shootingstar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Χρησιμοποιώ windows vista και περισσότερο mozilla σαν browser. Επίσης για τα downloads χρησιμοποιώ το Flashgot .Και εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Εδώ και κάποιες μέρες με το που ανοίγω τον υπολογιστή μου εμφανίζεται ένα παράθυρο με το μήνυμα Internet explorer script error. An error has occured in the script on this page. Δίνει ένα URL http://count.zcominc.com/link/count.php?id=94&out=1 Ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω να τρέχω scripts σ'αυτή τη σελίδα και είτε πατήσω ναι είτε όχι κλείνει το παραθυρο και δεν αλλάζει κάτι. Σημειωτέον ότι όλα τρέχουν κανονικά εκτός του Flashgot που δε μου κατεβάζει τίποτα. τα δείχνει όλα σαν ιστοσελιδες. 'Εκανα επανεγκατάσταση του Flashgot αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Αν κάποιος έχει ιδέα τι συμβαίνει και μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
macxt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Λύθηκε κάνοντας τα παρακάτω: Άνοιξε το Flashget, Πήγαινε "Προβολή", Ξετσέκαρε το "Recommendation"
shootingstar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 το έκανα και αυτό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. αντί να κατεβάζει αρχεία .rar κατεβάζει ιστοσελίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.