Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για σειρά

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

^^^ μολις το αρχισα και δειχνει αρκετα ποιοτικο(βλεπε HBO)

διαμαντακια που δεν εχεις στην λιστα

office

Το αμερικανικο ή το αγγλικο?Εγω εχω δει το original και απλα ο Ricky Gervais σπερνει οπως και ολη η σειρα.Το αμερικανικο δε το εχω δει καθολου.Λεει και αυτο αρκετα?

Δημοσ.

Fringe:Η μεγαλύτερη πατάτα του αιώνα,κατάφερα και είδα 4 επεισόδια με το ζόρι δεν πήγαινε άλλο.

.....

Battlestar Galactica:Είναι πολύ παλιό νομίζω και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω,είδα όμως το Caprica και ξετρελάθηκα.

Το Fringe μην το αφησεις.Κι εγω και οι περισσοτεροι, στα πρωτα επεισοδια κοβαμε φλεβες, η σειρα σχεδον δεν βλεποταν.Παρ'ολα αυτα μετα που μπαινει στη μυθολογια γινεται εξαιρετικα ενδιαφερον.Γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη και να του δωσεις μια 2η ευκαιρια.Ειδικα τα τελευταια επεισοδια αφηνουν τρομερες υποσχεσεις για την 2η σαιζον.

Οσο για το BSG, μηπως το μπερδευεις με την παλια σειρα του 70?

Επειδη λες οτι ειναι πολυ παλιο, αλλα μιλαμε για το "remake" που ξεκινησε 2003.

Εγω την ξεκινησα πριν μια εβδομαδα.Μετρια τα miniseries και η 1η σαιζον αλλα απο την 2η και μετα φτιαχνει.Εχει οντως τα φοντα να γινει μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει, οπως ακουω δεξια και αριστερα..

Δημοσ.
Το αμερικανικο ή το αγγλικο?Εγω εχω δει το original και απλα ο Ricky Gervais σπερνει οπως και ολη η σειρα.Το αμερικανικο δε το εχω δει καθολου.Λεει και αυτο αρκετα?

Αν και προτιμώ το αγγλικό,βρήκα καλό και το us. Στην πορεία αποκτά διαφορετικό ύφος και ο Carrell το'χει για τέτοιο ρόλο.

Btw,το HBO ετοιμάζει animated series για το podcast των Gervais,Merchant,και Karl Pilkington.

Επίσης,να προτείνω και The Riches με Eddie Izzard. Είδα ότι είχε γράψει ο tzinos γι'αυτή,αλλά γενικά δεν ακούστηκε πολύ. Απ'τις σειρές που κακώς κόπηκαν,imo. Πριν έξι μήνες ο Izzard είπε ότι ίσως γίνει ταινία αλλά δεν υπάρχουν νέα από τότε.

Δημοσ.
Το Fringe μην το αφησεις.Κι εγω και οι περισσοτεροι, στα πρωτα επεισοδια κοβαμε φλεβες, η σειρα σχεδον δεν βλεποταν.

Πόσα είναι τα "πρώτα επεισόδια"? :P Γιατί λέω να το ξεκινήσω. Έχω δει ήδη τα πρώτα 20' :P

Έχω κατεβάσει τις άπειρες βέβαια, πρέπει κάπως να γεμίσει το κενό του lost μέχρι τον Φλεβάρη :P

Δημοσ.

Τα "πρωτα επεισοδια" ειναι γυρω στα 8 αν θυμαμαι καλα...

Δεν ειναι ΚΑΙ τα 8 χαλια, μερικα βλεπονται ανετα. Επισης, αν και αυτοτελη τα περισσοτερα συνδεονται και εχουν hints για την γενικοτερη μυθολογια η οποια αρχιζει σιγα σιγα απο το 10 και μετα...

Δημοσ.

Απο οτι ειδα δεν εχουν αναφερθει οι 2 καλιτερες σειρες κατα γνωμη μου (και εχω δει αρκετες :)) The Wire, Shield. αν δεν εχεις δει αυτες δεν εχεις δει τπτ

Δημοσ.

Α καλα οντος, μαλακια. Κορυφαιες σειρες και οι δυο απο τις λιγες που αξιζει να επενδυσεις αφθονο χρονο διοτι ειναι ολοκληρωμενες ιστοριες που κανανε τον κυκλο τους οπως επρεπε και ηθελαν οι δημιουργοι τους Ακρως ρεαλιστικες, ωμες, διδακτικες, καταπληκτικο ακτινγκ και χαρακτηρες......ειναι και οι δυο σαν να διαβαζεις ενα best seller αστυνομικο δραμα με 800 σελιδες λολ. To the shield ειναι η μοναδικη σειρα στην οποια σε ενα επεισοδιο εκλεγα σαν μικρο κοριτσακι απο το δεσιμο που ειχα με τους χαρακτηρες και το τι μολις ειχε συμβει (με την χειροβομβιδα, you know). Αυτη ειναι η μαγεια μιας σειρας, το ποσο σε εχει αποροφησει.

Τhe riches, επισης πολυ καλο και εντελως παραμελημενο απο τους περισοτερους. Αλλα δυστηχος κοπηκε στις 2 σεζον

Δημοσ.

Ρε παιδιά και γώ στην ίδια φάση αναζήτησης είμαι. Μόλις τέλειωσα supernatural και δε ξέρω τι άλλο να δώ. Καμιά καλή κωμωδιούλα στιλ friends/supernatural παίζει? Κάτι αντίστοιχο σε family guy (εκτός από τον τελευτίο κύκλο που το έχουν ξεφτιλίσει πια με τα gay υπονοούμενα). Μακριά απο south park, τα απαιχθάνομαι , δεν ξέρω γιατί.

