Critter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλά κάνετε παιδιά. Μακαρι και γω να μην είχα κάνει τον κυκλο μου εδώ σε όλους τους τομεις και να μπορουσα να φυγω για μία κεντροβόρειοευρωπαικη χώρα. Σίγουρα η Ελλαδα έχει τον ηλιο, τα νησια κτλ αλλα εντάξει, θα ερχεστε Ελλάδα διακοπες κανα μηνα και θα είστε μια χαρά. Οσο για αυτους που λενε οτι επειδη δεν εχετε προηγουμενη εμπερια παρα μονο απο διακοπες οτι ειναι λαθος να πατε ετσι χύμα, προφανως λενε κοτσανες. Μα αν δεν πας για διακοπες, η αλλη λυση ειναι να πας για να δοκιμασεις να μεινεις και να δεις αν θα σου αρεσει. Ε!ουσιαστικα αυτο πανε να κανουν τα παιδια...και αν δεν τους αρεσει προφανως καποια στιγμη θα γυρισουν (ελπιζω να μην ερθει ποτε αυτη η ωρα για το καλο σας). Για ολα υπαρχει η πρωτη φορα και μην ξεχνατε οτι και οι Ελληνες μεταναστες καποτε δεν ειχαν καν την ευχερεια να δοκιμασουν ουτε υπο την μορφη διακοπών. Πηγαινανε επειδη καποιος φιλος ή συγγενης ηταν εκεί και βασιζόντουσαν στην τύχη. Βουρ λοιπον και καλη επιτυχια. Μακρια απο την Μπανανια, Ελλαδισταν ή Ελλαντα (διαλέγεις και παίρνεις). Υ.Γ: Μπορω να γραψω ανετα εγκυκλοπαίδεια για τη βλακεια και την έλλειψη παιδειας που υπαρχει σε αυτη τη χωρα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τομεας για τον οποιο δεν μπορω να γραψω κάτι. Υ.Γ2: Η εικονα με τα σκουπιδια και τον ηλιο εκφραζει καθ υπερβολιν βεβαια τα επιχειρηματα όσων συνιστουν την Ελλάδα ως το ιδανικο μερος για να μείνει κανεις. Πραγματικα το μονο που έχει μεινει ατοφιο στην Ελλαδα ειναι οτι προσφερει η φύση και δεν μπορει ο Ελληνας να το αλλάξει. Αν μπορουσε να σβησει τον ηλιο και να βγαλει 1000 σε μιζα θα τον ειχε σβησει και αυτον.
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μακρια απο την Μπανανια, Ελλαδισταν ή Ελλαντα (διαλέγεις και παίρνεις). Δηλαδη δεν ειναι προσβλητικο να χαρακτηριζεις ετσι μια χωρα και μαλιστα την χωρα σου? Και σε ελληνικο φορουμ που το διαβαζουν μονο Ελληνες? Θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις τους χαρακτηρισμους αυτους..
