zaxinio84 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Έχω έναν επεξεργαστή πέντιουμ 4 στα 2,8 οποίος απο την κάτω πλευρά του έχει μια ακίδα κομένη τη μισή,κ θέλω να τον χρησημοποιήσω...Μπορώ να τον χρησημοποιήσω κανονικά η υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποια βλάβη στο σύστημα μου(όπως να μου το κάψει ολόκληρο η κάποιο επιμέρους τμήμα του)
devout84 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Να σου κάψει κάτι μπα χλωμό. Το πολύ πολύ να μη δουλέυει το σύστημα. Οπότε και σ'αυτή την περίπτωση κάνεις τη cpu κομπολόι.
ahristos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τα περισσότερα απο τα ποδαράκια είναι για την τροφοδοσία και είναι κοινά. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είσαι γκαντέμης θα δουλέψει Ζημιά δεν θα κάνει πάντως.
Street-Fighter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δεν θα εχεις προβλημα για καψιμο κλπ. Αλλα μπορει να βλεπεις απο το πουθενα κανα blue screen,
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μόνο ένας τρόπος υπάρχει.... Test it..... Πάντως δες πιο πόδι έχει κοπεί και όντως για να μην δουλέψει πρέπει να έχεις γείτονα τον Μιτσοτ@κ! (σεισμόοοοοος) Τα πιν δες τα εδώ: Άσχετο: Ποιος ήταν αυτός που έβαλε καρφίτσα??
ahristos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Vcc είναι η τάση τροφοδοσίας και Vss το 0 (ή γείωση). Αν χάσουμε κάποιο απο αυτά τα ποδαράκια δεν πειράζει ιδιαίτερα αφού ενώνονται εσωτερικά. Επίσης δεν πειράζει να χάσουμε και κάποιο απο τα ποδαράκια που λέγονται NC αφού NC σημαίνει NO Connection, δεν συνδέονται πουθενά δηλαδή.
ahristos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ίσως η φωτογραφία είναι από κανένα άρθρο για overclocking. Αυτό το pin μονώνανε ή κόβανε για να δουλέψει με μεγαλύτερο από το κανονικό FSB.
zaxinio84 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Παίδες ευχαριστώ πολλύ....θα τον δοκιμάσω να δω τι γίνετε κ 8α σας πω τα μαντάτα.. Όσο για την ακίδα ειναι η Α26 Vss.... Γίνετε να τον βάλω χωρίς να κάνω φορμάτ η χρειάζετε?
eSATA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Παίδες ευχαριστώ πολλύ....θα τον δοκιμάσω να δω τι γίνετε κ 8α σας πω τα μαντάτα..Όσο για την ακίδα ειναι η Α26 Vss.... Γίνετε να τον βάλω χωρίς να κάνω φορμάτ η χρειάζετε? χωρις φορματ δεν εχει προβλημα αν δεν αλλαξεις μητρικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.