Προς το περιεχόμενο

PwnageTool για το Firmware 3.0

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Πριν δύο (2) ώρες, το dev team ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PwnageTool 3 το οποίο "ξεκλειδώνει" το Firmware 3.0 για το iPhone/iPod Touch. Προς το παρόν, το εργαλείο κυκλοφορεί μόνο για MacOS X και για το iPhone 2G (πρώτης γενιάς) καθώς και για το iPod Touch πρώτης γενιάς.

Περισσότερα εδώ: http://blog.iphone-dev.org/

Διαβάστε με μεγάλη προσοχή τις οδηγίες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Λοιπόν, ένα πρώτο σχόλιο.

Κατ'αρχήν, ενημερώνω ότι έχω το iPhone 8GB πρώτης γενιάς (δηλαδή αυτό που δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα), αγορασμένο από Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέχρι τώρα, κάθε update στο firmware το "περνούσα" ένα τσεκάρισμα με PwnageTool κλπ, όχι μόνο για να το καταστήσω jailbroken αλλά και unlock, να μπορώ να το χρησιμοποιώ με την Cosmote εδώ (αφού υπέθετα ότι είναι 'κλειδωμένο' στην βρετανική O2).

Μόλις έβαλα το Firmware 3.0 στο iPhone μου - ουσιαστικά πάτησα το κουμπί Update στο iTunes. Δεν του έκανα τίποτα άλλο. Δεν το ξεκλείδωσα, δεν το πείραξα, δεν έκανα χρήση του PwnageTool. Παρ' όλα αυτά, το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά! Χωρίς unlock. Χωρίς κόλπα. Χωρίς τίποτα...

Αυτά. :-)

Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να κάνω ένα mini review της συμβίωσης iPhone 2G + Firmware 3.0.

Παιδια μονο μια ερωτηση, απο την στιγμη που θα του κανουμε jailbreak στην 3.0 θα μπορουμε να του περασουμε εφαρμογες απο τον θειο; (οπως καναμε και στην 2.2)

Λοιπόν, ένα πρώτο σχόλιο.

Κατ'αρχήν, ενημερώνω ότι έχω το iPhone 8GB πρώτης γενιάς (δηλαδή αυτό που δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα), αγορασμένο από Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέχρι τώρα, κάθε update στο firmware το "περνούσα" ένα τσεκάρισμα με PwnageTool κλπ, όχι μόνο για να το καταστήσω jailbroken αλλά και unlock, να μπορώ να το χρησιμοποιώ με την Cosmote εδώ (αφού υπέθετα ότι είναι 'κλειδωμένο' στην βρετανική O2).

Μόλις έβαλα το Firmware 3.0 στο iPhone μου - ουσιαστικά πάτησα το κουμπί Update στο iTunes. Δεν του έκανα τίποτα άλλο. Δεν το ξεκλείδωσα, δεν το πείραξα, δεν έκανα χρήση του PwnageTool. Παρ' όλα αυτά, το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά! Χωρίς unlock. Χωρίς κόλπα. Χωρίς τίποτα...

Αυτά. :-)

Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να κάνω ένα mini review της συμβίωσης iPhone 2G + Firmware 3.0.

Μόλις το έκανα με το Pwnage και όλα δουλεύουν τέλεια .. Μια ερώτηση μόνο .. Πολλοί χρήστες έλεγαν ότι το youtube δεν δουλεύει αφού το έκαναν update κανονικά από το iTunes ... Σε εσένα ??

Υ.Γ. Με διαφορά το καλύτερο update που πήρε το iPhone OS από την ημέρα κυκλοφορίας του .. Το App Store εξαιρείται ..

iphone 3g 16gb...

Πήρα τα @@ μου...

Έκανα το custom ipsw όλα καλά...

Πατάω να κάνει restore και κολλάει στο preparing.. Αν κρίνετε απο την ώρα που κάνω το πόστ μπορείτε να καταλάβατε ΠΟΣΑ μπινελίκια έχω ρίξει μέχρι τώρα..

