darksoho33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 παντως αυτο που στην ουσια κανει το 1520 προστασια καταναλωτη ειναι να μεταβιβαζει το αιτημα σου στην you ή στην εκαστοτε you και μετα το You ειναι αναγκασμενο εντος μηνα να σου δωσει απαντηση. η οποια απαντηση θα ειναι οπως ειχα και εγω απο το e-shop και ελεγε οτι: ''την διαφορα σας θα λυσουν τα ελληνικα δικαστηρια''
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 κάνε καταγγελία και για τους τύπους στην ΓΓΚ...κόψε κώλους λέμε!
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Λοιπον θα τρελαθουμε. Παιρνει ο πατερας μου στο 1520 και του λενε δεν δικαιουσαι αντικατασταση, υπαναχωρηση ή οτι αλλο, βασει ενος νομου 200κατι, πρεπει να περιμενεις την εταιρια. Επειδη η ευγενεια δε μας εβγαλε πουθενα, πηρα το τηλ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ: ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ(δεν ηταν)??? ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΝΟΜΟ(αρθρο 540)ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ???? (δεν τον ηξερε).Του εστειλα το λινκ στο efpolis και μου λεει ''α ναι''?? Αυτος ομως ειναι μεσω αστικων δικαστηριων δεν αφορα εμποριο κτλ κτλ κτλ... (....) Η παρενθεση ειναι το τι επακολουθησε απο πλευρας μου. Τωρα κανουμε την καταγγελια δια τηλεφωνου. Χαχαχαχα βρηκα ενα παλιο μου post που περιγραφει περιπου μια αναλογη κατασταση.... Και με αποφαση της Ε.Ε. εχουν ολα τα ηλεκτροηλεκτρονικα προιοντα 2 ετη εγγυση την εχει δει κανενας ομως; Φιγουραρει στα περισσοτερα site μην πω σε ολα το 1 χρονος εγγυηση με Bold Underlines και το αναφερουν λες και μας κανουν χαρη. Τους εχει επιβληθει προστιμο ποτε;Μπορεις εσυ να βρεις το δικιο σου χωρις να πληρωσεις δικηγορο ή να μην φας την ταλαιπωρια του αιωνα; Μην μου πει κανενας καταγγελιες σε ΙΝΚΑ και τα αλλα μαγαζακια σαν αυτα γιατι μονο τα γελια με πιανουν καθε φορα που τα ακουω. Τι και αν εχω κανει πανω απο 10 καταγγελιες για σοβαρα θεματα δεν υπαρχει καμια επικοινωνια ποτε μαζι μου το inbox τους ειναι γεματο και αν πετυχω καποιον στο τηλεφωνο ειναι ο μπαρμπας που βαριεται που ζει του λες DSL και νομιζει οτι θελω τοστιερα ασε που μπορει να τα τσεπωνει απο Πλαισιο Ηλεκτρονικη Eshop και κανει την παπια.. (Και μην μου πει καποιος αποκλειεται,στην Ελλαδα ζουμε) Κουραγιο και παλι κουραγιο....
mits@kos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Σύγκρουση με τα @@ ή μετανάστευση. Δεν έχεις άλλες επιλογές. Πάτα τους φούστηδες όπου μπορείς.
Getta Robo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Λοιπον θα τρελαθουμε. Παιρνει ο πατερας μου στο 1520 και του λενε δεν δικαιουσαι αντικατασταση, υπαναχωρηση ή οτι αλλο, βασει ενος νομου 200κατι, πρεπει να περιμενεις την εταιρια. Επειδη η ευγενεια δε μας εβγαλε πουθενα, πηρα το τηλ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ: ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ(δεν ηταν)??? ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΝΟΜΟ(αρθρο 540)ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ???? (δεν τον ηξερε).Του εστειλα το λινκ στο efpolis και μου λεει ''α ναι''?? Αυτος ομως ειναι μεσω αστικων δικαστηριων δεν αφορα εμποριο κτλ κτλ κτλ... (....) Η παρενθεση ειναι το τι επακολουθησε απο πλευρας μου. Τωρα κανουμε την καταγγελια δια τηλεφωνου. Μιλα με δικηγορο φιλε μου. Εχω μιλησει με ολους τους φορεις και επαιρνα οτι απαντηση θες. Οι περισσοτεροι απο αυτους, ειναι απλοι καθημερινοι δημοσιοι υπαλληλοι που μπηκανε μεσα με τον γνωστο τροπο. Στη θεση σου (αν μπορεις δηλαδη) θα μιλαγα με δικηγορο, με σκοπο να ζητησω και αποζημίωση για τους πιθηκισμούς τους.
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 επιμενω μιλα με SONY europe παραπονουμενος για την ταλαιπωρια σου αλλιως ασπρη μερα θα δεις αμα χιονισει
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κι εγώ συμφωνώ να επικοινωνήσεις με τα κεντρικά της sony. Ανέφερε τόσο τις απαντήσεις που σου έχουν δώσει από τηλέφωνο όσο και τις καταγγελίες σε ανάλογες αρχές και τα sites που το κοινοποίησες. Δε νομίζω να επιβραβεύσουνε το ελληνικό τμήμα για τη διαφήμιση που κάνει στη μάρκα sony.