Amorphous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλά κάνετε παιδιά. Μακαρι και γω να μην είχα κάνει τον κυκλο μου εδώ σε όλους τους τομεις και να μπορουσα να φυγω για μία κεντροβόρειοευρωπαικη χώρα.Σίγουρα η Ελλαδα έχει τον ηλιο, τα νησια κτλ αλλα εντάξει, θα ερχεστε Ελλάδα διακοπες κανα μηνα και θα είστε μια χαρά. Οσο για αυτους που λενε οτι επειδη δεν εχετε προηγουμενη εμπερια παρα μονο απο διακοπες οτι ειναι λαθος να πατε ετσι χύμα, προφανως λενε κοτσανες. Μα αν δεν πας για διακοπες, η αλλη λυση ειναι να πας για να δοκιμασεις να μεινεις και να δεις αν θα σου αρεσει. Ε!ουσιαστικα αυτο πανε να κανουν τα παιδια...και αν δεν τους αρεσει προφανως καποια στιγμη θα γυρισουν (ελπιζω να μην ερθει ποτε αυτη η ωρα για το καλο σας). Για ολα υπαρχει η πρωτη φορα και μην ξεχνατε οτι και οι Ελληνες μεταναστες καποτε δεν ειχαν καν την ευχερεια να δοκιμασουν ουτε υπο την μορφη διακοπών. Πηγαινανε επειδη καποιος φιλος ή συγγενης ηταν εκεί και βασιζόντουσαν στην τύχη. Βουρ λοιπον και καλη επιτυχια. Μακρια απο την Μπανανια, Ελλαδισταν ή Ελλαντα (διαλέγεις και παίρνεις). Υ.Γ: Μπορω να γραψω ανετα εγκυκλοπαίδεια για τη βλακεια και την έλλειψη παιδειας που υπαρχει σε αυτη τη χωρα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τομεας για τον οποιο δεν μπορω να γραψω κάτι. Υ.Γ2: Η εικονα με τα σκουπιδια και τον ηλιο εκφραζει καθ υπερβολιν βεβαια τα επιχειρηματα όσων συνιστουν την Ελλάδα ως το ιδανικο μερος για να μείνει κανεις. Πραγματικα το μονο που έχει μεινει ατοφιο στην Ελλαδα ειναι οτι προσφερει η φύση και δεν μπορει ο Ελληνας να το αλλάξει. Αν μπορουσε να σβησει τον ηλιο και να βγαλει 1000 σε μιζα θα τον ειχε σβησει και αυτον. Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Ο καιρός δεν με απασχολεί καθόλου πάντως εμένα προσωπικά. Ούτε θα μου λείψει από την Ελλάδα κάτι από αυτά που αναφέρονται κ δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω. Θα έρχομαι μόνο να δω την οικογένεια μου κ 2-3 άτομα. Αυτό που λες για την μετανάστευση Ελλήνων πριν χρόνια είναι πολύ σωστό. Αν μπορουσε να σβησει τον ηλιο και να βγαλει 1000 σε μιζα θα τον ειχε σβησει και αυτον. Εδώ στα καινούργια λεωφορεία τα οποία είναι παρεπιπτόντως από την Σουηδία, πούλησαν τους μηχανισμούς οι οποίοι έκαναν τα λεωφορεία να γέρνουν (για να μπορούν να μπαίνουν κ να φτάνουν πιο άνετα κυρίως οι ηλικιωμένοι) για να τα φάνε κάποιοι. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου!
Critter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δηλαδη δεν ειναι προσβλητικο να χαρακτηριζεις ετσι μια χωρα και μαλιστα την χωρα σου? Και σε ελληνικο φορουμ που το διαβαζουν μονο Ελληνες? Θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις τους χαρακτηρισμους αυτους.. Συνηθιζω να απανταω εριστικα σε τετοια ποστς αλλα σημερα έχω της καλές μου οποτε θα ανακαλεσω για να μην μου παθεις τπτ.
-nick- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Radiatedsoul, εσενα αυτο : σιγά μην αφήσουμε την Ελλάδα να τρέχουμε στους παγους επειδή δίνουν καλά επιδόματα.. εμείς είμαστε ελληνες, αγαπάμε την ελλάδα και τις Ελληνίδες!ρε άντε από δω, φλωροι Σουηδοί και κρυοκολες σουηδεζες, που θα μας τη πούνε και από πάνω τα παλτα.. δεν ειναι προσβλητικο ?
Harkon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δηλαδη δεν ειναι προσβλητικο να χαρακτηριζεις ετσι μια χωρα και μαλιστα την χωρα σου? Και σε ελληνικο φορουμ που το διαβαζουν μονο Ελληνες? Θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις τους χαρακτηρισμους αυτους.. προσβλητικό δεν είναι να την χαρακτηρίζεις έτσι αλλά το ότι κάποιοι μας έχουν οδηγήσει στο να κάνουμε αυτούς τους χαρακτηρισμούς και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια... και δαγκωτά ε! στην τελική ακόμα και αν υπερβάλλουμε στον αρνητισμό, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να απαιτούμε και να συμμετέχουμε στην βελτίωση της χώρας μας (την οποία πιστεύω όλοι αγαπάμε πολύ για να την βλέπουμε σε τέτοια χάλια). εκτός και αν εσύ ζεις σε άλλο κόσμο.. ή στην βουλή.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 nick[;2784962']Radiatedsoul' date='εσενα αυτο : δεν ειναι προσβλητικο ?[/quote'] Όλα είναι προσβλητικά εκτός από αυτά που λένε οι ίδιοι.BigGreeks.
