Hamurabi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγω αναρωτιεμαι κατι αλλο.. πτυχιο δεν εχεις... την γλωσσα δεν τη μιλας... αν το σκεφτεσαι ωριμα να μεινεις εκει για παντα,μηπως να περιμενες λιγο ακομα κανοντας κατι απτα δυο που στερεισαι;
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 sorry ρε midi miliz άλλη φορά όταν έρχεται κάποιος να μας πει «έχω περιουσία στην Ελλάδα, έχω εισοδήματα αλλά θα μεταναστευσω (όχι ας πούμε θα πάω μια βόλτα να δω πως είναι) στην Σουηδία με τον γκομενο για να αναγνωριστεί η heavy metal μουσική μας..» άλλη φορά θα απαντάμε σοβαρά. και να μας την λέει κιόλας ότι δεν απαντάει σε ορισμένους επειδή δε μπορεί να κουβεντιασει , την στιγμή που στα μόνα μηνύματα που απάντησε ήταν σε αυτά που της ευχονταν καλό ταξίδι, καλά να περάσετε καλή τύχη.. λες και θα παει κρουαζιέρα. να ευχηθω και εγώ με τη σειρά μου για έναν πλατινενιο δίσκο στην Σουηδία και.. καλό ταξίδι
Blondeamon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Radiatedsoul πάνε φτύστα μπούτια σου και μάθε κολύμπι και ζήσε την ζωούλα σου στην Ελλαδάρα σου, το "Έθνος" που αγαπάς και άσε τα παιδιά να ζήσουν τη ζωή τους όπως γουστάρουν χωρις τα πικρόχολα σχόλια σου. Καλά να περάσετε και σας παρακαλω μετα απο κανα 6μηνο ξαναποστάρετε να μας πείτε εντυπώσεις πlz
Amorphous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλά να περάσετε και σας παρακαλω μετα απο κανα 6μηνο ξαναποστάρετε να μας πείτε εντυπώσεις πlz Είναι η τελευταία φορά που ποστάρω κ εδώ κ γενικά, ευχαριστώ κ πάλι για τις πληροφορίες που μου έδωσαν κάποια παιδιά κ θα αφήσω τον λογαριασμό μου μόνο για πμ κ όποιος θέλει με χαρά να του δώσω το mail μου για να του δώσω ότι πληροφορίες θέλει. Goodbyeeeeee
teo64x Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Επειδή έχουν ειπωθεί διαμαντάκια εδώ μέσα, θα πω το εξής, και για τους μεν, και για τους δε. Δε χρειάζεται να πούμε ούτε το πόσο γαμάτη και first-class είναι η Σουηδία ούτε το πόσο γαμάτη και μεσογειακή είναι η Ελλαδάρα μας. Αν η κοπέλα αξίζει και έχει δίκιο σ' αυτά που λέει, θα το βρει στο δρόμο της. Αν δεν έχει δίκιο και "το κακό Ελλάδα" είναι απλά μια δικαιολογία, πάλι στο δρόμο της θα το βρει. Άρα η κατάσταση είναι μέλι-γάλα, κι όποιος έχει να της δώσει τις συμβουλές που η ίδια ψάχνει, ας τις δώσει. Το υφάκι, καλό θα ήταν να είχε λείψει από όλους τους συμμετέχοντες, για να αποφευχθούν ανεπανόρθωτες ζημιές στην αισθητική όλων μας. Και καλό ταξίδι.