Τέλος, πήγα πέρσι το καλοκαίρι να δω dexter. Ούτε στα μισά του πρώτου επεισοδίου δεν έφτασα, με πήρε ο ύπνος! Μια απ τα ίδια και για το the shield....

Λοιπόν μια μίνι λίστα(μην ανοίγω άλλο τοπικ)

Friends

How i met youe mother

Family guy

Terminator the sarah conor chronichles

X-files

Supernatural

Heroes

Lost (μέχρι την 3η σεζον 11 επ, απο κεί και πέρα έκοψα φλέβα)

House MD

Desperate Housewives

Σκέφτομαι να ξεκινήσω prison break, είχα δεί κάποιοα επεισόδια στην tv και μπορώ να πώ έχει αρκετό ενδιαφέρον. Αλλά θα προτιμούσα κάτι σε κωμωδία.... Ακούω προτάσεις THX!

Δημοσ.
Α καλα οντος, μαλακια. Κορυφαιες σειρες και οι δυο απο τις λιγες που αξιζει να επενδυσεις αφθονο χρονο διοτι ειναι ολοκληρωμενες ιστοριες που κανανε τον κυκλο τους οπως επρεπε και ηθελαν οι δημιουργοι τους Ακρως ρεαλιστικες, ωμες, διδακτικες, καταπληκτικο ακτινγκ και χαρακτηρες......ειναι και οι δυο σαν να διαβαζεις ενα best seller αστυνομικο δραμα με 800 σελιδες λολ. To the shield ειναι η μοναδικη σειρα στην οποια σε ενα επεισοδιο εκλεγα σαν μικρο κοριτσακι απο το δεσιμο που ειχα με τους χαρακτηρες και το τι μολις ειχε συμβει (με την χειροβομβιδα, you know). Αυτη ειναι η μαγεια μιας σειρας, το ποσο σε εχει αποροφησει.

Τhe riches, επισης πολυ καλο και εντελως παραμελημενο απο τους περισοτερους. Αλλα δυστηχος κοπηκε στις 2 σεζον

ο αγαπημενος μου χαρακτηρας αυτος που λες. Και ειχα μεινει με την εξελιξη.

Δημοσ.
Ρε παιδιά και γώ στην ίδια φάση αναζήτησης είμαι. Μόλις τέλειωσα supernatural και δε ξέρω τι άλλο να δώ. Καμιά καλή κωμωδιούλα

θα προτιμούσα κάτι σε κωμωδία.... Ακούω προτάσεις THX!

Arrested Development

Δημοσ.

Kι από μένα The Shield..

Iσως η μοναδική σειρά που από το πρώτο ως το τελευταίο

δευτερόλεπτο(και μιλάμε για 7 σεζόν),σε κάνει να μην ξεκολάς

από την ένταση και την αγωνία..

Όποιος δει το πρώτο επεισόδιο μέχρι το τέλος του,

σίγουρα δεν θα την προσπεράσει.

Οι ερμηνείες σε κάποια επεισόδια βοηθούντως και των guest

Glenn Close,Forrest Whitaker είναι σε δυσθεώρητα ύψη ακόμα

και για τα κινηματογραφικά στάνταρ,ενώ ο ελληνοαμερικανός

πρωταγωνιστής της σειράς Michael Chiklis δίνει ρέστα..

Για μένα μαζί με The Wire,Lost και Sopranos είναι οι καλύτερες

σειρές που προβλήθηκαν την τελευταία δεκαετία.

Αν πάλι μιλάμε για κωμωδία,ρίξτε και μια ματιά στο πολύ καλό

The Big Bang Theory..

Δημοσ.

Αν πάλι μιλάμε για κωμωδία,ρίξτε και μια ματιά στο πολύ καλό

The Big Bang Theory..

the big bang theory...ήρθε απο το πουθενα και με άφησε μαλάκα! Απίστευτη σειρά, ελπίζω να δούμε και season 3 και να μην το κόψουν τα ratings;)

Δημοσ.

ρε γαμωτο γιατι δεν μου αρεσε καθολου εμενα το big bang?? του εδωσα 4-5 επεισοδια αν θυμαμαι καλα αλλα δεν το αντεξα. Δεν με τραβηξανε οι χαρακτηρες ουτε ολο το σκηνικο με τους νερτζουλες και την σεξι γειτονισα.

Για κομωδια περα απο τις γνωστες που προτεινουν ολοι (office, my name is earl, arrested development, how i met your mother....) Θα επιμεινω σε κατι λιγοτερο δημοφιλες που τουλαχιστον στην πρωτη σεζον σπερνει και ειναι κατι εντελος διαφορετικο. Flight of the Conchords, ειδικα τωρα καλοκαιρακι φανταζει ιδανικη η σειρα που δεν υπαρχει και τιποτα. Εντελως ιδιαιτερο χιουμορ, στο στυλ το wacky kai akward και γεματο με χιουμοριστικα τραγουδια παρωδιες. Εχει μερικες στιγμες οχι και τοσο επιτυχημενες αλλα την περισοτερη ωρα ειναι απολαυστικο. Jermaine kai bret (νεοζηλανδοι!) ειναι φοβεροι και ειναι και πραγματικο group και ψαξτε και live performances απο youtube. Πλεον ειναι παντα sold out και εχουν γινει πολυ δημοφιλης στην αμερικη.

More info here, εχω ηδη τοπικ. Πολλα βιντεακια για να παρετε μια ιδεα στο τι στυλ ειναι

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298586&highlight=Flight+of+the+Conchords

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...