Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστής για χρήση η όχι;

zaxinio84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν επεξεργαστή πέντιουμ 4 στα 2,8 οποίος απο την κάτω πλευρά του έχει μια ακίδα κομένη τη μισή,κ θέλω να τον χρησημοποιήσω...Μπορώ να τον χρησημοποιήσω κανονικά η υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποια βλάβη στο σύστημα μου(όπως να μου το κάψει ολόκληρο η κάποιο επιμέρους τμήμα του)

Δημοσ.

Να σου κάψει κάτι μπα χλωμό. Το πολύ πολύ να μη δουλέυει το σύστημα. Οπότε και σ'αυτή την περίπτωση κάνεις τη cpu κομπολόι. :P

Δημοσ.

Τα περισσότερα απο τα ποδαράκια είναι για την τροφοδοσία και είναι κοινά. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είσαι γκαντέμης θα δουλέψει

Ζημιά δεν θα κάνει πάντως.

Δημοσ.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει.... Test it.....

Πάντως δες πιο πόδι έχει κοπεί και όντως για να μην δουλέψει πρέπει να έχεις γείτονα τον Μιτσοτ@κ! (σεισμόοοοοος)

Τα πιν δες τα εδώ:

hk08iq158zzjo13c6j6h_thumb.png

Άσχετο: Ποιος ήταν αυτός που έβαλε καρφίτσα??

Δημοσ.

Vcc είναι η τάση τροφοδοσίας και Vss το 0 (ή γείωση). Αν χάσουμε κάποιο απο αυτά τα ποδαράκια δεν πειράζει ιδιαίτερα αφού ενώνονται εσωτερικά.

Επίσης δεν πειράζει να χάσουμε και κάποιο απο τα ποδαράκια που λέγονται NC αφού NC σημαίνει NO Connection, δεν συνδέονται πουθενά δηλαδή.

Δημοσ.

Ίσως η φωτογραφία είναι από κανένα άρθρο για overclocking. Αυτό το pin μονώνανε ή κόβανε για να δουλέψει με μεγαλύτερο από το κανονικό FSB.

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολλύ....θα τον δοκιμάσω να δω τι γίνετε κ 8α σας πω τα μαντάτα..

Όσο για την ακίδα ειναι η Α26 Vss....

Γίνετε να τον βάλω χωρίς να κάνω φορμάτ η χρειάζετε?

Δημοσ.
Παίδες ευχαριστώ πολλύ....θα τον δοκιμάσω να δω τι γίνετε κ 8α σας πω τα μαντάτα..

Όσο για την ακίδα ειναι η Α26 Vss....

Γίνετε να τον βάλω χωρίς να κάνω φορμάτ η χρειάζετε?

χωρις φορματ δεν εχει προβλημα αν δεν αλλαξεις μητρικη:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...