Προς το περιεχόμενο

Γεωπονία ή μαθηματικό?

rythmaddict

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανένας δάσκαλος δεν μπορείς να πας;

Οχι...... μη....... μακρια.................:shock::shock::shock:

Φουσκα ειναι και θα σκασει!!!!!

Ενταξυ βρηκαν πολλες θεσεις για δασκαλους τα προηγουμενα χρονια λογο ολοημελων και λοιπα αλλα ποσοι ακομα.....ηρθαν και πολλοι απο βουλγαριες και τετοια και γεμισε το πραγμα!!!!!!!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαθηματικό αλλά μακριά από Γιάννενα!Το τονίζω..ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ.Καλύτερα Σάμο..μην νομίζεις ότι είναι πιο μακριά..Και τα Γιάννενα αποκομμένα τελείως από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι..

Γεωπονία δεν έχει κανένα μέλλον.Άντε στην καλύτερη να γίνεις δασοφύλακας..

Μαθηματικό τουλάχιστον στη χειρότερη κάνεις 4 5 φροντιστήρια και δεν πεινάς..

Δημοσ.

Αν σ αρεσουν τα Μαθηματικα πααααααααααααααααααρααααααααααααααααα πολυ και εχεις τρελλα και μετα θες να ασχοληθεις σαν καθηγητης ή σαν καριερα στο Πανεπιστημιο, μονο τοτε να πας αλλα απο δυσκολια ειναι στο + απειρο

Αν απλα σ αρεσουν τα μαθηματικα το πιθανοτερο ειναι να τα σιχαθεις

Δημοσ.
Μαθηματικό αλλά μακριά από Γιάννενα!Το τονίζω..ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ.Καλύτερα Σάμο..μην νομίζεις ότι είναι πιο μακριά..Και τα Γιάννενα αποκομμένα τελείως από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι..

Δε ξέρω αν εννοείς οτι είναι δύσκολο το μαθηματικό στα Γιάννενα γιατί από γεωγραφία δε τα πάς και πολύ καλα.

Γεωπονία δεν έχει κανένα μέλλον.Άντε στην καλύτερη να γίνεις δασοφύλακας..

Αυτό το προσπερνάω γιατί είναι φανερό οτι δεν έχεις ιδέα.

Δημοσ.
Δε ξέρω αν εννοείς οτι είναι δύσκολο το μαθηματικό στα Γιάννενα γιατί από γεωγραφία δε τα πάς και πολύ καλα.

Αυτό το προσπερνάω γιατί είναι φανερό οτι δεν έχεις ιδέα.

Εσύ τι λές να εννοώ;;Ότι είναι εύκολο;

ΟΚ boy...Από γεωγραφία δεν έχω ιδέα...Από συγκοινωνίες που έχω ιδέα..στα Γιάννενα δεν υπάρχει ούτε τρένο και για να πας οπουδήποτε(Εκτός από Αρτα)θες τουλάχιστον 5-6ωρίτσες στο στριμόχωρο και ώρες ώρες ασφυκτικό λεωφορείο..Ακόμη και Πρέβεζα να πάς ο δρόμος δεν παλεύεται..

Ντάξ μπορεί να το διατύπωσα λάθος αλλά δεν είναι και το πιο προσιτό μέρος στη Ελλάδα τα Γιάννενα που μαζί με την υπερβολική δυσκολία του τμήματος(μ.ο αποφοίτησης 8χρόνια) καθιστούν την επιλογή της Σάμου(μ.ο αποφοίτησης 4,5 χρόνια) ,για ένα πτυχίο που έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια αξία, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Ρώτα όποιον φοιτητή στα Γιάννενα θέλεις αν είναι και το πιο εύκολο πράγμα οι μετακινήσεις..Ότι θα κάναμε και αν είμασταν στη Σάμο κάνουμε...Καλοκαίρι,Πάσχα και Χριστούγεννα μόνο στις πόλεις μας..και αυτά με βαριά καρδιά γιατί θα βλαστημάμε τη διαδρομή..

Για πες μου εσύ τι μπορεί να κάνει κάποιος που τελείωσε Γεωπονία γιατί πρόσφατα έχω παράδειγμα φίλου μου που τελείωσε με άριστα τη σχολή και τρώει τα ένα πακέτα μετά το άλλο από εδώ και από εκεί που ψάχνει με καλύτερη επιλογή το δασαρχείο στο Καρπενήσι.

Μαθηματικός που τελείωσε ένα δύο τρία φροντιστήρια θα βρεί να κάνει..Πάντα υπάρχουν μαθηματικά στα σχολεία και πάντα υπάρχουν γονείς που υπερβάλουν από το φόβο ότι το παιδί τους θα έχει κενά αν δεν ξεκινήσει φροντιστήριο ακόμη και από το δημοτικό..

Δημοσ.

Απλα να ξερεις οτι αν τελειωσεις μαθηματικο εχεις παρα παρα πολλες επιλογες για μεταπτυχιακο.. Μπορεις να ασχοληθεις με πληροφορικη, οικονομικα ακομα κ μηχανικος (οτιδηποτε) κ πολλα αλλα..