Toufas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 απο φιλη μου ελληνιδα που ειναι σουηδια εδω και χρονια με το αγορι της (σουηδος) ναι με λίγα λόγια ότι θελήσουν να κάνουν εδώ μπορούν. και χωρίς γλώσσα και πτυχία που λένε μερικοί. όλα αυτά είναι free για όλους. την γλώσσα με το που έρθουν μπορούν να ξεκινήσουν free μαθήματα είτε να πάνε στο πανεπιστήμιο για κάποιο πτυχίο διδασκόμενο στα αγγλικά. δεν θα χάσουν τίποτα φτάνει να έρθουν με μερικά λεφτά για τον πρώτο καιρό μέχρι να δουν τι θα κάνουν έτσι
Critter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εύχομαι να ψοφήσει αργά και βασανιστικά αυτός ο ηλίθιος που ανακάλυψε τις λέξεις νεοέλληνας, Μπανανία και Ελλαδιστάν..:mad: Ναι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο και οι μισοί της κάτοικοι ηλίθιοι αλλά αυτές οι λέξεις μου χτυπάνε στον εγκέφαλο κάθε φορά που τις βλέπω. Σε νιωθω αλλα υποθετω οτι για κατι που σου χτυπαει στον εγκεφαλο (ελληνικο κρατος) μονο με χαρακτηρισμους που χτυπανε στον εγκεφαλο μπορεις να τη χαρακτηρισεις. βρε παιδιά πείτε ότι θέλετε για το κρατος για τη κυβερνηση , όλα μπ... είναι , και γω μαζί σας ασκούμε κρητική γιατί θελουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αλλο πράγμα όμως η Ελλαδα σαν χώρα σαν έθνος! δε μπορείς να την λες μπανανία και ελλαδισταν έλεος. Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας Φιλε Radiatedsoul, και γω ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας αλλα ειμαι περηφανος για αυτα που αφησαν πισω οι προγονοι μας. Για αυτα νιωθω Έλληνας...Το θεμα όμως ειναι οτι ζω στο 2009 και η Ελλαδα για μενα δεν ονομαζεται Ελλαδα. Δεν μπορω ρε παιδι μου να ανεχτω οτι αυτη η χωρα που μαζι με αλλους 2 πολιτισμους έδωσαν τα φώτα τους σε ολήκληρο τον κοσμο κατι χιλιετίες πριν και ονομαζοτανε Ελλάδα οτι ειναι ισοδυναμη με αυτο που λεγεται Ελλαδα σήμερα. Πως να το κανουμε? Δεν σου αρεσει η μπανανια και το ελλαδισταν?Οκ ειπα οτι τα ανακαλω...όμως πρεπει να βρουμε ενα εναλλακτικο ονομα. Είναι προσβολη η κληρονομια αυτη που πηραμε να έχει το ιδιο όνομα με το σημερινο μπαχαλο. Και ενταξει δεν εννοω να αλλαξουμε ονομα σαν εθνος ...προς θεου... αλλα στην καθημερινοτητα εγω προσωπικα δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι οτι η Ελλάδα ειναι αυτη που ζω. Αφου αν με ρωτησει κανενας ξενος απο που ειμαι θα του πω "δυτικα απο την τουρκια ή βορεια απο την αφρικη ή ανατολικα απο την Ιταλια και στο τσακιρ κεφι θα του πω και νοτια απο τη Μακεδονια...με τους π@παρες του πολιτικους που εχουμε μπλεξει και εχουν καταφερει ολοι οι παγκοσμιοι χαρτες να εχουν τα σκοπια ως Μακεδονια)".Έλεος.... Και όσο για την κριτικη που λες, την βλεπω στην κάλπη τρομαρα μας.... Last ποστ απο μενα γιατι όντως ξεφυγε το πραγμα. Απλα ηθελα να ξεκαθαρισω τον τροπο σκεψεις μου γιατι σε λιγο θα με βαφτισετε και αναρχοκομμουνιστη ανθελληνα....
