Προς το περιεχόμενο

malware

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ζητάω εκανα format k έχω το έξεις πρόβλημα κάθε φορα που ανοίγω τον υπολογιστή μου και φορτώνει στα windows, αυτόματα ανοίγει cmd.exe παράθυρα, και μάλιστα συνεχόμενα κάθε 2-3 δευτερόλεπτα... τα κάνω ένα δεξί κλικ, close group (καμια10-15) και μετά ξαναβγαινουν

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]

© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Konstantinos>

και μου λέει να πληκτρολογήσω κάτι, τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά help please είναι σπαστικό πράγμα !!

Ορίστε και μια εικόνα

http://img150.imageshack.us/img150/1663/problemw.jpg

EDIT: Μετά άνοιξα το πρόγραμα Tune UP Utilities στην επιλογή start manager(για να δω ποιές εφαρμογές ξεκινάνε όταν ανοίγω τον υπολογιστή) και μου έχει αυτό το πρόγραμα και ένα άλλο (τα υπογραμμισμένα που έχω στιν εικόνα κάτω) και όταν πάω να τα κάνω disable (Να μην ξεκινάει) λέει αυτό:

(Τώρα λες και γίνεται επίτιδες δεν γίνεται upload εικόνας σε κανένα site...)

Τα βρίκα χειροκίνητα τα αρχεία και όταν πάω να τα διαγράψγω λέει αν είμαι σίγουρος οτι θέλω να τα διαγράψω και είναι αρχεία του system32 κτλ... να τα διαγράψω?

Πάτησα στο google για τα 2 αυτά αρχεία και έγραφε ότι είναι worms trojans κτλ, και μ έβγαλε να κατεβάσω ένα Prevx 3.0 που κάνει scan γι'αυτά, τα βρήκε αλλά δεν τα σβίνει γιατί θέλει License Key :@ :@!!!!

"ZQOSYS32.EXE"

Malicious Software

"FMNUPD32.EXE"

Cloaked Malware

Δημοσ.

Όταν έκανες φορμάτ πέρασες πρώτα τους οδηγούς του chipshet, της vga και μετά έκανες τα απαραίτητα win updates και antivirus updates; Αν ναι, θα πρέπει σε αυτή την φάση να μη σου πετούσε τα παράθυρα του dos. Μήπως μετά πέρασες από εξωτερικό σκληρό μολυσμένα αρχεία ή κατέβασες από το internet τίποτα που είχε ιό. Με καθαρή εγκατάσταση win και drivers μόνον, πολύ δύσκολο να σου το κάνει, εκτός και αν όσο έκανες format ήσουν στο internet συνδεδεμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...