nikos21aek Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Arrested Development +1..και My Name Is Earl από εμένα..xax0a0xax0 hey crabmann.. A!Και Joey αν σου αρέσει ο χαρακτήρας από τα φιλαράκια πολύ..
ssof Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μου αρέσουν οι εξής σειρές:Heroes Lost Prison Break House MD Greys Anatomy The Big Bang Theory How I Met your Mother Reaper Greek My name is Earl Desperate Housewives Weeds Nip/Tuck Pushing Daisies Terminator Carnival Μπορεί να έχω ξεχάσει και μερικές,αν μπορείτε προτείνετέ μου μερικές σειρές να ξεκινήσω που να μοιάζουν με κάποιες από τις παραπάνω.Ευχαριστώ. Damages Φοβερή σειρά για να καταλάβεις το γούστο μου, θεωρώ φοβερές σειρές τις παρακάτω 24h Lost Prison Break The Big Bang Theory How I Met your Mother Damages
john1987 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ναι αλλα το Damages επεσε πολυ στη δευτερη σαιζον κατα τη γνωμη μου. Σιγουρα ειναι κατι ποιοτικο βεβαια.
pipiris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Friends και ξερο ψωμι. Αν οχι η καλυτερη κωμικη σειρα σιγουρα απο τις καλυτερες. Το joey κατι λεει αλλα δεν το φτανει. Μπορεις να δοκιμασεις να δεις το Doctor Who, που θεωρω πολυ καλη σειρα με πολυ μυστηριο, καθως και το Torchwood που εχει σχεση με το προηγουμενο αλλα καλυτερα να το δεις αφου προχωρισεις αρκετα στο προαναφερθεν. Υστερα μια σειρα σε heroes φαση(πιο σοβαρη ομως και με πολυ μυστηριο... βασικα καλυτερη ειναι για μενα) αν και ξεκινησε πριν απο αυτο ειναι το The 4400 το οποιο δυστηχως δεν συνεχιστικε μεχρι να τελειωσει η υποθεση οποτε το τελος ειναι και μαλλον θα ειναι για παντα αγνωστο. Παντως μπορεις να δοκιμασεις και καποια anime οπως: One Piece, Bleach, Naruto και τα φοβερα(και συντομα σε σχεση με τα αλλα) Death Note(απιστευτη πλοκη) και το Hellsing(πολυ δραση και ακομα περισσοτερο [οσο δεν φανταζεσαι] αιμα). Να ξερεις παντως τα πρωτα 3 εχουν απειρα επεισοδια(405 το one piece και ειναι ακομα στην μεση) αλλα ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει. Αμα θυμηθω αλλα θα πω
Deponakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ενταξει εκτος απο friends που δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει δει εστω ενα επεισοδειο η σειρα που ειναι τελεια ειναι το SuperNatural!!!!!!!!! Παιδια χωρις πλακα 4 season και δεν μπορω να περιμενω τον Σεπτεμβρη :p
tzinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 στο damages γουσταρεις να βλεπεις εξυπνο σεναριο και φοβερους ηθοποιους, απλα βγαζει αλλη ποιοτητα. Το ιδιο ειναι και το breaking bad, ισως η καλυτερη σειρα που εχει βγει τελευταια απο τοσο μικρο καναλι. Ο πρωταγονιστης πηρε και emy
QSpec Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Κάνω μια γρήγορη αναφορά σε 2 κωμικές σειρές, πολύ ιδιαίτερες, ή θα τις λατρέψετε ή θα τις μισήσετε. Ενα συμπέρασμα που έχω βγάλει κρίνοντας από φίλους είναι πως αν σας αρέσει το Family Guy μάλλον θα σας αρέσουν κι αυτές. It's always sunny in Philadelphia 4 seasons Πιάνουν διάφορα κοινωνικά ζητήματα και τραβάνε από τα μαλιά μέχρι να μην μείνει τρίχα. Από 2η season μόνιμος και ο De Vito. Testees 1 season Πάλι τραβηγμένα πράγματα αλλά με την δικαιολογία πως οι χαρακτήρες είναι πειραματόζωα. Και οι 2 παραπάνω είναι περισσότερο κωμωδίες καταστάσεων αλλά εγώ το θεωρώ αγνό χιούμορ (χωρίς τα ηλίθια γελάκια του κοινού). Sidenote το "The Chaser's War on Everything". Αυστραλέζικη σατιρική εκπομπή για την επικαιρότητα. Παρόλο που είναι αρκετά παλιά, και η επικαιρότητα της Αυστραλίας δεν είναι οικεία σε εμάς, πέθανα στο γέλιο. 6 τύποι, χωρίς όρια, που κάνουν πλάκα σχετικά με τα πάντα που μπορεί να πάνε στραβά σε μια χώρα. Για να πάρετε μια ιδέα ψάξτε λίγο στο youtube και δείτε μερικά αποσπάσματα. ΥΓ: Από δραματικές, Life. Αξίζει.
gherudos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Έδωσα 2η ευκαιρία στο supernatural και μπορώ να πώ ότι από το επεισόδιο 9 και μετά έμεινα λαλάκας!!! Το fringe δεν μπορώ με τίποτα να το ξαναρχίσω με μια λέξη θα το περιέγραφα eww(ίου που λέει και η Φοίβη από τα φιλαράκια ).
tzinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 It's always sunny in Philadelphia ειμαι λιγο πριν τελειωσο την πρωτη σεζον αλλα εχω μεινει σε αυτο το σημειο μηνες! Καλυτερευει οσο προχοραει και την προτεινο και εγω απο αυτα που ειδα. Δεν ειναι σουπερ αλλα εχει την πλακα της. Testees το εκοψα μετα απο 2 επεισοδια. Νομιζω κοπηκε γενικος η σειρα (η οχι?) Να προτεινω οπου το βρειτε να βλεπετε The soup. Δεν ειναι ακριβως σειρα απλα καυστικη κριτικη απο διαφορα reality και καμενες αμερικανικες σειρες με τον παρουσιαστη να δινει ρεσιταλ, σε σημειο που νομιζω οτι πλεον εχει γινει διασημος αφου τον βλεπω καλεσμενο σε πολλα talk shows και περνει και μικρους ρολους σε καινουριες ταινιες. Οσοι εχουν και νοβα το δειχνει στο E entertainment.
nikos21aek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Έδωσα 2η ευκαιρία στο supernatural και μπορώ να πώ ότι από το επεισόδιο 9 και μετά έμεινα λαλάκας!!! Welcome to the club!Και που να πας στην 4η.. Πήγαινε imdb και δες πως λέγεται το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν..να πάρεις μια ιδέα.. Από τις λίγες σειρές που season1<season2<<season3<<<<season4
karolos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ωραια σειρα το damages, ποιοτικη με ωραιο σεβαριο και σκηνιθεσια, μου αρεσε ο τροπος που συνδεονταν τα before kai after μερικους μηνες!!!Αλλα στη δευτερη σεζον δεν με κρατησε. Το εχω πρατησει καπου στο 6ο επισοδιο. Γενικα παντως θα την προτεινα. Εχει δει κανεις την κωμικη σειρα curb your enthusiasm? θελω κανα review...
mindtrapper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Για κωμωδία δείτε και το "The Class". Μια σαιζόν είναι και αρκετά αστεία κατά τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.