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Λοιπόν αν και ανταλλάξαμε μερικά πμ προτιμώ να γράψω εδώ την δική μου εμπειρία. Αρχικά.. Υπερβολή που αγγίζει τα όρια της ύβρις Για μένα, όλα αυτά που διάβασα εδώ για τον καλό καιρό, τους φραπέδες, τις παραλίες κλπ είναι λεπτομέρειες. Το κυριότερο είναι ότι όσο είμαι εδώ νιώθω ότι έχει αναβαθμιστεί η ζωή μου, από τα πιο απλά πράγματα δηλαδή ότι το λεωφορείο θα έρθει στην ώρα του και ο οδηγός θα μου πει καλημέρα μέχρι τα πιο σημαντικά.. Στο πανεπιστήμιο, στην δουλειά, στον δρόμο που παίρνω το ποδηλατάκι μου, παντού. Γουστάρω που πλέον ζω σε μια χώρα που κανόνας είναι το αυτονόητο. Αυτή η απλή πρόταση περιγράφει τα πάντα. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα άλλο. Δεν θέλω να αρχίσω τα παραδείγματα όπως π.χ ότι στην ελλάδα έγραφα εξεταστική με 40 βαθμούς και χωρίς aircondition.. Όλοι ξέρουμε πως είναι η ελλάδα. Μια χώρα που φοβάσαι μην τύχει και χρειαστείς κάτι. Έχω βαρεθεί να διαβάζω στο ινσόμνια για το πόσο μπανανία είμαστε. Προσωπικά ήρθα εδώ σαν μέτριος φοιτητής πληροφορικής και τώρα κάνω πρακτική με τα τριπλά από όσα θα έπαιρνα στην ελλάδα. Και δεν κάνω χαμαλοδουλειές και άλλες πίπες αλλά πολύ χρήσιμα πράγματα και γενικά το εργασιακό περιβάλλον είναι τέλειο. Άμα αρχίσω να περιγράφω όλοι οι πληροφορικοί ινσόμνιακς θα έχουν αλλεπάλληλους οργασμούς. Ψιλοάσχετο αυτό βέβαια, αλλά επειδή βλέπω ενδιαφέρον γενικά και από άλλους ο βοράς είναι παράδεισος όσον αφορά την τεχνολογία.. Και φαντάζομαι ακόμα περισσότερο στην Σουηδία από ότι εδώ. Δηλαδή για τους φοιτητές πληροφορικής, εννοείται ότι είναι ευκολότερο να βρεις δουλειά. Απλή λογική, αφού οι θέσεις εργασίας είναι πολύ περισσότερες.. Μόνο τις μεγάλες εταιρείες να πάρεις το καταλαβαίνεις αυτό. Τώρα για άλλο επάγγελμα δεν έχω ιδέα. Από ότι μου είπαν πάντως μόνο πληροφορική έχεις ελπίδα να δουλέψεις χωρίς να ξέρεις την γλώσσα. Το αν θα τα καταφέρεις φυσικά είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και για μένα το ξεκαθαρίζω, το μικρότερης σημασίας ήταν το αν έξω βρέχει, ή έχει ήλιο, ενώ για άλλους αυτό είναι το πιο σημαντικό.. Χαρακτηριστικά θυμάμαι φίλο μου που έφυγε πριν δυο βδομάδες, όταν τον ρωτούσα γιατί φεύγεις ρε συ.. μου κάνει.. εγώ άμα δεν πιω το καφεδάκι μου στην ναυαρίνου, δεν.. Όταν έφτασα εδώ, στην κρήτη είχαμε 40 βαθμούς και εδώ είχαν 10 και ήταν και με τα κοντομάνικα. Πέρασα τρεις μήνες χειμώνα από -10 μέχρι -20 και με ελάχιστο ήλιο αλλά τι να πω, δεν μου καίγεται καρφάκι για τον καιρό. Άμα έχεις καλή παρέα τότε θα βρεις τρόπους να περνάς καλά ακόμα και με -20.. Ο ήλιος βγαίνει για λίγο το χειμώνα μόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φτάνει και σε σένα. Όλη την ώρα συννεφιά και γενικά δεν θυμάμαι να τον είδα καθόλου. Κάτι βράδια του δεκέμβρη τρέχεις και παρακαλάς μην έχεις χάσει το λεωφορείο γιατί μέχρι να έρθει το επόμενο θα έχεις γίνει παγοκολόνα. Αλλά ενώ ακούγεται πίκρα, για μένα δεν ήταν γιατί είχα τους κολλητούς μου δίπλα. Και σε όσους φεύγουν και χάνουν τον ήλιο της ελλάδας, εγώ κατά βάθος