Inter Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 γεια δε μπορεσα να βρω με αναζητηση καποιο υπαρχον post ,sorry,ξεκιναω καινουριο. κλασικο προβλημα: κουμπωνοντας 2-3 διαφορετικα φλασακια(τα στικακια 4- 8 gb της Kingstone)ενω τα δειχνει κουμπωμενα στο tray(εχει και το εικονιδιο " ασφαλης καταργηση υλικου")δεν εχω προσβαση σ αυτο,δεν το εμφανιζει καθολου στο " ο υπολογιστης μου" εχω ψαξει σε διαφορα διεθνη forum για καποια λυση,δεν απεδωσε καρπους ομως.οταν το κουμπωνω,μου βγαζει "εντοπιστικε καινουριο υλικο" , περναει τους drivers απο τα windows,το βγαζει στο tray,οχι ομως στο " υπολογιστης μου) κουμπωσα εξωτερικο σκληρο(maxtor 250 gb) και τον διαβαζει κανονικα. εχω κοιταξει και στο επισημο site της Kingstone αλλα οσα και να λενε,δεν αποδιδουν σε λυση. εχω κουραστει πια μ αυτα τα φλασακια !! p.s. σε αλλα 2 pc , διαβαζονται κανονικα. πιθανον conflict apo drivers? σκεφτομαι να απεγκαταστησω ολους τους usb drivers απο την διαχειριση συσκευων και να δοκιμασω επανεγκατασταση τους ( p.s.2 : επαναφορα συστηματος δεν δουλευει. φτανω στο σημειο( επομενο..επιλογη σημειου-επομενο..επομενο) οπου ειναι το τελικο " επομενο" για να ξεκινισει τιν επαναφορα,αλλα πατιεται το button " κουφια" ,δε κανει τπτ το pc. σας κουρασα,ευχαριστω καθε ιδεα δεκτη
markelos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Σε ποιες θύρες τα έχεις βάλει; Αν στις μπροστινές του κουτιού, δοκίμασε και πίσω που πάνε καρφί στη μητρική.
Inter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Σε ποιες θύρες τα έχεις βάλει; Αν στις μπροστινές του κουτιού, δοκίμασε και πίσω που πάνε καρφί στη μητρική. σ ολες τις θυρες. ειτε μπρος,ειτε πισω ο εξωτερικος σκληρος που προανεφερα,δουλευει σ ολες τις θυρες
ixthy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Αυτό είχα πάθει και γω με ένα flashάκι που τα windows ζήταγαν drivers. haHa τα βλέπεις που δε με πίστευες; Τέλος πάντων μάλλον δεν έβαλε τους σωστούς drivers. Εγώ βέβαια επειδή δουλεύω με mac διάβασα το flashάκι από mac os και δεν κάθησα να λύσω το πρόβλημα στα windows, άσε και που να ήθελα δεν είχα και χρόνο. Σου εύχομαι καλή τύχη.
alex89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους usb drivers και εγκατέστησέ τους ξανά. Επίσης η επαναφορά του συστήματος που δε δουλεύει δεν ξέρω αν παίζει ρόλο με την έννοια ότι ίσως τα win ευθύνονται άσχετα που άλλες usb συσκευές τις βλέπουν. Οι άλλοι υπολογιστές στους οποίους τα δοκίμασες υποθέτω πως δεν είχαν win με πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.