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με τον nikos21aek μιας και ειμαι και εγω σε αυτο το καταραμενο τμημα των Ιωαννινων...

Απλα θα διαφωνησω ως προς τις μετακινισεις. Πλεον με την Εγνατια η Θεσσαλονικη και η Λαρισα ειναι 3 ωρες με το λεωφορειο.

Η βλακεια ειναι με την Πρεβεζα που ειπες γιατι θες πανω απο μιαμισι ωρα για να πας για ενα μπανακι στο Βραχο...

Δημοσ.
Πλεον με την Εγνατια η Θεσσαλονικη και η Λαρισα ειναι 3 ωρες με το λεωφορειο.

Εντάξει με την Εγνατία μειώθηκε λίγο ο χρόνος αλλά μην υπερβάλουμε τόσο πολύ...Μισή ώρα τρώς μέσα στα Γιάννενα για να κάνεις τον κύκλο από περιφεριακό και να περάσεις από αεροδρόμιο και μετά ΚΤΕΛ..Κάτω από 3,5-4ώρες δεν πας πουθενά.

Μου έχει τύχει να κάνω το Γιάννενα-Λάρισα 4 ώρες μου έχει τύχει να το κάνω και 5..Για τις 3 που λές μάλλον είναι υπερβολή..

Και το χειρότερο δεν είναι οι ώρες της μετακίνησης από μόνες τους αλλά το λεωφορείο που εκτός του ότι το κλίμα είναι ασφυκτικό όταν είναι γεμάτο..το χρυσοπληρώνεις κιόλας μιας και είναι Μονοπώλειο τα ΚΤΕΛ στα Γιάννενα..25€ για να πάς με φοιτητικό Θεσσαλονίκη...Με 25€ πας και εγώ δεν ξέρω που με τρένο και είσαι και άνετος..

Για Αθήνα πόση ώρα είναι ξέρει κανείς; 6 ή 7 ώρες;

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν υπερβαλα καθολου !

Αρκετοι γνωστοι μου εκαναν το δρομολογιο Γιαννενα - Θεσσαλονικη (με λεωφορειο) αφου δοθηκε ολη η Εγνατια και ολοι ειπανε οτι ειναι αναμεσα 3 ωρες με 3 και 1/2...

Εγω το Πασχα που ηρθα Γιαννενα απο Λαρισα το εκανα ακριβως 3 ωρες παρα χωρις σταση...

Δημοσ.
Οχι φιλε μου δεν υπερβαλα καθολου !

Αρκετοι γνωστοι μου εκαναν το δρομολογιο Γιαννενα - Θεσσαλονικη (με λεωφορειο) αφου δοθηκε ολη η Εγνατια και ολοι ειπανε οτι ειναι αναμεσα 3 ωρες με 3 και 1/2...

Εγω το Πασχα που ηρθα Γιαννενα απο Λαρισα το εκανα ακριβως 3 ωρες παρα χωρις σταση...

3 ώρες παρά και χωρίς στάση...Σε λίγο θα τη βγάλουμε και δίπλα τη Λάρισα..:-D

Μισή ώρα τρώς μέσα στα Γιάννενα σου ξαναλέω και άλλη μισή μέσα στη Λάρισα

Και για Πρέβεζα όποιον και να ρωτήσεις.."Δίπλα είναι ρε...Σε μισή ωρίτσα εκεί είσαι..."

Και όχι μόνο η μισή ωρίτσα είναι 1,5 αλλά...ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ με τον κωλόδρομο!:-D

Εγώ σε κάτω από ~4 ώρες δεν έχω πάει πουθενά..Τώρα τι λένε οι άλλοι έχω σταματήσει να τα ακούω πολύ καιρό τώρα..

Αν το Λάρισα-Γιάννενα το έκανες κάτω από 3 ώρες χαλάλι σου εγώ κάτω από 3 και 45' δεν το έχω κάνει ποτέ.Και το κάνω πάνω από 10 φορές το χρόνο.:-)

Btw Γιάννενα-Θεσσαλονίκη έχω κανένα χρόνο να το κάνω αλλά στις 5 με 5.15' από Μηλιά και στις 7-7.30' από Λάρισα το έχω αφήσει..Τώρα να γλιτώνεις 2 ολόκληρες ώρες με την Εγνατία..Μπορεί αν και αμφιβάλω..Μακάρι..

Δημοσ.

Εγω πάντως ειχα βαθμο για να περασω στο μαθηματικο και το γεωπονικο και προτίμησα με κλειστά μάτια να μπω σε υψηλοβαθμο ΤΕΙ πληροφορικής απο το να μπω στο μαθηματικογεωπονικό. Φυσικα δεν το μετανιωσα ποτέ γιατι και επαγγελματικα ειμαι υπερευχαριστημενος και όλα καλα. Επισης χαίρομαι που ουτε εγώ ουτε οι γονείς μου δεν ειχαμε αυτο το μ@λακισμενο Ελληνικο κολλημα να περασω σον και καλα σε ΑΕΙ για να το λέμε στη γειτονια. Ο Κολλητος που ηθελε απλα να λεει οτι ειναι σε ΑΕΙ (επρεπε να δεις πως λαμπανε τα ματια της μανας του που ο γιοκας τους μπηκε σε ΑΕΙ), περασε βιβλιοθοικονομια και τωρα ξυνει τα @@ του.