πιστεύω είναι το παρεάκι που τους λείπει πιο πολύ. Γιατί η καλή παρέα μεταμορφώνει και τις πιο χάλια στιγμές. Για μένα ο χειμώνας ήταν μια τέλεια περιπέτεια. Μου άρεσε το χιόνι μου άρεσε το σκι η σάουνα στους 100 και οι βουτιές στις παγωμένες λίμνες. Μου άρεσε που πήραμε το αμάξι και πήγαμε μέχρι τέρμα θεού κολυμπήσαμε στον αρκτικό κύκλο. Αλλά εκεί που πας εσύ είναι πολύ πιο κάτω.. Πιο κάτω και από την στοκχόλμη. Εσύ είσαι στο ύψος της δανίας σχεδόν. Οπότε ίσως να μην είναι τόσο extreme. Επίσης θα δεις απίστευτα τοπία. Πράσινο και λίμνες να παθαίνεις πλάκα. Θέλω να πω ότι όταν είμαι κρήτη όλη μέρα στις παραλίες την βγάζω. Αλλά παράλληλα εκτιμώ και την ομορφιά που έχει το χιόνι. Είναι κάτι το διαφορετικό. Γουστάρω που είναι διαφορετικά εδώ. Γενικά ο εγκέφαλος πωρώνεται με τις αλλαγές πιστεύω. Θέλει να δει το διαφορετικό. Αλλά εδώ είναι και η παγίδα. Τον πρώτο καιρό, όλα σου φαίνονται τέλεια, όπως όταν πρωτοερωτεύεσαι. Μετά όμως το καινούριο γίνεται πλέον συνήθεια και οι παλιές συνήθειες που είχες στην ελλάδα αρχίζουν να σου λείπουν. Το καφεδάκι στη ναυαρίνου είναι που κάνει τους περισσότερους να γυρίζουν πίσω. Και ο ήλιος, όχι μόνο ως ήλιος, αλλά και ως ανάμνηση όλων αυτών που άφησες πίσω. Αλλά όπως σου είπα εγώ ήρθα εράσμους. Είχα παρέα φοιτητές και γενικά γινόταν χαβαλές, είχες τρόπο να διασκεδάζεις. Τώρα τους τελευταίους 3 μήνες έχουν φύγει όλοι και είναι πίκρα μόνο με τους φιλανδούς. Φαντάσου αν κάθε 5 έλληνες που συναντάς μπορείς να κάνεις παρέα με τον 1, με τους βόρειους θες 100 για να βρεις έναν.. Γενικά πολύ κλειστοί τύποι και κάπως βαρετοί. Αλλά έχουν και θετικά φυσικά. Τίμιοι και ειλικρινείς. Πέντε φορές έχω χάσει το πορτοφόλι μου και τις πέντε μου το γύρισαν την άλλη μέρα στο αστυνομικό τμήμα. Επίσης όσους έχω ρωτήσει φοιτητές από την στοκχόλμη μου λένε ότι είναι βαρετή πόλη. Ούτε μπάλα δεν βλέπουν. Μόνο icehockey. Μεγάλη πίκρα. Όχι για σένα φαντάζομαι, αλλά για το αγόρι σου. Αν είχα έρθει χωρίς παρέα θα είχα αυτοκτονήσει εδώ πέρα. Για μένα πολύ βασικό που πας με το αγόρι σου. Θέλω να το τονίσω αυτό. Γενικά να φύγεις και να πας εξωτερικό να μείνεις τελείως μόνος σου χμ δεν ξέρω πολύ δύσκολο. Εκτός από τους κολλητούς μου είχα έρθει και εγώ με την κοπέλα μου εδώ. Αλλά αυτή δεν μπορούσε να ανανεώσει πέρα από το εξάμηνο και έφυγε. Γενικά έχω χάσει πολλά πρόσωπα που αγαπάω. Σκληρή ζωή. Αλλά έχω κάνει και πολλούς τέλειους φίλους. Επίσης όσα έγραψε ο λούσιφερ είναι σωστά. Είναι πολύ ακριβά, πίνουν πολύ κλπ. Εκτός από το σπίτι. Έχω βρει φθηνό και τέλειο σπίτι. Βέβαια θα μου πεις δεν μένεις στην στοκχόλμη, στο τάμπερε μένεις. Σωστό, αλλά και εδώ πολύ ακριβά είναι όλα, αλλά τα σπίτια βλέπω είναι σε λογικές τιμές. Πολύ σωστό αυτό που λες. Ο χειμώνας είναι οκ γιατί το χιόνι είναι πολύ καλύτερο από την βροχή. Όσο για το καλοκαίρι έχεις ένα δίκιο, ξέρεις όμως τι άλλο; Στην ελλάδα δεν θα πίνεις μόνο καφέ. Θα πρέπει μέσα στους 30++ και να πας να δουλέψεις και να παρκάρεις και να διαβάσεις για τις εξετάσεις και και και και όλα αυτά είναι μεγάλη πίκρα. Οπότε