ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια εχει παει κανεις στο πλαισιο τις τελευταιες 10 μερες? Τι γινεται εκει μεσα? Γιατι ολοι οι εργαζομενοι τρεχουν με ρυθμους super Mario? Σε πρηζουν τα ουμπαλα "εξυπηρετηθηκατε σωστα κυριε?. Ολα καλα με τις υπηρεσιες μας κυριε?. Ειστε ευχαρηστημενος απο τις εξυπηρετηση μας κυριε?" ΕΛΕΟΣ. Δεν ξερω για σας αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου η συγκεκριμενη κατασταση. Δεν μου δωσαν την εντυπωση δηλαδη οτι οι εργαζομενοι δουλευαν γρηγορα, μαλλον οτι δουλευαν κατω απο καταστασεις "κραταω πιστολι στο στομα σου". Αγχονομουνα και μονο που τους εβλεπα. Δεν μπορουσα να κατσω μεσα στο καταστημα να δω τα ειδη με την ησυχια μου γιατι πραγματικα ζαλιζομουνα με το να τους βλεπω να τρεχουν σαν Βεγγους. Ελεος παιδια, ειπαμε ολοι μας θελουμε γρηγορη εξυπηρετηση αλλα στα ορια του λογικου και του ανθρωπινου. Αυτο το πραγμα που ειδα δεν τιμαει καθολου το πλαισιο.
black_widow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ε λογικά τους έχουν πει ότι περιμένουν "μυστικούς πελάτες"... Γενικά σε καταστήματα πειραματίζονται υπερβολικά, πότε σε θέλουν να φέρεσαι έτσι, πότε αλλιώς. Σε ένα κατάστημα που δούλευα ( όχι Πλαίσιο ούτε του συγκεκριμένου κλάδου) μας θέλανε κάπως έτσι και αυτήν την ατάκα " Έχετε μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας;" την λέγαμε για να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας λες και δεν καταλαβαίνεις με τόσο κόσμο που εξυπηρετείς καθημερινά ποιος είναι ικανοποιημένος και ποιος όχι Συμφωνώ ότι ούτε ο υπάλληλος -"robot" αρέσει στους πελάτες ούτε ο υπάλληλος"βαριέμαι που ζω- και χάρη κάνω που σε εξυπηρετώ"...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ακριβως, παν μετρον αριστον. Παντως μετα απο αυτο που εζησα εκει μεσα τις τελευταιες 10 μερες πηγαινοντας καθημερινα για ψιλολογια μαλλον δεν παιζει να ξαναπαω ο ιδιος ως να σταματησει αυτη η κατασταση γιατι δεν μπορω ρε παιδι μου, με πιανει αγχος. Οτι χρειαζομαι θα το κανω παραγγελια στο σπιτι μου. Δεν θα χρειαζεται να βλεπω και τους εργαζομενους "ρομποτ" που τους λες και εσυ και δεν θα ξοδευω και ασκοπα τα λεφτα μου με το να βρισκομαι μεσα στο καταστημα (ξερεις, αγορες της τελευταιας στιγμης).
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Το έχω κοψει το πλαίσιο. Δεν έχει και πολλά αξιολογα πραγματα. Παραδείγματα εχω πολλά. Το πλαισιο εχει ωραιο στυλ στα μαγαζιά του και καλο καταλογο αλλα πλεον ψαχνοντας στο skroutz.gr εχω βρει πολυ καλυτερα προιοντα σε πολυ χαμηλότερες τιμές σε αλλα μαγαζιά. Κινητο το βρηκα 200 ευρω ενω στο πλαισιο 340. Γιατι να παω πλαίσιο;
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κανενα bonus δεν αξιζει αυτο το πραγμα.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 /sheep mode on Επειδή στο πλαισιο πάνε όλοι και είναι το καλύτερο ! /sheep mode off
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ένα παρόμοιο φαινόμενο είχα παρατηρήσει πριν κάποιους μήνες όταν είχα πάει σε κεντρικό κατάστημα. Όλοι έτρεχαν πέρα δώθε σχεδόν πανικόβλητοι, κάθε λίγο με ρωτούσαν αν ήθελα κάτι. Η δε κοπέλα στο ταμείο είχε ένα τεράστιο παρανοϊκό χαμόγελο, σε σημείο που αναρωτήθηκα αν έκρυβε κάνα μαχαίρι πίσω απ' τη πλάτη της. Τώρα τι να πω, ίσως να ήταν επειδή τελείωνε η εβδομάδα και όλοι ήταν χαρούμενοι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τέτοιου είδους εξυπηρέτηση, ίσα ίσα το προτιμώ από τους βαριεστημένους πωλητές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μια φορά με είχανε στείλει σε 3 διαφορετικούς ορόφους μέχρι να βρω αυτό που έψαχνα, true story.