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 βρε παιδιά πείτε ότι θέλετε για το κρατος για τη κυβερνηση , όλα μπ... είναι , και γω μαζί σας ασκούμε κρητική γιατί θελουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αλλο πράγμα όμως η Ελλαδα σαν χώρα σαν έθνος! δε μπορείς να την λες μπανανία και ελλαδισταν έλεος. Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 βρε παιδιά πείτε ότι θέλετε για το κρατος για τη κυβερνηση , όλα μπ... είναι , και γω μαζί σας ασκούμε κρητική γιατί θελουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αλλο πράγμα όμως η Ελλαδα σαν χώρα σαν έθνος! δε μπορείς να την λες μπανανία και ελλαδισταν έλεος. Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας Καλά κάνεις και νιώθεις περήφανος για ένα πράγμα που δεν επέλεξες και ήταν αυτονόητο.Επέτρεψε όμως σε κάποιους να μην είναι.Εγώ ντρέπομαι που είμαι νεοέλληνας.
Praetorianos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εύχομαι να ψοφήσει αργά και βασανιστικά αυτός ο ηλίθιος που ανακάλυψε τις λέξεις νεοέλληνας, Μπανανία και Ελλαδιστάν..:mad: Ναι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο και οι μισοί της κάτοικοι ηλίθιοι αλλά αυτές οι λέξεις μου χτυπάνε στον εγκέφαλο κάθε φορά που τις βλέπω.
tmjuju Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 pretorianos, Η μπανανία είναι προσβλητικός προσδιορισμός για άλλες χώρες… αλλά είμαστε OT … και είναι αργά για μαθήματα διεθνούς ιστορίας. Καλή τύχη στη Σουηδία! Αν και περαστικός, έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τη χώρα και τους ανθρώπους εκεί.
Amorphous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλή τύχη στη Σουηδία!Αν και περαστικός, έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τη χώρα και τους ανθρώπους εκεί. Σε ευχαριστώ πολύ!!
Toufas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ειχε πει καποτε ο πανουσης : Με ασφαλιστικά και ασφαλίτικα μέτρα στο ευρωασιατικό δικαστήριο της χάβρας των Ιουδαίων, η ελληνική αστυνομία κατοχύρωσε την ονομασία ΕΛΑΣ και η πατρίδας μας αναγκάζεται να μετονομαστεί, ρεαλιστικά, σε ΑΔΗΝΟΒΑ – Αφρικανική Δημοκρατία Νότιας Βαλκανικής. Χιλιάδες μετανάστες εργάζονται σε συνθήκες μεσαίωνα με ανίκανους εργατοπατέρες διακοσμητικούς και μια κυβέρνηση αδίστακτων νταβατζήδων να κάνει τα στραβά μάτια όταν οι μαφιόζοι ποτίζουν καθαρίστριες με βιτριόλι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 12 σελιδες τσακωμου για το αν τελικα ο thread author ειναι σωστο-εξυπνο-ορθο-λογικο να φυγει για Σουηδια. χρησιμο info: Δεν ρωτησε τη γνωμη κανενος. Ρωτησε τι θα πρεπει να ξερει μετακοιμοιζοντας προς Σουηδια καθως την αποφαση την εχει παρει ηδη. Μετα απο 12 σελιδες, τα ποστ που απαντανε σε αυτο που ρωταει παιζει να ειναι εως 2 (αναμεσα σε αυτα, δυστυχως δεν ειναι ουτε και το δικο μου, αντιθετως ανηκει και αυτο στις υπολοιπες 12 σελιδες). Αν εκαναν το ιδιο οι γονεις σας (δλδ να προσπαθησουν με 1000 επιχειρηματα να σας αποτρεψουν απο μια αποφαση που πηρατε για τη ζωη σας, ενω τους ζηταγατε να σας