εγώ θα πάρω τώρα άδεια και θα πάω να απολαύσω την ξαπλώστρα μου στην ελληνική παραλία και δεν θα έχω όλα τα παραπάνω προβλήματα. Τελικά να έρθει κανείς εδώ πάνω ή όχι; Πιστεύω ο καθένας το ξέρει μέσα του. Εγώ είμαι σίγουρος ότι για να φτάσεις να διαλέξεις σουηδία ξέρεις τι κάνεις. Εξάλλου 2 χρόνια το ψάχνεις. Τέλος απλά να επιβεβαιώσω ότι μέχρι και οι παππούδες (δεν είναι υπερβολή) ξέρουν αγγλικά. Για τις διαδικασίες δεν σου έγραψα. Επειδή μου είπες ότι σου φάνηκαν πολλά για την φιλανδία αν και δεν τις έχω κάνει, έχω εδώ δίπλα έναν έλληνα που από όσο θυμάμαι όταν μου έλεγε, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θα τον ξαναρωτήσω όμως. Α τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο. Έχουμε ένα μέλος στο ινσόμνια τον sotirakis.net που σπουδάζει στην στοκχόλμη. Άμα θες στείλε του ένα pm. Και κάτι άλλο. By far η καλύτερη περίοδος εδώ είναι από Αύγουστο μέχρι Οκτώβριο. Πριν κλείσω να πω ότι στο παραπάνω ποστ έβαλα σχεδόν όλα όσα αρνητικά μπορούσα, γιατί είμαι σίγουρος ότι για να διαλέξεις να έρθεις εδώ πάνω τα θετικά τα έχεις ήδη ακούσει. +1 και από μένα. Και στην τελική όποιος θέλει γυρνάει πίσω. Ελπίζω όσα έγραψα να φανούν χρήσιμα αν όχι σε σένα που πας σουηδία, γενικότερα, και αν κάποιος θέλει βοήθεια γενικά για εράσμους η και φιλανδία είμαι όλος αυτιά .. ...μην ανοίξετε το σπόιλερ - εκτός κι αν θέλετε να πάρετε ΠΟΛΥ ίνφο για τη ζωή στη Σκανδιναυία, και ειδικά στη Φινλανδία. Ένα σχόλιο μόνο : έχει γραφτεί από Έλληνα, και δη Κρητικό (90φεύγα τοις εκατό μεσ' στην Παράδοση και τον τοπικισμό η Κρήτη) - ουχί βορειοευρωπαίο (και νέο παιδί μάλιστα). Συμπέρασμα : δεν είναι όλοι οι Έλληνες ίδιοι. Κυρίως όσοι έχουν την τάση να υπερασπίζονται τ' ανυπεράσπιστα, με τον γνωστό μάλιστα τρόπο.
SpY Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν όλοι για Σουηδία σε μια χώρα αγγελικά πλασμένη που όλα είναι free δεν έχουν κανένα απολυτως πρόβλημα και πάνω απ'ολα παρακάλανε όλους εμάς τους ¨μίζερους¨ ¨Ελληνες να πάμε να δουλέψουμε εκει με 5πλάσιους μισθούς και 3πλάσιο ελέυθερο χρόνο
elven Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Όχι ακόμα,περιμένουμε διευκρίνηση απο που απο Κρήτη; Γιατί ως γνωστόν Ρέθυμνο > Αγιος Νικόλαος > Ηράκλειο >Χανιά >All >Τιμπλιμπισι>Μογκαντίσου >Υπόλοιπη Ελλάδα Χωρίς παρεξήγηση washcloud αλλά χειρότερο επιχείρημα post,υπεράσπιση ότι whatever ήταν δεν έχω ξαναματαδεί,ίσως έχω ξαναματαγράψει εγώ αλλά απο άλλον δεν έχω διαβάσει Πολύ ισσόρπημένο το post του dark_banishing πάντως
slipknot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν όλοι για Σουηδία σε μια χώρα αγγελικά πλασμένη που όλα είναι free δεν έχουν κανένα απολυτως πρόβλημα και πάνω απ'ολα παρακάλανε όλους εμάς τους ¨μίζερους¨ ¨Ελληνες να πάμε να δουλέψουμε εκει με 5πλάσιους μισθούς και 3πλάσιο ελέυθερο χρόνο Αυτό κατάλαβες εσύ...
maraki40 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μεγάλη απόφαση πήρες... αλλά κάνε το, αλλιώς δεν θα μάθεις ποτέ αν έκανες καλά που δεν πήγες. Πάντως, αν τελικά βρεθείς εκεί, γράψε μας τις εντυπώσεις σου. ΟΚ?
