giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ποιο miPatch πέρασες? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:00 ---------- Το Βρήκα! Ψάχτε για AppSync for OS 3.0 (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link) Ναι, κ γώ με Appsync έκανα δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Η χαρά του να έχεις mac jailbreak με την ver 3 Αντε πάλι απο την αρχή οι εφαρμογές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 georgeadams, ευχαριστώ πολύ για την όπως πάντα κατατοπιστική και λεπτομερή σου εξήγηση. Κύριοι, το ΥouTube συνεχίζει να μην δουλεύει. Του'κανα ένα reboot αλλά τίποτις. Δεν με χαλάει ιδιαίτερα γιατί ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιούσα αλλά είναι το "γαμώτο" της υπόθεσης. Paredwse : Το youtube έχει να κάνει με ένα conflict στο jailbreak http://www.iphonehellas.gr/6384/iphone-os-30-jailbreak-status-coming-soon/'>http://www.iphonehellas.gr/6384/iphone-os-30-jailbreak-status-coming-soon/ εμένα με χαλάει γιατί το χρησιμοποιώ γμτ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:03 ---------- Paredwse : Το youtube έχει να κάνει με ένα conflict στο jailbreak http://www.iphonehellas.gr/6384/iphone-os-30-jailbreak-status-coming-soon/ εμένα με χαλάει γιατί το χρησιμοποιώ γμτ! Edit : Παίζει κανονικά το Youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Σε ότι αφορά το YouTube, είχα διαβάσει πως το PwnageTool καθυστέρησε να βγει γιατί έψαχναν τη λύση σε αυτό το θέμα. Δεν κοίταξα στα release notes του αν τελικά το διόρθωσαν. Το διόρθωσαν υποθέτω, γιατί στο δικό μου 2G παίζει κανονικά .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Βγήκε και για windows το redsn0w. http://blog.iphone-dev.org/post/126908912/redsn0w-in-june. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 georgeadams, ευχαριστώ πολύ για την όπως πάντα κατατοπιστική και λεπτομερή σου εξήγηση. Κύριοι, το ΥouTube συνεχίζει να μην δουλεύει. Του'κανα ένα reboot αλλά τίποτις. Δεν με χαλάει ιδιαίτερα γιατί ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιούσα αλλά είναι το "γαμώτο" της υπόθεσης. Χρησιμοποίησες το Pwnage 3.0 ή είσαι ακόμα με το απλό update από jailbroken 2.2.1 ? Έχω την εντύπωση πως αυτό φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Χρησιμοποίησες το Pwnage 3.0 ή είσαι ακόμα με το απλό update από jailbroken 2.2.1 ? Έχω την εντύπωση πως αυτό φταίει. Είχα κάνει χρήση του QuickPwn for MacOS όταν έβαλα το 2.2.1 και τώρα απλώς συνέδεσα το iPhone μου με το Mac μου, άνοιξα το iTunes και πάτησα το Update. Δεν έκανα τίποτε άλλο. Δεν χρησιμοποίησα το PwnageTool γιατί δεν με απασχολεί να βάλω Cydia ή να κάνω κάποια "τροποποίηση" στο software του τηλεφώνου. To Cydia το είχα ουσιαστικά μόνο για να περάσω το depository των ελληνικών. Όσες εφαρμογές δεν είναι δωρεάν τις έχω πληρώσει κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Και τι έκανες για να δουλέψει; Αφού το έκανα jailbrake και μετά, δουλεύει μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Έκανα jailbrake κ το 3G της κοπέλας μου, αλλά δν βρήκα πουθενά boot logos που να τα δέχεται το pwnage tool. Καμιά ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Αφού το έκανα jailbrake και μετά, δουλεύει μια χαρά.. ΟΚ, thanks. Προφανώς υφίσταται fix για jailbroken κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Προσωπικά το έκανα με το Redsnow (πρώην Quickpwn) που βγήκα σήμερα - νομίζω - και το θετικό ήταν ότι δεν έγινε restore το κινητό. Απλά μπήκε το Cydia, οπότε γλίτωσα πέρασμα εφαρμοφών και μουσικής. Βέβαια το biteSMS (από xsellize) σκάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Από τη στιγμή που έκανα upgrade (pawn) το Cydia με έχει ταράξει στα κρασαρίσματα, όπως και κάμποσες εφαρμογές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Είπα νωρίτερα οτι πήγαν όλα ok με το jailbrake του 2G μου...ναι μόνο που δν ήταν τηλέφωνο πια! Μόλις κατάλαβα οτι όλη μέρα δν μπορούσα να λάβω εισερχόμενες. Επίσης το γεγονός οτι ξεφόρτισε απτο 30% σε 1 ώρα σε idle, ότι δν φόρτιζε με τίποτα και οτι ΕΚΑΙΓΕ όλη μέρα(κυριολεκτικά) νόμιζα οτι ήταν ιδέα μου. Η προσωρινή λύση μάλλον ειναι η απενεργοποίηση του push, για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Επίσης το γεγονός οτι ξεφόρτισε απτο 30% σε 1 ώρα σε idle, ότι δν φόρτιζε με τίποτα και οτι ΕΚΑΙΓΕ όλη μέρα(κυριολεκτικά) νόμιζα οτι ήταν ιδέα μου. Η προσωρινή λύση μάλλον ειναι η απενεργοποίηση του push, για να δούμε.. Μια απτα ιδια.Ελπιζω να ειναι το push και οχι κανενα"feature"του 3.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εμένα πάει άψογα πάντως όλη μέρα.. Και yt χωρίς πρόβλημα και κλήσεις κανονικά και χωρίς προβλήματα... Μπαταρία είναι στο 60% παρόλο το παίξιμο και το tweaking απο το πρωί που σηκώθηκα... Το cydia πάει κάπως καλύτερα αλλα όντως κρασάρει σε φάσεις (ούτως η άλλως κράσαρε). Επίσης κάτι που δεν είχα δεί (ίσως και να είναι αρχαίο) είναι το "icy" που απο ότι βλέπω έχει τα πάντα όλα του cydia αλλα σε πολύ πιο lite μορφή για ταχύτατο browsing.... Kryptes και μπούρδες.. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.