Σε macbook uni 13,3 αυτά..

Πήρα το ipsw να το βάλω μέσω win μήπως και γίνει τίποτα.... ΔΕΝ!

Τώρα κάνω ακόμα ένα μήπως και φταίει το ipsw.. Έχω αλλάξει usb έχω κάνει restart έχω έχω έχω έχω...

Ελπίζω στην τελική να κάνει έστω το μαμά restore για να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο :(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:10 ----------

Έδιτ:

Με τη μαμά έκδοση του original firmware δεν τα πήγε καθόλου καλά...

Κατέβασα απο κάπου αλλού το αρχείο και επίσης έκανα το ipsw μέσω expert και όχι simple mode όπως έκανα στην αρχή απο τη βαρεμάρα μου.

Όλα βαίνουν καλώς.. Μπήκε cydia κτλ και είμαι άρχοντας. Απλά τώρα θέλει φτου κ απ την αρχή σετάρισμα για εφαρμογές κτλ..Τι να κάνεις..

Το μόνο που μου λείπει πλέον είναι ο ύπνος :\

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:52 ----------

Για είπα-ξείπα χρειάζεστε το Appsync ΟΧΙ το mipatch.. Απλά το αναφέρω ;p

Success!! iPhone 2G 3.0 successfully p*ned! Δουλεύουν τα πάντα μέχρι τώρα, ακόμα κ cr*cked ipa's.

Ποιο miPatch πέρασες?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:00 ----------

Το Βρήκα! Ψάχτε για AppSync for OS 3.0 (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link)

• Super Moderators
Μόλις το έκανα με το Pwnage και όλα δουλεύουν τέλεια .. Μια ερώτηση μόνο .. Πολλοί χρήστες έλεγαν ότι το youtube δεν δουλεύει αφού το έκαναν update κανονικά από το iTunes ... Σε εσένα ??

[...]

Όντως, το YouTube δεν συνδέεται. Δεν το πρόσεξα γιατί δεν πολυχρησιμοποιώ το YouTube.

Αρχικά ούτε εμένα δούλευε το youtube όταν το έκανα update..

Και τι έκανες για να δουλέψει;

Το ίδιο έκανα με το iPhone της γυναίκας μου.

Το κλείδωμα του provider βρίσκεται στο baseband του iphone (το κύκλωμα που είναι υπεύθυνο για τους πομποδέκτες GSM, WiFi & Bluetooth).

Όταν κάνεις Update στο iTunes (όχι Restore) τότε δεν πειράζεται καθόλου το baseband (εφόσον στο νέο firmware δεν περιλαμβάνεται νέα έκδοση του baseband software - κάτι που ισχύει για τα iPhone & iPhone 3G).

Στη δική σου περίπτωση λοιπόν, το baseband software έμεινε το ίδιο με αυτό που είχες πριν (unlocked με το Pwnage για 2.2.1). Γι΄αυτό και δεν είχες πρόβλημα.

Αν αντί για Update είχες κάνει Restore, θα είχε επανεγκατασταθεί και το baseband software και τώρα το iPhone σου θα ήταν κλειδωμένο στην O2, μέχρι να τρέξεις το νέο Pwnage 3.0.

Σε ότι αφορά το YouTube, είχα διαβάσει πως το PwnageTool καθυστέρησε να βγει γιατί έψαχναν τη λύση σε αυτό το θέμα. Δεν κοίταξα στα release notes του αν τελικά το διόρθωσαν.

• Super Moderators

georgeadams, ευχαριστώ πολύ για την όπως πάντα κατατοπιστική και λεπτομερή σου εξήγηση. :-)

Κύριοι, το ΥouTube συνεχίζει να μην δουλεύει. Του'κανα ένα reboot αλλά τίποτις. Δεν με χαλάει ιδιαίτερα γιατί ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιούσα αλλά είναι το "γαμώτο" της υπόθεσης. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...