Προς το περιεχόμενο

Γεωπονία ή μαθηματικό?

rythmaddict

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι και φίλες. Με την έκδοση των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων εξετάσεων έχω επικεντρώσει την προσοχή μου σε δύο κυρίως σχολές. Τη γεωπονική και την μαθηματική. Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας για τις δύο αυτες σχολές. (επαγγελματική αποκατάσταση,βαθμό δυσκολίας,κλπ). Ευχαριστώ.:-)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο που σου αρεσει...σκεψου οτι θα ξυπνας καθε πρωι για τα επομενα 50 χρονια και θα πηγαινεις στην δουλεια σου...ας ειναι κατι τουλαχιστον που θα σου αρεσει και θα το αγαπας

Δημοσ.

Δες τι θα κάνουμε. Θα εφαρμόσουμε την μέθοδο ''Φοίβη Μπουφέ''. Θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και εσύ θα απαντάς πολύ γρήγορα, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς. Χωρίς δεύτερη σκέψη... Πάμε

Κρύο ή ζέστη???

Δημοσ.
Δες τι θα κάνουμε. Θα εφαρμόσουμε την μέθοδο ''Φοίβη Μπουφέ''. Θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και εσύ θα απαντάς πολύ γρήγορα, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς. Χωρίς δεύτερη σκέψη... Πάμε

Κρύο ή ζέστη???

φοιβη μπουφε?!?! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Το μόνο που ξέρω είναι οτι για να βγείς απο το μαθηματικό πρεπει να φτύσεις αίμα στο διάβασμα.

Ίσως αξίζει για το μέλλον σου αλλα απτην άλλη δεν ξέρω το γεωπονικό τι αποκατασταση εχει.

Δημοσ.

Ίσως αξίζει για το μέλλον σου αλλα απτην άλλη δεν ξέρω το γεωπονικό τι αποκατασταση εχει.

Πως δλδ μπορεί να αξίζει για το μέλλον του, το μαθηματικό? (εκτός και αν έχει ψώνιο, ρε παιδί μου, οπότε αποχαιρετάει τα εγκόσμια και πιάνει τα ολοκληρώματα).

Δημοσ.

Από Μαθηματικό, για εδώ πάντα, μόνο καθηγητής παίζει να γίνεις μάλλον. Όπως και τόσοι άλλοι.

Από Γεωπονικό δε ξέρω. Στην ανάγκη φτιάχνεις "πράμα" και πουλάς. :lol:

Δημοσ.
Από Μαθηματικό, για εδώ πάντα, μόνο καθηγητής παίζει να γίνεις μάλλον. Όπως και τόσοι άλλοι.

Από Γεωπονικό δε ξέρω. Στην ανάγκη φτιάχνεις "πράμα" και πουλάς. :lol:

χαχαχαχαχα...ελεος τι θα ακουσουμε...σιγα μην φτιαχνει πραμα ρε φιλε...τα πραγματα εχουν ως εξης:αν κυνηγαει το δημοσιο εχει ακριβως ιδιες πιθανοτητες να μπει...αν ομως θελει ελευθερο επαγκελμα τοτε μαθηματικος αξιζει...ανοιγωντας ενα μεγαλο φροντηστηριο θα κονομησει...εγω θα διαλεγα γεωπονικη ομως μ φαινεται πιο ενδιαφερον...

Δημοσ.
ανοιγωντας ενα μεγαλο φροντηστηριο θα κονομησει

σνουμπ, δες με;)

ναι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να ανοίξει κάποιος φροντιστήριο και να πιάσει. Ασε, που θα είναι νέος αρα κ άπειρος

Δημοσ.

Με τον χαμό που επικρατεί με τα φροντιστήρια, δεν είναι και τόσο εύκολο να κονομήσεις. Δηλαδή τι, θα βγεις απ' το μαθηματικό στα 24(λέμε τώρα), θα ανοίξεις το φροντιστήριο και θα πετύχεις κατευθείαν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...