nibakou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. χθες μου ήρθε ένα φλασακι 16gb απο ebay. το βάζω στον υπολογιστή όλα καλά ρίχνω μέσα και μερικά mp3, για ένα mp3 μου έβγαλε ένα μνμ αλλά δεν θυμάμαι τι έλεγε, για να δω πως τα παει και με την ταχύτητα οκ, βάζω μετά να τα ακούσω εντάξει. μετά όμως που πήγα να τα σβήσω μου έλεγε ότι έχει προστασία εγγραφής κανενα διακοπτάκι όμως δεν είχε, πήγα να του κάνω φορμάτ τίποτα, μετά κι αποκει μόλις άνοιγα τον πρώτο φάκελο απο το φλασάκι κολούσε το παράθυρο "ο υπολογιστής μου". μπορώ να το φτιάξω; ευχαριστώ
caution Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 ...ξαναφτιάξε το partition και δώσε και κανένα link μήπως έπεσες σε απάτη
nibakou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 λοιπόν το link είναι αυτό http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270400316530&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:US:1123 όσο για το partition βοήθησε με λίγο, πιο πρόγραμμα θα χρειαστώ
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Από το disk management μέσα στο administrator tools θα σβήσεις το partition και θα φτιάξεις ένα καινούργιο. Προσπάθησε να αντιγράψεις μετά 15+GBs και δες αν μπορείς να τα προσπελάσεις...
nibakou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 κάνω δεξί κλικ πάνω και διαγραφή διαμερίσματος αλλά δεν κάνει τίποτα.
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Τι δεν βγάζει κανένα μήνυμα δηλαδή; Format γίνεται;
nibakou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ναι κανένα μνμ, σαν να μην το πάτησα. και format όταν κάνω γρήγορη περιμένω κανένα λεπτό και μου λέει "τα windows δεν μπορούν να την ολοκληρώσουν" και όταν δεν βάζω την γρήγορη δείχνει ότι φωρτώνει φτάνει στο 100% και μου βγάζει το ίδιο μνμ.
freeworld Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ουπς με πρόλαβες. Διαμόρφωση κάνει αντί διαγραφή; Μπορείς να του αλλάξεις και γράμμα μήπως δεν έχει μπλοκάρει κάτι από τα win. Άστο επάνω στον Η/Υ και φόρτωσε κάποια live διανομή Λινουξ και δες από εκεί μπορείς να το δείς. Επίσης μια άλλη πρόταση είναι το hiren.
nibakou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 κάτι έγινε με την αλλάγή του γράμματος. μπορώ και μπαίνω μέσα και ακούω κανονικά τα τραγούδια. και εκεί που έλεγε όταν έκανα διαμόρφωση "τα windows δεν μπορούν να την ολοκληρώσουν" τώρα μου βγάζει το μνμ ότι διαθέτει προστασία εγγραφής. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ---------- να γράψω δεν μπορώ να σβήσω δεν μπορώ γιατί έχει προστασία. λέτε να έχει διακοπτάκι και να μην το βλέπω; το περίεργο έιναι ότι στην περιγραφή του προιόντος λέει ότι διαθέτει.
nibakou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 όχι δεν νομίζω αφού τα τραγούδια παίζουν κανονικά αρα έχει μνήμη. ωραίο πάντως!!!
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ...το θέμα είναι αν έχει όση μνήμη λέει ότι έχει, γι' αυτό και σου είπα να γράψεις 15+ GBs και μετά να δεις αν μπορείς να τα προσπελάσεις (ή αν είναι corrupted)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.