Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 To The Mentalist αρεσε παιδια σε κανεναν? αρκετά και αν θυμάμαι καλά είχε και καλές θεαματοκότητες στην Αμερική άρα δεν νομίζω να φάει cancel
john1987 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εγω το θεωρω σταθερα αξιοπρεπες με καποιες εξαρσεις. Το Southland το κοψανε?
PavelX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Scrubs - Από την 1η μέχρι και την τελευταία season τα επεισόδια είναι ένα κ ένα. Στο υπογράφω. Jan Itor. Dexter - δεν βαριέσαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Boston Legal - ούτε σε κωμωδία δεν έχω ρίξει τόσο γέλιο Big Bang Theory - Αν είσαι geek θα το λατρέψεις
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Πλάκα πλάκα δεν είδα να ειπώθηκε.. και είναι και από τις αγαπημένες μου.. One Tree Hill Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ μπορώ να πω.. Ενώ αρχικά βλέπεις μια παρεούλα με λυκειόπαιδα σε μια απλή διαμάχη μεταξύ 2 αδερφών, στην τελική παίξαν τρελά σενάρια που δεν περίμενα με τίποτα να δω! Δεν έχει περίσσιες σκηνές, έχει μια σχέση με το basket (δεν στηρίζεται πάνω σε αυτό. Εγώ το basket το θεωρώ homo και πάλι με ευχαριστούσαν οι σκηνές του), είναι ωραία γραμμένο και παιγμένο, με όμορφα πρόσωπα (σερνικά/θηλυκά, κανένα φύλο δεν μένει παραπονεμένο ) και πέρασα γενικά ωραία τις ώρες μου μαζί του. Try it out λοιπόν.. (Δικές μου αγαπημένες σειρές πέρα του One tree hill είναι οι -κλασσικές πια-: Dexter, PB, Lost, Friends (και πολλές άλλες αλλά αυτές που ανέφερα είναι πιο αγαπημένες) HF P.S: Τώρα είδα ότι το Topic το έκανε ο Ghery. Λογικά δεν θα του αρέσει αυτή που πρότεινα επειδή είναι ολίγον weirdo αλλά θα την αφήσω για κάποιον άλλον που ψάχνεται.. /Μαρία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 One Tree Hill= too much drama δύσκολα θα το αντέξει...
Mr V Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 ελεος εχεις δει ολες αυτες τις σειρες και θελεις κι αλλο........σου προτεινω να μην δεις καμια αλλη καινουρια σειρα και να ασχοληθεις με τπτ αλλο...
chill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το fringe γίνεται καλύτερο όσο περνάει ο καιρός. Και εμένα αδιάφορο μου φάνηκε στην αρχή αλλά πλέον περιμένω με αγωνία τη 2η σεζόν. Και το true blood είναι απίστευτο. Έχω δε την εντύπωση πως ο δεύτερος κύκλος θα είναι πολύ δυνατός, τουλάχιστον αυτό μου δείχνει μετά τα 2 πρώτα επεισόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.