συμβουλεψουν με τη γνωση και την εμπειρια τους) θα τους ανεβαζατε σπαστικους, θα τους κατεβαζατε ενοχλητικους και πιεστικους και θα σκεφτοσασταν ποτε θα φυγετε απτο σπιτι για παντα να τους γλυτωσετε. Ωστοσο χωρις να θελω να φανω υπεροπτης, ειρωνας ή δηθεν και μιλοντας με ειλικρινεια, θεωρω οτι αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο της ιδιοσυγκρασιας του Ελληνα. Δηλαδη οτι εχει αποψη για ολα, ακομα και για τη ζωη του ξενου. Οτι θεωρει πως η δικη του αποψη ειναι η σωστη και ο αλλος ειναι ο μ@λ@κ@ς. Οτι θεωρει πως γνωριζει κατι παραπανω απτον αλλον και οτι ο αλλος οφειλει να τον ακουσει αντι να τον γραψει στα παλια του τα παπουτσια. Και τελος οτι δεν μπορει να συζητησει σε δημοσιους χωρους (πχ φορουμ) παρα μονο να ειρωνευεται το συνομλητη του, να τον ταραξει στις super duper ατακες-δειγμα ετοιμολογιας και εξυπναδας και στο τελος να μαλωσει γιατι παντα εχει δικιο (η πιο σωστα γιατι παντα ο αλλος εχει το αδικο).
Amorphous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 12 σελιδες τσακωμου για το αν τελικα ο thread author ειναι σωστο-εξυπνο-ορθο-λογικο να φυγει για Σουηδια. χρησιμο info: Δεν ρωτησε τη γνωμη κανενος. Ρωτησε τι θα πρεπει να ξερει μετακοιμοιζοντας προς Σουηδια καθως την αποφαση την εχει παρει ηδη. Μετα απο 12 σελιδες, τα ποστ που απαντανε σε αυτο που ρωταει παιζει να ειναι εως 2 (αναμεσα σε αυτα, δυστυχως δεν ειναι ουτε και το δικο μου, αντιθετως ανηκει και αυτο στις υπολοιπες 12 σελιδες). Αν εκαναν το ιδιο οι γονεις σας (δλδ να προσπαθησουν με 1000 επιχειρηματα να σας αποτρεψουν απο μια αποφαση που πηρατε για τη ζωη σας, ενω τους ζηταγατε να σας συμβουλεψουν με τη γνωση και την εμπειρια τους) θα τους ανεβαζατε σπαστικους, θα τους κατεβαζατε ενοχλητικους και πιεστικους και θα σκεφτοσασταν ποτε θα φυγετε απτο σπιτι για παντα να τους γλυτωσετε. Ωστοσο χωρις να θελω να φανω υπεροπτης, ειρωνας ή δηθεν και μιλοντας με ειλικρινεια, θεωρω οτι αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο της ιδιοσυγκρασιας του Ελληνα. Δηλαδη οτι εχει αποψη για ολα, ακομα και για τη ζωη του ξενου. Οτι θεωρει πως η δικη του αποψη ειναι η σωστη και ο αλλος ειναι ο μ@λ@κ@ς. Οτι θεωρει πως γνωριζει κατι παραπανω απτον αλλον και οτι ο αλλος οφειλει να τον ακουσει αντι να τον γραψει στα παλια του τα παπουτσια. Και τελος οτι δεν μπορει να συζητησει σε δημοσιους χωρους (πχ φορουμ) παρα μονο να ειρωνευεται το συνομλητη του, να τον ταραξει στις super duper ατακες-δειγμα ετοιμολογιας και εξυπναδας και στο τελος να μαλωσει γιατι παντα εχει δικιο (η πιο σωστα γιατι παντα ο αλλος εχει το αδικο). Σ'ευχαριστώ πολύ. Όλα αυτά είναι κ λόγος που αποφεύγω να απαντήσω σε κάποιους γιατί δεν έχει απλά νόημα αφού δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Σε υπερ ευχαριστώ. Κ επίσης ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κάποια παιδιά που μέσα από εδώ με βοήθησαν κ μου είπαν οτιδήποτε θα μπορεί να με βοηθήσει! Ευχαριστώ για τον χρόνο κ την υπομονή σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα