gherudos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μου αρέσουν οι εξής σειρές: Heroes Lost Prison Break House MD Greys Anatomy The Big Bang Theory How I Met your Mother Reaper Greek My name is Earl Desperate Housewives Weeds Nip/Tuck Pushing Daisies Terminator Carnival Μπορεί να έχω ξεχάσει και μερικές,αν μπορείτε προτείνετέ μου μερικές σειρές να ξεκινήσω που να μοιάζουν με κάποιες από τις παραπάνω.Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 τα Fringe, Supernatural, Battlestar Galactica, Boston Legal, Dexter από μένα
frenzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Fringe και Dexter δε θα χάσεις το χρόνο σου, το Rescue Me είναι πολύ καλό επίσης σε φάση House αλλά με αντιήρωα πυροσβέστη
Bspus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Απο αστυνομικες αν ενδιαφερεσαι υπαρχουν τα numb3rs και criminal minds. CSI δεν προτεινω αν και μ'αρεσει γιατι οι πιο πολλοι το βαριουνται Επισης το True blood εαιναι κανουριο και πρωτοτυπο. Με βρυκολακες αλλα πιο δραματικο παρα περιπετεια.
nikos21aek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Supernatural ftw Αν κάνεις λίγο υπομονή στα πρώτα επεισόδια που είναι ψιλοαυτότελη θριλεράκια και παρουσιάζουν την μυθολογία της σειράς και τους κανόνες μετά το 1χ10 δεν θα ξεκολλάς.. ελληνικά
NOMIKOS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Επισης το True blood εαιναι κανουριο και πρωτοτυπο. Με βρυκολακες αλλα πιο δραματικο παρα περιπετεια. ++++1 άρχισε και ο β) κύκλος τώρα καταπληκτικό.
sheik Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Fringe και Dexter. Το 1ο, θελει υπομονη στα πρωτα επεισοδια αλλα μετα απογειωνεται. Το 2ο, απλα κορυφαιο!
gherudos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Dexter:Έχω δει το 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Fringe:Η μεγαλύτερη πατάτα του αιώνα,κατάφερα και είδα 4 επεισόδια με το ζόρι δεν πήγαινε άλλο. Rescue me:Το έβλεπα στο mega με την ξαδέρφη μου,απλά περνούσε η ώρα. CSI:και κάθε είδους αστυνομικά +24 τα σιχαίνομαι. True Blood:Έχω δει τα πρώτα 7 επεισόδια,δεν έχει κάτι να με κρατήσει. Supernatural:Έχω δει τα πρώτα 6 επεισόδια,νομίζω υστερούν αλλά θα προσπαθήσω να δώ μερικά ακόμη. Battlestar Galactica:Είναι πολύ παλιό νομίζω και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω,είδα όμως το Caprica και ξετρελάθηκα. Boston Legal:Μπά...
GabrielConnor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Dexter:Έχω δει το 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε ενδιαφέρον.Fringe:Η μεγαλύτερη πατάτα του αιώνα,κατάφερα και είδα 4 επεισόδια με το ζόρι δεν πήγαινε άλλο. Rescue me:Το έβλεπα στο mega με την ξαδέρφη μου,απλά περνούσε η ώρα. CSI:και κάθε είδους αστυνομικά +24 τα σιχαίνομαι. True Blood:Έχω δει τα πρώτα 7 επεισόδια,δεν έχει κάτι να με κρατήσει. Supernatural:Έχω δει τα πρώτα 6 επεισόδια,νομίζω υστερούν αλλά θα προσπαθήσω να δώ μερικά ακόμη. Battlestar Galactica:Είναι πολύ παλιό νομίζω και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω,είδα όμως το Caprica και ξετρελάθηκα. Boston Legal:Μπά... Dexter - Σειρά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Δες το οπωςδήποτε. Supernatural - Φαίνεται πατάτα μέχρι τα μέσα της πρώτης season, αλλά μετά σπέρνει. Battlestar - Αν και δεν είμαι λάτρης των sci-fi, είναι ότι καλύτερο έχω δεί τα τελευταία 10 χρόνια με διαφορά. Μιλάμε για πλοκή που σε αφήνει μαλάκα. Δεν διάβασα όλο το thread, οπότε σορρυ αν προτάθηκε. How I met your mother. Ξεκινάει λίγο χαλαρά και σαχλά, αλλά η σειρά δίνει ρέστα όσο βλέπεις. Barney Stinson FTW!
tzinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 διαμαντακια που δεν εχεις στην λιστα damages breaking bad scrubs flight of the concords entourage office pushing daisies αλλα γνωστα αλλα λιγοτερο δημοφιλη αλλα ολες κορυφαιες
user12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δες stargate SG1 τα πρωτα 4 επεισοδια θα τα βαρεθεις μετα θα το λατρεψεις και μετα δες και stargate Atlantis ετσι για το γαμοτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.