Απο την αλλη θα σου δωσω μια συμβουλη "Δεν υπάρχουν καλες σχολες, υπαρχουν καλοι φοιτητες"..Η επαγγελματικη αποκατασταση όμως ειναι κάτι το οποιο δεν το καθοριζεις εσυ σε ενα βαθμο.

Υ.Γ: Δεν έμεινα μόνο στο ΤΕΙ, εκπαιδευτικα εχω περάσει απο όλες τις βαθμίδες και δώσε βάση σε αυτα που σου λέω.

Δημοσ.
Εγω πάντως ειχα βαθμο για να περασω στο μαθηματικο και το γεωπονικο και προτίμησα με κλειστά μάτια να μπω σε υψηλοβαθμο ΤΕΙ πληροφορικής απο το να μπω στο μαθηματικογεωπονικό. Φυσικα δεν το μετανιωσα ποτέ γιατι και επαγγελματικα ειμαι υπερευχαριστημενος και όλα καλα. Επισης χαίρομαι που ουτε εγώ ουτε οι γονείς μου δεν ειχαμε αυτο το μ@λακισμενο Ελληνικο κολλημα να περασω σον και καλα σε ΑΕΙ για να το λέμε στη γειτονια. Ο Κολλητος που ηθελε απλα να λεει οτι ειναι σε ΑΕΙ (επρεπε να δεις πως λαμπανε τα ματια της μανας του που ο γιοκας τους μπηκε σε ΑΕΙ), περασε βιβλιοθοικονομια και τωρα ξυνει τα @@ του.

Απο την αλλη θα σου δωσω μια συμβουλη "Δεν υπάρχουν καλες σχολες, υπαρχουν καλοι φοιτητες"..Η επαγγελματικη αποκατασταση όμως ειναι κάτι το οποιο δεν το καθοριζεις εσυ σε ενα βαθμο.

Υ.Γ: Δεν έμεινα μόνο στο ΤΕΙ, εκπαιδευτικα εχω περάσει απο όλες τις βαθμίδες και δώσε βάση σε αυτα που σου λέω.

+1 για τα τα περί υψηλόβαθμο ΤΕΙ..Αλλά για το "Δεν υπάρχουν καλες σχολες, υπαρχουν καλοι φοιτητες" εν μέρη θα συμφωνήσω αλλά δεν είναι και κάτι απόλυτο..Εκτός από τους καλούς φοιτητές υπάρχουν και τα δύσκολα τμήματα και οι ιδιότροποι καθηγητές..

Δημοσ.

Φίλε Critter,απολύτως σωστό το σκεπτικό σου...αν και θα έπρεπε να γνωρίζεις (ως απόφοιτος ΤΕΙ) ότι και τα ΤΕΙ είναι ΑΕΙ,υπάρχουν δηλαδή Πανεπιστήμια και ΤΕΙ...όλα τα άλλα για την αθάνατη Ελληνίδα μάνα κ.λπ. κ.λπ. είναι οδοντόκρεμες!...

Τώρα για να απαντήσω στο φίλο,δυστυχώς είμαι παντελώς άσχετος και με τα δύο αντικείμενα,γνωρίζω όμως από φίλους ότι το Μαθηματικό δεν είναι παίξε-γέλασε...

Όμως ρε παιδιά,δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στην Ελλάδα δεν βγάζουν άκρη οι γεωπόνοι...:fear:

Δημοσ.
+1 για τα τα περί υψηλόβαθμο ΤΕΙ..Αλλά για το "Δεν υπάρχουν καλες σχολες, υπαρχουν καλοι φοιτητες" εν μέρη θα συμφωνήσω αλλά δεν είναι και κάτι απόλυτο..Εκτός από τους καλούς φοιτητές υπάρχουν και τα δύσκολα τμήματα και οι ιδιότροποι καθηγητές..

Το δυσκολο δεν σημαινει και καλό, όπως δεν σημαινει και καλη επαγγελματικη αποκατάσταση. Ας πουμε το μαθηματικο σιγουρα ειναι πολύ δυσκολη σχολη αλλα αν δεν κανεις κάποιο μεταπτυχιακο (που και παλι το master δεν σου δινει οσα σου δίνει μια σχολή σε γνώση) περα απο το να γινεις καθηγητης δεν βλέπω καποια ιδιαιτερη επαγγελματικη αποκατασταση σε σχεση με καποιες άλλες σχολες. Το γεωπονικο δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι αλλα σιγουρα δεν εχει και την καλυτερη επαγγελματικη αποκασταση.

Σχετικα με τους καθηγητες, υπαρχουν ιδιοτροποι σε όλες τις σχολές.

Και επαναλαμβανω οτι αυτα τα λεω εχοντας περασει και απο ΤΕΙ και απο ΑΕΙ και απο Msc επίπεδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...