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Sorry αν θα πάω λίγο offtopic, αλλά για διακοπές Σουηδία σε πια πόλη αξίζει να μείνεις και πια περίοδος είναι καλή; Ευχαριστώ.
thanocaster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Εγώ, με τη σειρά μου, αυτό που θα προτείνω στην topic starter, είναι να κάνει αυτό που θέλει εννοείται, αλλά πρώτα να προσπαθήσει να "ασφαλίσει" την επιλογή της. Εξηγούμαι: Εφόσον ασχολήστε με τη μουσική, καλό θα είναι να έχετε γράψει πρώτα ένα promo και να το στείλετε σε όλες τις δισκογραφικές και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας που επιλέξατε. Να δείτε δηλαδή εκ των προταίρων κατά πόσο μπορεί η μουσική σας να ακουστεί εκεί πέρα. Εφόσον πάρετε κάποιο θετικό feedback, ετοιμάστε βαλίτσες και κανά δυο στυλό διαρκείας και πηγέντε να υπογράψετε. Αυτό εφόσον θέλετε να φύγετε για να αναδειχτεί η δουλειά σας (για κάποιος που ίσως να μην γνωρίζουν, στη Σκανδιναβία, αλλά και τη Γερμανία, η μέταλ δεν είναι νεκρό είδος μουσικής όπως στη χώρα μας ή την Αγγλία, Γαλλία, Αμερική κλπ). Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ, που ως μουσικός θέλω να φύγω (για Αγγλία βέβαια εγώ, καθότι το είδος μουσικής που γράφω είναι η alternative), αλλά δεν με νοιάζουν τόσο πολύ τα κοινωνικά κριτήρια, όσο η προοπτική της ανάδειξης της δουλειάς μου. Αν τώρα, ο λόγος που φεύγετε δεν είναι η ανύπαρκτη μουσική σκηνή στην Ελλάδα, αλλά άλλοι κοινωνικοί λόγοι (με όσα αναφέρθηκαν παραπάνω), τότε και πάλι καλά θα κάνετε να το δοκιμάσετε, και αν και όταν το μετανοιώσετε, επιστρέφετε και έχετε κάποιες εμπειρίες. Χαμένοι δεν θα βγείτε. Στην χειρότερη, να γίνετε και εσείς ένθερμοι υποστηρικτές του μεγαλείου της Ελλάδας. Το σημαντικό θα είναι ότι θα το βασίζετε σε πραγματικές δικές σας εμπειρίες και όχι σε λόγια που έχετε ακούσει ή διαβάσει. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές και καμία δεν κρύβει την πραγματική αλήθεια. Δεν υπάρχει επιχείρημα ικανό να σε κάνει να πας ή να μην πας, ο μόνος τρόπος να μάθεις αν αξίζει να πας και να μείνεις εκεί ή όχι είναι όντως να πας και να το δεις με τα μάτια σου. Και πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι να σου λένε πόσο καλά έκανες ή πόσο λάθος είσαι. Αυτοί όλοι μιλάνε για τη δικιά τους ζωή όμως. Σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ γι αυτό. Κλείνοντας το συναισθηματικό σεντονάκι, να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μουσική σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, και κάποτε να βρεθούμε στην σκηνή του Wembley με γκρούπις, ναρκωτικά, λεφτά, αφιονισμένο πλήθος και απίστευτο ξύλο των security σε ανυπεράσπιστα γυναικόπαιδα σε ένα απίστευτο gig που θα μείνει στην ιστορία! Εντάξει, ας είναι μόνο οι γκρούπις, το Wembley, τα λεφτά και απίστευτο gig που θα μείνει στην ιστορία! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα