ.

google μόνο και αν κρίνω ότι την βλέπω μόνο σε Γερμανικά sites λογικά θα είναι κάποια έκδοση αντίστοιχη της W5500 αλλά για Γερμανία

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1ας μηνας κ 5 μερες απο τη στιγμη που εστειλα την τηλεοραση για σονυ...10+ μερες περιμενω την καινουρια τηλεοραση που μου εχει υποσχεθει η σονυ...προβλημα με τη μεταφορικη εταιρια η προφαση.. Και ολα αυτα εν μεσω καλοκαιριου..

Εχω και την αλληλογραφια απο την γ.γ.Καταναλωτη, οπου αναφερονται συγκεκριμενοι νομοι, και το δικαιωμα μου για υπαναχωρηση. Αν βρεθει τροπος, θα το σκαναρω.

Βεβαια το μπακαλικο, το you.gr, δεν ασχοληθηκε με τπτ, απ τη στιγμη που πηρε τα λεφτα. Και εξακολουθει να μην ασχολειται.

Ωραιες καταστασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...