21century Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Φιλοι μου, εδω σας θέλω. Στον ένα φορητό με vista SP1 αναβάθμισα το ΙΕ.7 στον Ι.Ε.8 και όλα μια χαρά. Ωστόσο ενώ πριν άνοιγε τους Ιντερνετικούς σταθμούς απο τον onradio.gr, e-radio.gr σε ξεχωριστό παράθυρο τώρα δεν συμβαίνει και υπέθεσαν ότι ευθυνόταν η Java. Τελικά δοκίμασα κατευθείαν το streaming server δικού μας σταθμού απο τον Windows media player 11 αλλά δεν το ανοίγει με τίποτα. Επειδή έχει παρατηρηθεί και σε άλλους το συγκεκριμένο πρόβλημα, διαπίστωσα ότι το ζήτημα αφορά τον WMP11 και ορισμένα στοιχεία που του λείπουν και πιθανόν κατεστραμμένα dll. Ωστόσο δεν θυμάμαι ποια στοιχεία λείπουν ώστε να τα αντικαταστήσω ή να επιδιορθώσω τον 11 αφού είναι δύσκολο να τον απεγκαταστήσω. Οπότε ακουώ προτάσεις και λύσεις...Υπόψη μόνο στο www.greekradios.gr μπορεί να ανοίξει στο ίδιο παράθυρο ο player για να ακουσω τον σταθμό που θέλω...
21century Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Καλα, κανένας δεν έχει καμια ιδεα για το πρόβλημα αυτό? Να εγκατασταθεί εκ νέου απο πάνω ο Windows media player 11?
million_voices Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 ναι αλλα θα σου ελεγα να βαλεις τα 7,θα ενθουσιαστεις σε σχεση με τα Vista και μεχρι Φεβρουαριο του 2010 θα εισαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.