azio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 καλημερα! εχω εδω και 7-8 μηνες ενα λαπτοπ acer aspire 5520G, και το προβλημα που παρουσιαζει τελευταια ειναι οτι μετα απο 10-15 λεπτα χρησης σβηνει αποτομα. Αν στη συνεχεια το ανοιξω σε λιγα δευτερολεπτα εχει σβησει. Μονο αν το αφησω κανα δεκαλεπτο λειτουργει ξανα κανονικα. Εχω την εντυπωση πως εχει να κανει με την αυξηση της θερμοκρασιας, αλλα ακουω κανονικα να λειτουργει το ανεμιστηρακι..Τι μπορει να φταει?
TechnoState Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 καθάρισμα του έκανες? οι αεραγωγοί έχουν καλό flow? ...εεε και εσύ acer πήρες? ...δεν το εψαχνες καλύτερα? στο θέμα, προσπάθησε να διαβάσεις θερμοκρασίες με κάποιο πρόγραμμα, προσπάθησε να το ανοίξεις για να καθαρίσεις ψήκτρα, είναι λεπτή δουλειά θέλει πολύ προσοχή. αν δεν μπορείς προσπάθησε εξωτερικά απο τους αεραγωγούς με spray η αέρα, αν και είναι ημίμετρο. Μόλις το καθαρίσεις πες μας τι έγινε... ..δεν νομίζω να είναι κάρτα, κανένα ινβερτερ η κάτι σχετικό, δεν θα είχες εικόνα καν. ..μετά απο μισό χρόνο χρήσης και, αφού θα το ανοιγα για καθάρισμα, με την ευκαιρία θα του άλλαζα και πάστα. τέλος υπάρχει και το service της acer, αν φτάσεις μέχρι εκεί τότε σου λεμε 'περαστικά και σιδερένιος'
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 καλημερα! εχω εδω και 7-8 μηνες ενα λαπτοπ acer aspire 5520G, και το προβλημα που παρουσιαζει τελευταια ειναι οτι μετα απο 10-15 λεπτα χρησης σβηνει αποτομα. Αν στη συνεχεια το ανοιξω σε λιγα δευτερολεπτα εχει σβησει. Μονο αν το αφησω κανα δεκαλεπτο λειτουργει ξανα κανονικα. Εχω την εντυπωση πως εχει να κανει με την αυξηση της θερμοκρασιας, αλλα ακουω κανονικα να λειτουργει το ανεμιστηρακι..Τι μπορει να φταει? Κατέβασε αυτό και δες τις θερμοκρασίες και πες μας τι γίνετε !! http://www.almico.com/sfdownload.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.