qspock Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Λυση ισως σου εδιναν απο την Sony Europe. Κι εγω τα ιδια ειχα τραβηξει με το service Sony Θεσσαλονικης (πανελλαδικως γνωστο ως το πλεον απαραδεκτο service) και μετα απο στη email Sony Europe με πηραν τηλεφωνο απο τη SONY Αθηνων, μου ζυτησαν συγνωμη και εστειλα το προιον (VCR) με δικα τους εξοδα στην Αθηνα για επισκευη. Εγω βεβαια το ειχα για ενα χρονο και δεν μου εδωσαν καινουργιο, εσυ πρεπει να επιμεινεις στην αντικατασταση. Για επιστροφη χρηματων θα ειναι θαυμα αν πετυχεις κατι τετοιο. Γενικα παντως ταρακουνηθηκαν απο το email, και σιγουρα αξιζουν θαψιματος. Το θεμα ειναι παντως οτι ετσι την γλιτωνει η you, η οποια φταιει και με το παραπανω εδω. Και δεν πρεπει να τη γλιτωσει ετσι... Μιλαμε και για κοτζαμαν αντιπροσωπια που προμηθευει και μαγαζια τωρα, οι ξεφτιλες.
john_who Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Καλά το YOU το περίμενα αναξιόπιστο, αλλά και η SONY? Μαύρο που έχουν να φάνε... Θα τους διαφημίσω παντού...
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλά, προφανώς ο άνθρωπος είναι πανάσχετος. Ο Αστικός Κώδικας (όπου ανήκει το άρθρο 540 που επικαλείσαι) είναι ένα από τα βασικότερα νομοθετήματα στην Ελλάδα. Μπορώ να πω ότι μετά το Σύνταγμα και τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα βασικά νομοθετήματα είναι ο Αστικός και ο Ποινικός Κώδικας. Αυτά καθορίζουν άμεσα ή έμμεσα τη ζωή μας σε μια συντεταγμένη κοινωνία. Ο Αστικός Κώδικας εφαρμόζεται σε όλες τις συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών. Τι σημαίνει "δεν αφορά εμπόριο", ηλίθιος είναι; Αν ένα άρθρο που αναφέρεται στην Πώληση δεν αφορά το εμπόριο, τι αφορά, τα διαπλανητικά ταξίδια; βασικα εισαι ασχετος και δινεις συμβουλες ο,τι να ναι....παλια τους λεγανε δικολαβους... καλο το μαθημα για τον αστικο κωδικα...απορω πως σου ξεφυγε ο εισαγωγικος νομος... παντα ισχυει η αρχη της ειδικοτητας οσον αφορα τον αστικο κωδικα... ολα τα υπολοιπα ειναι ιστορια... ειχα την ιδια περιπτωση με τηλεοραση samsung που χαλασε στις...14 μερες...δεν ζητησα αντικατασταση αλλα επισκευη διοτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΞΕΡΑ!!! σε 2 μερες ειχα την τηλεοραση πισω και εδω και 1,5 χρονο ειναι κορυφη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 βασικα εισαι ασχετος και δινεις συμβουλες ο,τι να ναι....παλια τους λεγανε δικολαβους...καλο το μαθημα για τον αστικο κωδικα...απορω πως σου ξεφυγε ο εισαγωγικος νομος... παντα ισχυει η αρχη της ειδικοτητας οσον αφορα τον αστικο κωδικα... [...] Συγχαρητήρια, ανέσυρες ένα θέμα όχι για να συμβάλλεις στην κουβέντα αλλά για να μου επιτεθείς προσωπικά - έχεις απωθημένα φαίνεται. ΥΓ: Τα περί νομικών τα αφήνω ασχολίαστα γιατί είναι ανάξια σχολιασμού...
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Συνεχισε εσυ να δινεις τετοιες συμβουλες στον κοσμο και μετα αναρωτησου...μα καλα...ολοι παρανομοι ειναι?αφου το λεει καθαρα ο αστικος κωδικας...χαχχαχαχα δεν ασχολουμαι αλλο,λες ανακριβειες μεγαλες...αν θελεις βεβαια μπορω αυριο να σε ταπωσω ολοκληρωτικα σε αυτο το ζητημα και να αποδειξω την νομικη σου ενδεια γιατι σημερα εχει νωρις υπνο...δικαζουμε αυριο εμεις βλεπεις... αλλα και παλι...τι να κατσω να ασχοληθω?θα μου ριξεις μπαν και θα τελειωνεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ειχα την ιδια περιπτωση με τηλεοραση samsung που χαλασε στις...14 μερες...δεν ζητησα αντικατασταση αλλα επισκευη διοτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΞΕΡΑ!!! αυτό όμως δεν είναι DoA? στο DoA δεν έχουν υποχρέωση αν το ζητήσει ο πελάτης να αντικαταστήσουν με καινούριο?
swiftech Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 οπως και να εχει το φουρουμ το βλεπει αρκετος κοσμος.. εγω πχ αρχισα να αποφευγω μαγαζια τυπου you γιατι το aftersales μετραει.. (οπως και κατι μητρικες gigabyte που αμα σου χαλασουν δεν σου δινουν καν καινουργια..)
BladeRunner Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ακου λοιπον ασχετε,γιατι δεν αντεξα και καθησα να σου γραψω για τις τραγελιες που λες... εφοσον ειναι κατι αδυνατον να επιδιορθωθει αποτελει ουσιωδες πραγματικο ελαττωμα που δικαιολογει την αντικατασταση. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ...ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΣΧΕΤΕ???ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ...ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ...ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ... ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ.....ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΑΞΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ...ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΙΚΟΛΑΒΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.