Προς το περιεχόμενο

χρεωστική κάρτα

pankol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα συμforumήτες,

θέλω να βγάλω μια χρεωστική για αγορές μέσω internet. συγκεκριμμένα σκεφτόμουνα για την εθνική τράπεζα, λόγω και του ότι έχω καi λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί. από ότι έψαξα και στο forum, οι απόψεις για την εθνική δεν είναι και οι καλύτερες, κυρίως λόγω του κακού interface στο web-banking και των υψηλών χρεώσεων που έχει. στο site τους που μπήκα και κοίταξα δεν αναφέρουν ρητά ότι έχουν χρεωστική, αλλά από ότι κατάλαβα αυτή είναι η ΕΘΝΟ-cash ή κάπως έτσι. Έχει κάποιος άλλος χρεωστική στην Εθνικλη να βοηθήσει λίγο;

εσείς τι προτίνεται να κάνω; οι περισσότεροι προτιμούν Πειραιώς, αλλά θα με βόλευε απίστευτα η Εθνική για να μην τρέχω στο ΑΤΜ να φορτώνω την κάρτα.

Δημοσ.

Eγώ πάντως μια χαρά βολεύομαι με την EΘΝΟcash και το web banking της Εθνικής.

Βέβαια για internet μια prepaid card νομίζω πως είναι πάντα η καλύτερη λύση αν και έχει κάποιο κόστος παραπάνω. Είσαι 100% εξασφαλισμένος απ ότι έχω καταλάβει. Η Κύπρου έχει prepaid.

Δημοσ.

πήρα τηλέφωνο στην εθνική να τους ρωτήσω αν γίνεται να χρησιμοποιήσεις την κάρτα Εθνο-cash για αγορές στο internet και μου είπανε όχι.

είναι αληθεια αυτό; βλακεία πρέπει να μου είπανε...

Δημοσ.

Φίλε απλά πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν έχουν κάποια χρεωστική και VISA κάρτα...

Αν ναί τότε θα κάνεις την δουλειά σου κανονικά.

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα και έβγαλα χρεωστική στην πειραιώς τελικά.

προσπαθώ να τη συνδέσω στο paypal και δεν τη δέχεται. μήπως φταίει που δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα στην κάρτα, γιατί έκανα κατάθεση αλλά στο e-banking λέει πως λόγω ημερήσιας αξίας ή κάτι τέτοιο, ότι έχω υπόλοιπο 0€.

αλλά δε θα έπρεπε να την κάνει link, απλά το confirm δε θα γινότανε. έτσι δεν είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...