Προς το περιεχόμενο

προβλημα με windows explorer!

mygodd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα εκανα εγκατασταση διαφορα προγραμματα κ ξαφνικα ολο το pc μου εχει μπλοκαρει.δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για το ποιο προγραμμα φταιει αλλα μολις κανω restart μ λεει πως υπαρχει καποιο προβλημα με το Style XP application οποτε υποθετω πως φταιει αυτο.το θεμα ειναι πως δεν μπορω να το κανω ουτε uninstall ουτε τπτ γτ απλα οποιο φακελο κ να ανοιξω οπου κ να παω μ λεει οτι ο windows explorer εχει σταματισει να λειτουργει κ μου τα κλεινει ολα.δεν μπορω ουτε σε φακελο με εικονες να παω! μονο internet k msn..ας βοηθησει καποιος,ευχαριστω

Δημοσ.

Ανοίγεις με CTRL+SHIFT+ESC τον Task Manager, πηγαίνεις στο μενού File > New Task (Run...), εισάγεις "appwiz.cpl" και Enter. Θα πρέπει να ανοίξει το Add/Remove Programs applet του Control Panel, απ' όπου μπορείς να απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα που έκανε τη ζημιά...

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις ούτε με τον παραπάνω τρόπο, safe mode + system restore (αν χρειαστεί).

Δημοσ.

παταω enter αλλα παλυ μ βγαζει οτι ο windows explorer επρεπε να κλεισει γτ σταματησε να λειτουργει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:57 ----------

τι ειναι το safe mode k to system restore κ πως γινονται??

χανω τπτ απο αυτα π εχω στο pc??

Δημοσ.

restart, κατά την διαδικασία του boot πατάς F8.

Σε βγάζει σε μία οθόνη με επιλογές boot, διαλέγεις safe mode (ασφαλής λειτουργία, αν είναι ελληνικά).

Με αυτήν την επιλογή το λειτουργικό φορτώνει μόνο τα άκρως απαραίτητα.

Σε αυτά δεν είναι σίγουρα το πρόγραμμα που σου δημιούργησε το πρόβλημα.

Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις, και να κάνεις reboot.

Αν δεν δουλέψει συζητάμε για system restore.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...