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 /sheep mode onΕπειδή στο πλαισιο πάνε όλοι και είναι το καλύτερο ! /sheep mode off Εχω την εντυπωση πως σε θεματα εγγυησεων ειναι αψογοι..
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλα βαριεστημενο και εγω δεν τον μπορω αλλα οχι και super mario ρε παιδακι μου. Μαλιστα οταν τους ειδα ετσι για πρωτη φορα νομιζα πως εγινε κατι η πηρε φωτια το καταστημα. Τοσο πολυ μιλαμε. Για να πω την αληθεια ομως τον βαριεστημενο μπορω να τον φερω ανετα βολτα με τον τροπο μου χωρις πολλα πολλα. Αυτην την κατασταση πως την παλευεις? Τι να πεις σε αυτον/ ην που σε εξυπηρετει "καλα ρε κοριτσι μου/ παλικαρι μου σιγα σιγα, μην φας και τα μουτρα σου κιολας, μπορω να περιμενω και 5 λεπτα παραπανω". ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:34 ---------- Εχω την εντυπωση πως σε θεματα εγγυησεων ειναι αψογοι.. Αναλογα φιλος, αναλογα.
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Για να πω την αληθεια ομως τον βαριεστημενο μπορω να τον φερω ανετα βολτα με τον τροπο μου χωρις πολλα πολλα. Αυτην την κατασταση πως την παλευεις? Τι να πεις σε αυτον/ ην που σε εξυπηρετει "καλα ρε κοριτσι μου/ παλικαρι μου σιγα σιγα, μην φας και τα μουτρα σου κιολας, μπορω να περιμενω και 5 λεπτα Αν θέλω να δω κάτι με την ησυχία και έρχεται υπάλληλος και με ρωτάει αν μπορεί να με βοηθήσει κλπ του λέω συνήθως "Όχι ευχαριστώ, κοιτά απλά. Αν χρειαστώ κάτι θα σας ρωτήσω." Άνθρωποι είναι κι αυτοί, θα καταλάβουν.
gf030 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια εχει παει κανεις στο πλαισιο τις τελευταιες 10 μερες? Τι γινεται εκει μεσα? Γιατι ολοι οι εργαζομενοι τρεχουν με ρυθμους super Mario? Πριν λιγες μερες ειχαν γινει πολλες καταγγελιες στο τρωκτικο, κοινως ειχε πεσει πολυ κραξιμο και το πλαισιο δεν προλαβαινε να τα μαζεψει. Ισως αυτος να ειναι ο λογος.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Αν θέλω να δω κάτι με την ησυχία και έρχεται υπάλληλος και με ρωτάει αν μπορεί να με βοηθήσει κλπ του λέω συνήθως "Όχι ευχαριστώ, κοιτά απλά. Αν χρειαστώ κάτι θα σας ρωτήσω." Άνθρωποι είναι κι αυτοί, θα καταλάβουν. Δεν ειναι μονο αυτο. Και μονο που τους βλεπεις οτι περναν απο διπλα σου σαν συφουνες και βαριανασαινουν και αγκομαχαν και φωναζουν (μεταξυ τους) και που σε ρωταν 10 διαφορετικα ατομα το ενα πισω απο το αλλο "θελετε βοηθεια κυριε?, ειστε ικανοποιημενος κυριε?". Δηλαδη το ελεγα σε εναν και σε λιγα δευτερολεπτα βρισκοταν αλλος να ρωτησει το ιδιο. Ακριβως αυτο και στο ταμειο, η ιδια κατασταση. Να πω οτι πηγα στις 20:55 και ετρεχαν να προλαβουν για να κλεισουν παει στο διαολο αλλα οχι, τινγκα πρωι και μεσημερι διαλεγα να παω. Παντως την ωρα που εφευγα μαζι και με αλλα ατομα ακουσα οτι το ιδιο παρατηρησαν και τους φανηκε περιεργο και αυτους. Τι να πω. Το μονο που λεω ειναι οτι σιγουρα δεν μου αρεσε αυτο που ειδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.