Προς το περιεχόμενο

προτινόμενο βιβλίο για τη c

kasper22190

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα βιβλίο για τη c.Γνωρίζω κάποια πράγματα αλλά θελω να εμβαθύνω περισσότερο.

Δημοσ.
The C programming language tou kernighan & ritchie. Τουλάχιστον το 100πλάσιο κόσμου έχει μαθει με αυτό... ;p

Και λίγους έβαλες. :P

Δημοσ.

Λοιπον 3 ειναι τα σοβαρα βιβλια στη C..

1.Η γλωσσα προγραμματισμου C (kernighan Ritcie)

---Αυτο το βιβλιο καταρχην ειναι το πρωτο εγχειρηδιο C δε θα το ελεγα συγγραμμα.Πολυ καλο βιβλιο αλλα οχι αρκετα αναλυτικο..Χρησιμοποιειται ποιο πολυ ως <λεξικο της C>.

2.Η τεχνη και η επιστημη της C (E.Roberts)

---Ειναι βασισμενο στο πρωτο βιβλιο του Kernighan κ Ritcie.Αρκετα καλο βιβλιο και αναλυτικο..Θα το καταλαβεις και απο τον ογκο του..

3.Πληρες εγχειρηδιο της C(jones & aitken)

---Σχετικα καινουριο βιβλιο αρκετα καλο.Βαιζεται περισσοτερο στο να εξηγησει κατι παρα στο να το αναλυσει..

Η γνωμη μου ειναι να τα κοιταξεις και τα 3 σε ενα βιβλιοπωλειο να παρεις και αλλες γνωμες και να καταληξεις..Παντως για ξεκινημα υπαρχουν πολλα καλα e-books..

Δημοσ.

Στην σχολή κάνουμε αυτά τα 2, έχουν πάρα πολύ πράμα μέσα...

http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0012469 (αλλά είναι για πολύ αρχάριους, Διαδικαστικό προγραμματισμό κλπ)

http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0110876 (αυτό θα σου πρότεινα)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προτείνω αυτό

Εχω και αυτό και θεωρώ καλύτερο για έναν αρχάριο το πρώτο γιατί έχει παραδείγματα μέχρι να βαρεθείς να διαβάζεις...

Τα προαναφερθέντα συγγράμματα διανέμονται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου...

'Οταν μάθεις καλά τα βασικά, παίρνεις και αυτό να είσαι καλυμμένος(btw, η τιμή είναι εξωφρενική εδώ...το έχω βρει με 20 ευρώ σε βιβλιοπωλείο της Τρίπολης)...

Δημοσ.

2.Η τεχνη και η επιστημη της C (E.Roberts)

---Ειναι βασισμενο στο πρωτο βιβλιο του Kernighan κ Ritcie.Αρκετα καλο βιβλιο και αναλυτικο..Θα το καταλαβεις και απο τον ογκο του..

Και εγω ψηφιζω αυτο...... πολυ καλο.......

Και εγω αυτο εκανα στην σχολη........πολυ μου αρεσε!!!!!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...